מגיע לי מזל טוב

• פותח הנושא Supra
  • פורסם בתאריך

Supra

New member
מגיע לי מזל טוב ../images/Emo13.gif

אימצתי שתי גורות, חתולות מקסימות, בנות 1.5 חודשים. אני צריכה קצת עזרה בייעוץ, כי עד היום גידלתי רק כלבים. אז ככה מספר שאלות: 1. איזה אוכל ושתיה לתת להן? איפה כדאי לקנות? 2. מותר לרחוץ אותן? 3. מה אפשר לעשות נגד פרעושים? 4. מתי צריך לתת להן חיסונים? 5. הן מפוחדות מאד, איך להתנהג איתן? אשמח לקבל תשובות בדחיפות. עצות נוספות יתקבלו בברכה.

**לילך**

New member
מזל טוב והתאקלמות קלה ומהירה ../images/Emo13.gif

1. מזונות מומלצים לחתולים . בעיקרון רצוי לתת אוכל מסוג פרמיום שמיועד לגורים ,פירמות שמומלצות: סיאנס דיאט ,טכניקל ,פרו פלן ,רואיל קני. (הערה: לא כל אוכל שכתוב עליו: פרמיום הוא באמת טוב לחתולים. לתת בעיקר אוכל יבש (זה עוזר לניקוי השיניים) ותמיד לדאוג שיהיה מספיק מים טריים ליד. לשים לב לא לתת יוקנובה -איימס -זאת חברה שעושה ניסויים בבע"ח ולכן אנשי הפורומים מתנגדים לה. 2. מזונות בעיתיים לחתולים . למרות המיתוס:לא לתת חלב פרה - זה גורם לשילשול אצל רוב החתולים (הם לא מעכלים אותו טוב). 3. פרעושים: יש פרונטליין ואדוונטג´ בתרסיס וכיום ממליצים יותר על טיפות ששמים על העורף ,לגבי המינון המתאים ,בגלל שהם גורים ,אנא התייעצי עם הוטרינר (כיום יש פרעושים שהתחסנו נגד פרונטליין......אז אולי אדוונטג´ עדיף). 4. לקחת את הגורות לוטרינר לבדיקה וחיסונים (הם יקבלו חיסון ראשון ואחרי חודש עוד חיסון ,אחרי זה יש לחסן פעם בשנה - אם החתולות יוצאות מהבית ,אם הם יהיו רק בבית אז תוכלי לחסן פעם בתקופה ארוכה יותר....). 5. תסתכלי בשונרא -יש שם המון חומר מועיל לטיפול בחתולים - זה ממש יעזור לך בתוך מגדלת חתולים מתחילה. אני מצרפת לינק למאמרים בנושא בריאות החתול משונרא

למעלה