|בל מממממממממממממזזזזזזזזזזזזזללללללללללללל טטטטטטטטטטטטטטוווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב!!!
B brit14ney New member 23/9/02 #20 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|בל מממממממממממממזזזזזזזזזזזזזללללללללללללל טטטטטטטטטטטטטטוווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב!!!
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|בל מממממממממממממזזזזזזזזזזזזזללללללללללללל טטטטטטטטטטטטטטוווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב!!!
O olsen fan New member 23/9/02 #21 תודה חמודות!!, אני נוסעת עוד מעט לר אות את אמא שלי!!! (אפילו שראיתי אותה גם אתמול )
א אני רואה כפול New member 23/9/02 #23 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif ואי איזה סבבה לך תתחדשי חחחחחחחחח איזה צבע עיניים יש לה
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif ואי איזה סבבה לך תתחדשי חחחחחחחחח איזה צבע עיניים יש לה
Y yan4ik New member 24/9/02 #25 ../images/Emo140.gifמזל טוב את לא מכירה אותי, כי רק עכשיו נרשמתי לפה, אז קיצר קוראים לי יאנה קנל ואני מבאר שבע, אז רציתי לאחל לך מזל טוב!!!!!!!
../images/Emo140.gifמזל טוב את לא מכירה אותי, כי רק עכשיו נרשמתי לפה, אז קיצר קוראים לי יאנה קנל ואני מבאר שבע, אז רציתי לאחל לך מזל טוב!!!!!!!
M mandy New member 24/9/02 #27 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif אני לא חושבת שאת מכירה אותי אבל ממש מזל טוב!!! אני גם רוצה תינוק!!!!(לא עכשיו כמובן...
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif אני לא חושבת שאת מכירה אותי אבל ממש מזל טוב!!! אני גם רוצה תינוק!!!!(לא עכשיו כמובן...
1 16סינדרלה New member 24/9/02 #28 גם אני מוסיפה המון המון מזל טוב!!!! יופי אז עוד מישהו נולד בתאריך זה?! שוב מזל טוב ותעשי בייביסיטר!!!!! חחחחחחחחח
גם אני מוסיפה המון המון מזל טוב!!!! יופי אז עוד מישהו נולד בתאריך זה?! שוב מזל טוב ותעשי בייביסיטר!!!!! חחחחחחחחח
I i love the twins New member 24/9/02 #29 היי טלוש הרבה הרבה מזל טוב ../images/Emo77.gif שיהיה לך הרבה הרבה אושר! איזה כיף לך אני מזה מקנאה בך ... זה כזה כיף שיש לך אחות קטנה ... אז ... בלו|בלו|בלו|בלובלו| בלו|בלו|בלו|בלו| |בלו|בלו|בלו |בלו|בלו |בלו אז הרבה הרבה הרבה |מזל , ב- אהבה ענקית
היי טלוש הרבה הרבה מזל טוב ../images/Emo77.gif שיהיה לך הרבה הרבה אושר! איזה כיף לך אני מזה מקנאה בך ... זה כזה כיף שיש לך אחות קטנה ... אז ... בלו|בלו|בלו|בלובלו| בלו|בלו|בלו|בלו| |בלו|בלו|בלו |בלו|בלו |בלו אז הרבה הרבה הרבה |מזל , ב- אהבה ענקית
C cookey-girl New member 24/9/02 #30 מזלללל טוב מתוקה!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יווווווווו גמני רוצהההההההההה אחות תינוקתתתתתתתתתתתתתתתתת והשם ממש יפה!!! שוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!
מזלללל טוב מתוקה!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יווווווווו גמני רוצהההההההההה אחות תינוקתתתתתתתתתתתתתתתתת והשם ממש יפה!!! שוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!
נ נועה הרשקוביץ New member 24/9/02 #31 בובההההה../images/Emo85.gif!!!!! איזה כיף לךךךךךך בואי נחליף אני כל כך רוצה אחות קטנה!! מה שמה המון המון יווווווו
בובההההה../images/Emo85.gif!!!!! איזה כיף לךךךךךך בואי נחליף אני כל כך רוצה אחות קטנה!! מה שמה המון המון יווווווו
מ מרי kate New member 24/9/02 #32 מזל טוב מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif הרבה הרבה אושר ושמחה!!! !!!
מ מרי kate New member 24/9/02 #33 גם לי מגיע מזל טוב. לפני כמה ימים אחותי ילדה שתי תאומות זהות! ויש לי עוד שתי אחייניות ועכשיו יהיו לי ארבע וכולן בנות...
גם לי מגיע מזל טוב. לפני כמה ימים אחותי ילדה שתי תאומות זהות! ויש לי עוד שתי אחייניות ועכשיו יהיו לי ארבע וכולן בנות...
א אני רואה כפול New member 24/9/02 #35 מזל טוב אליסה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ונועה מתי חזרת איך היה
נ נועה הרשקוביץ New member 24/9/02 #36 לאליסה ואראילה../images/Emo85.gif אראילוש בובה שלי מותק! כתבתי שחזרתי תראי אולי זה ירד למטה אני יהיה פה היום משוב אני לא יהיה עד יום שני ממחר אבל אחרי סווכת אני יחזור בגדול ויחד יאתי בטח גם קארניוש בובע התהתגיע עליךךךךך אליסה ואי איזה כיףףףף !
לאליסה ואראילה../images/Emo85.gif אראילוש בובה שלי מותק! כתבתי שחזרתי תראי אולי זה ירד למטה אני יהיה פה היום משוב אני לא יהיה עד יום שני ממחר אבל אחרי סווכת אני יחזור בגדול ויחד יאתי בטח גם קארניוש בובע התהתגיע עליךךךךך אליסה ואי איזה כיףףףף !
O olsen fan New member 25/9/02 #37 תודה רבה לכולכם!! חזרתי הרגע מבית החולים, אמא שלי מרגישה טוב מאוד, גם התינוקת--)קוראים לה ניר היא ממש חמודה וקטנה!! היא כל היום חורפת אז תודה לכולכם שוב ושוב!!
תודה רבה לכולכם!! חזרתי הרגע מבית החולים, אמא שלי מרגישה טוב מאוד, גם התינוקת--)קוראים לה ניר היא ממש חמודה וקטנה!! היא כל היום חורפת אז תודה לכולכם שוב ושוב!!
ש שרון המתוקה12 New member 25/9/02 #38 מזל טוב!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!! איזה כיף.... חוץ מהבכי בלילה אבל לא נורא....חחח הנה ממני: |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב|
מזל טוב!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!! איזה כיף.... חוץ מהבכי בלילה אבל לא נורא....חחח הנה ממני: |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב|
O olsen fan New member 27/9/02 #39 היי חברה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היום חזרתי רשמית הביתה!! הפסדתי המון שירשורים ויש לי המון מה לקרוא אז ביי ביי ושוב תודה על כל ה- אחותי מוסרת תודה חחחח...
היי חברה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היום חזרתי רשמית הביתה!! הפסדתי המון שירשורים ויש לי המון מה לקרוא אז ביי ביי ושוב תודה על כל ה- אחותי מוסרת תודה חחחח...