מגיע לי מזל טוב

צפרדעית

New member
מגיע לי מזל טוב

סוף סוף ... ובשעה טובה עברתי את המבחן הארור!!! ואפילו הפתעתי את עצמי ולשם שינויי הצטיינתי
מהיום אני צפרדע מדופלמת (ולא סתם צפרדע ירוקה) זהו... רבע מהדרך סיימתי עוד 3 מבחני סיוט כאלה ומייקרוסופט יקבלו אותי לשורותיהם (חחח עכשיו לפחות אני שייכת לחבר´ה הטובים..... מוסמכת מייקרוסופט) מאושרת עד הגג... ומשנסת מותניים לקראת המבחן הבא <בעוד כשבועיים> בקצב הזה, אני לא אשים לב ופתאום יגיע גם תור הניתוח (עוד חודש למנייאק) שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא צפרדעית

SARA120

New member
בשעה טובה!../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif../images/Emo65.gifיופי!

זהו! עכשיו אין עוררין על כך שאת מלכת הביצה... יגעת!מצאת!תאמין...שיהיה לך סוף שבוע מוצלח.שרה

gal33

New member
יופי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif שימשיך כך.

את עושה MCSE?

צפרדעית

New member
לא... אני עושה MCSD ../images/Emo68.gif

ותחזיקי לי אצבעות... חייבת לתלות את התעודה על הקיר

באיה

New member
../images/Emo105.gifית יקרה בשעה טובה

ומוצלחת, והיא מוצלחת ללא ספק.
אני גאה בך כאילו היית בתי, ומאחלת לך המשך מבחנים מוצלחים, שעתה ללא ספק אני משוכנעת שיהו מוצלחים כמו הקודמת. תתמקדי בהם ללא מחשבות על הניתוח, כי היום הזה קרוב מאוד. רצוני שתכנסי לניתוח במחשבה שסיימת פרויקט חשוב אחד, ואת דוהרת הלאה להשלמת פרויקט חשוב שני. כבר אמרתי לך ששרון סטון מחווירה לידך
גם עם יופי וגם כשרון. יאללה חמודתי, לעבודה
באיה

צפרדעית

New member
חן חן <מסמיקה>

זה ממש מחמם את הלב לקרוא כאלה חיזוקים סופ"ש נעים צפרדעית

רוני#

New member
אמא ../images/Emo68.gif ו- ../images/Emo105.gif ית

אז קודם כל - לך
ית - שיהיה ממש
ואמא באיה ..... את פשוט אמא נפלאה כאן ......
רוני

עמילני

New member
מגיע לך הרבה יותר ממזל טוב מגיע לך

ידוע לי מה עברת(לא על בשרי אבל אני עדיין מבין אותך) ואני ממש ממש שמח בשבילך ,יש סיכוי שיבוא לך לספר לי קצת על מה ההתמחות שלך?ובכלל מה את אוהבת לעשות אם המחשב? אני מתעניין כי אני מניח שאולי לאחר שיחרורי מצה"ל גם אני אעבור משהו דומה. אז שוב המון חיבוקים ויותר בהצלחה

צפרדעית

New member
תודה...

אשמח לספר לך על תחום התמחותי, אבל אני חייבת להזהירך מראש שאני לא האדם המתאים לקבל ממנו מידע על תחום המחשבים. אני עושה כרגע התמכות בVB אבל שונאת את התחום שנאת מוות... כעיקרון אני לא מחבבת את הקופסא הזאת שנקראת מחשב, באופן אישי אני מעדיפה אנשים (כן, כאלה שחושבים ומרגישים) ברוב טיפשותי נכנסתי לתחום ובחרתי לעשות הסבה אקדמאית (אני מגיעה מתחום הפסיכולוגיה) ורק בגלל שהתחלתי אני מתכוונת לסיים... אני מקווה שכשיגיע תורך לבחור כיוון למקצוע, תקדיש קצת יותר מחשבה לנושא ובאמת תבחר לעצמך תחום שתאהב לעסוק/ללמוד... שיהיה לך בהצלחה בכל תחום שתבחר צפרדעית

עמילני

New member
תודה צפרדעית איך אני יכול

לדבר איתך? יש לך אייסיקיו? או אי מייל? ותודה על החומר למחשבה שנתת לי את הפכת להיות אצלי מודל להערצה

צפרדעית

New member
מודל להערצה?

בוא לא נגזים טוב?
גם לי יש עוד המון המון המון מה ללמוד ניתן להשיג אותי במייל: [email protected] שיהיה לך סוף שבוע נעים צפרדעית

lir42

New member
המון המון ../images/Emo49.gif

שמחה בשבילך מה שלומך חוץ מזה? שלך ליר

צפרדעית

New member
תודה לירי

אצלי הכל נפלא (לפחות היום כי אני באופוריה מוחלטת) כרגע כלום לא מצליח להסיח את דעתי מהניתוח הקרב ובא אבל יש לי הרגשה טובה מקווה שגם אצלך הכל טוב צפרדעית (אוףףף איך אני מחכה כבר להיות במצב שלך.... את מרשה לי לקנא, נכון?
)

lir42

New member
יקירתי

שמחה שאת מצליחה להסיח את דעתך מהניתוח תמשיכי כך..... אל תקאני במצבי כי אצ הולכת וקרבה להצלחה שלך פרטית ותהיי גאה בכך..... מי מנתח אותך ואיזה ניתוח את הולכת לעשות????? המשך סוף שבוע רגוע שלך ליר

צפרדעית

New member
מקנאה מקנאה...

לי צפוייה עוד דרך ארוכה כאורך הגלות אמור לנתח אותי ד"ר רובין מאסף הרופא ואני אמורה לעבור לאפ-בנד נו שויין... זה כבר יותר קרוב מרחוק צפרדעית

lir42

New member
חומד הדרך ארוכה זה נכון אבל...

יש למה לחכות ולצפות... שלך ליר

למעלה