מגיע לי מזל טוב

צפרדעית

New member
שיו אני לא מאמינה איזו מפגרת אני

מה ד"ר רובין מה??? מנתח אותי ד"ר הלפרין!!!! שיו אני חייה בסרטים (טוב זה בגלל כל השיחות בנושא) לא האמנתי שזה מה שכתבתי

1osnatv

New member
../images/Emo105.gifית מזל טוב ובהצלחה../images/Emo50.gif

צפרדעית היקרה אפילו שאני לא מכירה אותך אישית רק מהפורם ואין לי שום מושג איזה מבחן עברת אבל בשבילי כל מבחן הוא מבחן וזה גם כייף לעבור בהצטיינות עלי והצליחי בכל אשר תפני ממני אסנת

RomiVais

New member
צפרדעית יקרה - כל הכבוד ובשעה טובה!

שיהיה לך סוף שבוע מקסים תבלי ותעשי חיים - מגיע לך!!!! אני ממש ממש שמחה בשבילך. מכל הלב, רומי

ורד.ג

New member
חיבוק לך צפרדעית מאחת שמבינה עניין

יש לי בעל בבית שעבר מסלול זה לפני שנה בערך ומי כמוני יודעת את גודל ההשקעה אבל את עושה רושם של מצליחנית ולכן בטוחה שתעברי את הבחינות שנותרו לך ומקווה שתלמדי גם לאהוב את המקצוע וכמובן מאחלת לך שתמצאי עבודה בתחום (משלמים טוב) אבל הצעה שלי עבדי בזה רק עם את אוהבת כי ללכת כל יום לעבודה ולעסוק במשהו שלא מדבר אלייך לא ממש נראה לי..... אני פשוט חושבת על בעלי שנמצא בעבודה מבוקר ועד השעות המאוחרות ואם הוא לא ממש היה אוהב את מה שעושה בטח היה לו רע...הוא מנהל רשת במפעל שמעסיק כ מאה וחמישים עובדים.. גם הוא דרך אגב עשה הסבה מקצועית לתחום זה בגיל דיי מבוגר... טוב די מה אני מקשקשת לך איחולי שוב ובהצלחה גם בניתוח הצפוי
ורד.ג

שמחה בשמחתך והצלחה בהמשך...

אני לומדת הנדסת תוכנה ומצטערת על כל רגע שבחרתי בזה אבל מאד מבינה מה עובר עליך... יעל

רוייקו

New member
גלידונית, חבר טוב של בטח מרגיש כמוך

וגם אני מרגיש כמוך בשבילו.. ניראה לי שממש קשה בטירוף המסלול... ממש ערימה של קשיים מערימים עליו ועל כל מי שבחר בדרך הזו. איפה את לומדת ?

צפרדעית

New member
נפש תאומה, אה?

מסתבר שלא כל הנוצץ זהב... שיהיה לך בהצלחה בהמשך והלואי ותחליטי החלטות נכונות לגבי ההמשך (מאחלת זאת גם לי ברשותך) צפרדעית

צפרדעית

New member
האוצ´ זה כאב...../images/Emo8.gif

מה מבוגרת? מי מבוגרת? אני עדיין ילדה קטנה....
(בחיי שזה המשפט היחיד שנחרט לי עכשיו בראש) ורד, תודה על החיבוק... מצפה לי עדיין דרך ארוכה (ולאו דווקא מבחינת זמן) עד השגת התואר אבל לא ניראה לי שמחשבים זה התחום שלי למען האמת... אני דיי נמצאת במצב שבו אני לא ממש סגורה מהו בדיוק התחום שלי. בינתיים אני לומדת, ובגלל שהתחלתי אני גם מתכוונת לסיים אבל בכנות... כל הכסף שבעולם לא יגרום לי (אני מקווה) לעסוק כל חיי במקצוע שיגרום לי לתסכול אבל פרה פרה... צפרדעית

ורד.ג

New member
צפרדעית תרגעי

רק ניסיתי לעודד ולספר לך על בעלי שעשה מסלול דומה אני יודעת שאת צעירה!!! בכל אופן קבלי שוב איחולים ובהצלחה. ואנו מסכימות לפחות בכך שעל לך לעסוק במשהו שאת לא אוהבת.... אבל לא ממש ברור למה צריך להמשיך בלימודים בתחום שלא אוהבים אולי זה הרגע להסבה למסלול שידבר על ליבך? בקיצור גם מבעלי שבתחום הוא מוסר לך שחבל על ההשקעה הרבה עם את לא מתכוונת לעסוק בכך ובמיוחד עם הסיבה היא "התחלתי ולכן אסיים" צפרדעית ממני שוב איחולים והצלחה בכל דרך שתבחרי ורד.ג

צפרדעית

New member
ואווו אני מקווה שהבנת שאני צוחקת...

אני צעירה מנטלית (אבל לא ביולוגית
) אני ממשיכה בגלל שהתעודה הזאת תועיל לי בהמשך (ומי יודע מה יוליד יום) אני כרגע די במשבר אמצע הדרך... בוחרת כיוון לתואר שני ומבולבלת עד עמקי נשמתי אגב... תודה כנה על האיחולים

למעלה