'מגיע לי', 'קיפחו אותי','דפקו אותי'

surfEU

New member
אני דווקא מחבב את שיטרית

למרות הוותק שיש לו בכנסת הוא עדיין צעיר ואני מאמין שהוא יתקדם בהחלט יש סיכוי שאם שרון היה בריא ומשמש כראש הממשלה הוא היה מקבל את המנוי אבל את זה כנראה לא נדע

vantan

New member
אהבתי את חליפת הוורסאצ'ה שהוא קנה

לכלבו.
חשבתי כמה ילדים ביבנה היו שמחים על חליפה כזאת.

vantan

New member
יש הרבה קישורים. מספיק שתקליק

>שטרית< ו>ורסאצ'ה<. למשל זה: http://elections.nana.co.il/Article/?ArticleID=224934&Action=Print "ושאלה אחרונה לסיום. צולמת בעבר כשאתה מחזיק את כלב המשפחה, אשר לו נתפר סוודר מיוחד על ידי מעצב האופנה ורסאצ'ה. מחירו של הסוודר, כך פורסם, הוא כ-2,000 דולרים. אדוני, אדוני, אני לא הפרעתי לך, אתה אל תפריע לי. ודאי שזה כספך, אדוני השר, ודאי שמותר לך לעשות בו כרצונך."

trigotrigo

New member
אם שרון היה רה"מ,

הבחירות היו מתנהלות אחרת, אין מנוס. אבל ההווה יצא אחרת והוא לא רע כשלעצמו

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

לא היססתי להביע גם כאן את עמדתי, בכך שלדעתי מאיר שטרית הוא זה שצריך לקבל את תיק האוצר ולא אברהם הירשזון.

טלמ

New member
../images/Emo45.gif אבל הוא לעולם לא יהיה רה"מ

הוא יהיה מספר 2. הוא מוכשר מאוד אבל אין לו את הניצוץ הזה שצריך להיות למנהיג, שמצאתי בכל ראשי הממשלה עד כה, כולל אולמרט ושרון. אני בטוח שלבני תירש את מקומו של אולמרט בקדימה וסביר להניח ששטרית יהיה מספר 2 שלה. ממלא מקומה. הזמן יעשה את שלו, שטרית יקבל את המגיע לו, עם הזמן.

קוב001

New member
לאולמרט יש ניצוץ?!? פךךךךךךך

בחיים הוא לא היה ראה"מ.. לולא מחלתו של שרון! עשו דירוגים כל חודש,מי השר הכי פופולרי בממשלה,אולמרט היה בין הנמוכים.. מי חלם איי פעם להצביע לו?!??!?!

mean girl 16

New member
זה ברור..

לפני חצי שנה, אף אחד מאיתנו לא היה מהמר שאולמרט יהיה ראש הממשלה, גם אם שרון יהיה מחוץ לתמונה. ואפילו לאחר ששרון נפל למשכב, מי האמין באמת שאולמרט יסחוב 30 מנדטים? ברור שבשום סיטואציה אחרת, אף אחד לא היה פורש ומתאגד סביב אולמרט והוא לא היה מקבל גם 3 מנדטים. יותר מזל משכל.

ElvisAlive

New member
גם על שרון לא חשבו

לפני 6 שנים בערך, אם הייתי בודקת, היית רואה ששרון הוא אחד האנשים השנואים במדינה. אולי לא שנוא אבל לא אהוב. הוא נתפס כימני קיצוני שהכניס אותנו ללבנון. הוא עלה לראשות הליכוד כשהיה חלש שמה ולא נתפס כמנהיג. נתניהו אז עשה את אחת הטעויות הכי גדולות שלו ולא התמודד על הבחירות לראשות המפלגה. שרון ניצח את ברק כמו שכמעט כל אחד היה. ואז שרון התחיל לצבור אהבה מהציבור.

mean girl 16

New member
אז?

לפעמים אתה סתם מתחיל לחנטרש בלי מטרה אלביס, כאילו כדי להראות שאתה יודע.

ElvisAlive

New member
את דיברת על זה שאולמרט נבחר במזל

ואת זה אפשר להגיד כמעט על כך אחד. את החלטת שאולמרט בחיים לא היה ראש ממשלה אם שרון לא היה מקבל את האירוע. בשביל להוכיח את זה את אומרת שלפני חצי שנה אף אחד לא האמין שאולמרט יהיה ראש ממשלה. אז גם לפני ששרון נבחא אף אחד לא האמין ואף אחד לא אהב אותו. יכול שאם שרון היה היום ראש ממשלה אז חארי זה אולמרט היה יורש אותו.

טלמ

New member
אני חושב שכן

לאולמרט יש משהו ייחודי שיש רק לראשי ממשלה, היה אפשר להבחין כבר מזמן שהוא יגיע לתפקיד הזה

קוב001

New member
קוראים לזה:שחצנות ושתלטנות

ו..כן! יכלו להבחין בזה מזמן!! אגב..לא צריך להיסחף.. היו פה ראשי ממשלות צנועים וענווים.. ששחצנות שתלטנות וגאווה היא לא חלק מהאישיות שלהם.. לפני שנה לא היית בחיים אומר את זה על אולמרט..

למעלה