'מגיע לי', 'קיפחו אותי','דפקו אותי'

bhnadav

New member
כהערת אגב -

אם תשאל אנשים שמכירים אותו באופן אישי, תקבל תשובות על רושם אחר לחלוטין.

קוב001

New member
בעינים ראיתי אותו מקלל כמו נהגמונית

במו עיני ואוזניי!!!! זה היה כשהוא היה ראש עיריית י-ם.. הייתי נהג של אחד מהמתמודדים בפריימריז.. הייתי שם במשך שבועיים.ממוצע שעה ביום ושהיתי המון במחיצתו בעיריה.. הבנאדם מעשן רק סיגרים!! יש לו בחדר בכל חדר ישיבות חפיסת סיגרים... והוא שחצן ברמות שאתם לא מכירים.. היה איזה חבר ליכוד שם שהגיע לכיכר ספרא עם קבוצה של חברי ליכוד, הוא קם לפני כולם והתחיל לקלל אותו ודרש להעיף אותו החוצה. בלי שום נימוס,בלי שום ממלכתיות. הייתי ילד בן 18 ונגנבתי לא חלמתי שככה מדבר ראש עיריה חבל..רק עם הייתי יכול להקליט אותו! אני יכול להבטיח לכם שזה היה מזעזע אותכם..

קוב001

New member
הוא פחד שתראה..

קוב001

New member
כן על זה בדיוק דיברנו ערב הבחירות..

הכתבה הזאת פורסמה ערב הבחירות!!! בכדי להריץ אותו לראה"מ!! אז מה??! הוא שתה קפה עם המנקה בבוקר!! דחילאקקק... הייתה לך מנקה רוסיה בת 20.לא היית שותה איתה קפה על הבוקר??! נו באמת...זה אפי' לא מגוחך.. (אם זה סיפור אמיתי כמובן..)

קוב001

New member
אתה לא רואה ת'תאריך?זה ערב הבחירות1

מה התקשורת לא הייתה מוכנה לעשות העיקר שאודי שלה יקבל המון המון מנדטים.. כדי שיהיה מלך ויוכל לעשות מההה שהוא ואשתו רוצים.. ולא יהיה לו כל מיני מורדים מציקים,וכנסת מעפנה ושופטים מעצבנים ומשטרה מגרדת.. בקיצור שהוא יהיה הקיסר של ישראל.. היא אפי הייתה מונכה לחפש את המנקה של אודיל'ה ושתספר על הבוס שלה.. זה במקרה הטוב, לך תדע אולי לא הייתה בכל כזאת מנקה (איך הם בדיוק הגיעו אליה?!)

למעלה