מגיע לי

בידא

New member
הבעייה היא סלימה ../images/Emo10.gif

עם הורים שהם לא כמו אמא שלך. עם הורים שבשבילם נישואין מעורבים או אפילו רק קשר מעורב הוא סוף העולם, יהרג ובל יעבור. להאלץ לבחור בין קשר עם ההורים לבין קשר עם בן זוג, זה משהו שאני לא מאחלת לאף אחד. ולמרות שההורים לא יישארו בחיים לנצח, הרי שאנשים שהתמזל מזלם ויש להם הורים בריאים, שלמים ואוהבים, רוצים לגרום להם רק אושר ולא צער, כעס או חרדה. ואגב, למה מכשפה?
(בעבר, אמא שלי הייתה קוראת לי לפעמים מכשפוּפה, זה נשמע פחות רציני ומחייב מ- "מכשפה")

בידא

New member
נכון (וטוב שכך)!

אבל אני מסוגלת להבין אנשים שמעדיפים לא לשאת במשך כל חייהם את הידיעה שהם ציערו/מצערים את הוריהם. במיוחד (אבל לא רק) בתרבות יותר מסורתית שבה הקשר עם המשפחה וההורים הוא כל כך מרכזי בהוויה ובחיי היום יום. האם כשמישהו/מישהי מעדיף/ה את ההורים על פני בן/בת הזוג זה אומר שהם אולי לא אוהבים את בן/בת הזוג מספיק כדי לעשות את ההקרבה הזו? לא יודעת... זה נושא מאוד קשה.

שלום ומרחבה שנית לחבאייב

ברור, שאין לי כוונה ליצור איזה מן קרע.. בינינו לבין ההורים שאינם מבינים.. אבל האם ה.. "ייהרג ובל יעבור" הזה.. תקף גם בנוגע לאושר של הילדים שלהם ? גם בנוגע לבריאות נפשם ? גם בנוגע לחירותם ?.. כבני אדם שהם... האם לי תהייה הזכות לעצור את בני.. שירצה להתחתן עם.. X ? האם .. והאם והאם.. אנחנו חיים עכשיו.. ובכלל.. חיים שנדמה ובכל מקום אשר אליו אנו פונים - שומה עלינו לתת דין וחשבון.. ל X לכל אחד ואחד. חח אני לא מתכוון לכרטיסן באוטובוס.. אבל זו גם.. מן בדיקה אנטי חברתית כלפיי הנהגים והאנשים העניים.. וטוב.. נסחפתי פה.. אני מאמינה בכל לבי.. שכל אותם הורים ללא יוצא מן הכלל .. גם אלו שפגשתי בבאר שבע כשהתכוונתי לארגן להם מן מובאדרה שתאפשר להם להפגין בין כתלי הקמפוס.. והם זעמו עליי ואמרו לי ש"יהיה שם רצח".. כל אלה.. צריכים לשבת ולדבר. וכמו שאמר לי חבר היום.. ופתאום המשפט הזה קיבל משמעות עילאית אצלי.. לא עוד "דע את האוייב"... אלא "הכר את השכן". המשפט הזה ... כבר לא תקף : اسأل عن الجار قبل الدار כי אנחנו כבר ג'יראן. כי אנחנו אולי.. שכנים בעל כורחנו.. ואלי בכלל שכנים מרצוננו. אז למה .. לדחוק את העובדה הזו הצידה מחיינו ? וכן. אני מבינה היטב את מה שאמרת לי.. אבל אולי.. בגלל אורח החיים אותו אני מנהלת.. האטימות המוזרה הזו.. אכן כך - זרה לי.. ומכשפה .. אולי כדי לחזק את עצמי.. כנגד משהו קצת עצוב..
אוהבת אתכם סוסו

***** מתכוונת

שיט.. התחלתי לכתוב בלשון זכר מרוב מחשבות עליו...
סלימה הבלה.. תהיו חזקים אני אוהבת אתכם. אגב בידוש.. נוסעים בשבוע הבא לאלי"ן ביחד ?

לילה טוב למייק הנחמד והעדין

לילה טוב לכל החבאייב.. לילה טוב גם לך...
חחח תסבחו עלא אלף אלף ח'ייר.. סלימה, המכשפה שמצאה אושר בשינוי שמתחיל - בעצמה.

אויי מייק ריגשת אותי

אני יודעת שזה קשה כואב להפרד אני יודעת מה אתה עובר עברתי את זה אני לא יודעת אם זה מנחם אותך רק שתדע שיום יבוא ואתה תהיה אחרי זה העצב ישאר לעולם רק שפחות יכאב לעזאזל עם העולם הזה למה אי אפשר לאהוב סתם ככה ושהכל יזרום למה יש מחיצות דתות הבדלים צבעים ועוד מלא ירוקות למה למה קבל חיבוק ונשיקה מאחלת לך שתרגיש טוב מכל הלב ממני אשי

aymanzt

New member
ילדים מנישואי תערובת יוצאים דפוקים

תראו את ילדונת ערבייה למשל
.... סתםםםםםםםםם.. נו סתם שירה ונסיך (גם ארנבת שאינה מכירה אותי).. אני חושב (וזו מחשבה לא מבוססת מחקרית) שזוגות מעורבים ייתקלו ביותר מכשולים מזוגות "נורמטיביים" היטרוגניים נקרא לזה.. וההצלחה של הנישואים האלה תלויים לא פעם במידת חוזק האופי של בני הזוג ועד כמה הם משוכנעים בקשר הזה.. אני מתאר לעצמי שלא קל לחיות עם מישהו שיש לו מסורת אחרת.. שיש לו מנהגים אחרים שבא מתרבות אחרת.. החגים הם לא אותם חגים.. וגם ה"שפה" היא אחרת... אבל אני עדיין מאמין שהאהבה תנצח תמיד!! (אלא אם כן יד לאחים יגיעו אליכם קודם
)

aymanzt

New member
ואההה.. מייק אחי ../images/Emo24.gif

כלס אנא בג'ווזק בדאוויה .. תכין את הגמלים בשביל המוהר

junior gong

New member
../images/Emo13.gif

אךךךךךךךךך תעודדו אותי עוד, תגידו לי שאני אזכה בלוטו והכל יהיה טוב וכאלה דברים

כבהא

New member
ד"ש לאיימן ../images/Emo27.gif

אחיין שלי אבן אכתי אל תאניה וזה שבתמונה הראושנה בן אחותי הגדולה

כבהא

New member
סלימי יא סלימי ../images/Emo27.gif

בן אחותי הגדולה הוא בן דוד של מוחמד יענו אבא של אחמד זה שבתמונה ותופיק אבא של מחמוד אחים יעני ולאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עםםםםם בני דודים

אח של תאוופיק בעלה של אחותך ?!

יא סלאאם.. מברוכ מברוכ.. טוב לדעת עוד פרט על כבודו.. חחחחחח ככה אני מפחידה אותו כל פעם שאני זורקת עליו איזה שביב של מידע.. חחחחחח והוא ממציא סרטים על זה שאני עובדת בשב"כ.. חחחחח

כבהא

New member
סלימי../images/Emo27.gif

תגידי לו יש לך ד"ש ממוחמד אלערבי ומונג'ד

תגיד יא כבהאווי

יש לך קשר משפחתי במקרה עם מחמוד כבהא הנכד של זכי <מהבחירות של 2001 ?> הוא למד איתי במכינה והקשר ביניו ניתק .. הוא היה מאוד קרוב אליי ויחד יצרנו חבורה של חמישה הוא, שני בני דודים מדיר אלאסד חאפז ומוסטפא סנעאללה, מחמד סרח'אן ואני והיינו מגישים עבודות משותפות יחד בפילוסופיה הם מאוד חסרים לי האמת.. ואני מנסה להשיג קצת מידע על החבאייב הנעלמים שלי.. אז מה אתה יודע על מחמודי ?

למעלה