מגיע לכם מכל ה../images/Emo23.gif
קודם כל
עם
ושנית לדעת מה קורה... וואוווו אני מרגישה כמו מי שמתעוררת מחלום רע... מסיוט... רק עכשיו מתחילה לראות בעיניים את העולם הזה. אז היא שם, מאושפזת, רחוקה מאיתנו ויחד עם זאת עמוק בלבנו. הילדה שלי, המקסימה והנפלאה, שניחנה בכוחות מדהימים, איתם ניצחה את כל הבלתי אפשריים והיו הרבה כאלה בחייה, מתומדדת כעת עם מחלה קשה וארורה. אני הולכים איתה צעד צעד, יד ביד במשעול המתפתל ועולה מעלה מעלה. קשה לה לקטנה, היא עברה טראומות וקשיים אך מתמודדת. התחילה לאכול, לאט לאט, עם הרבה התנגדות וכעס, אך בשיתוף פעולה. מה שיפה אצלה שהיא מציבה לעצמה אתגרים. היא החליטה שלא תפסיד את עונת התחרויות שמתחילה בעוד כחודשיים שלושה ושמה לה את זה כיעד. אני כל כך מקווה שיצליח לה! בשיחה עם הרופא שלה היום, הבנו שזה לא בלתי אפשרי, ויתכן שתזכה גם לזה. אנחנו עדיין לא משתפים אותה באפשרות הזו, כמו גם בעוד אפשרות, שבתוך פרק זמן של כחודש, ייתכן ואפשר יהיה להביא אותה הביתה עם תוכנית תזונה, בה אנחנו לוקחים חלק חשוב של "מדריכים" שלה. זה עדיין בגדר מחשבות ואנחנו לא רוצים לחשוף אותה אליהן. הרופא הוסיף ואמר שאין איתה כרגע משא ומתן, יש רק יעד ברור ומוחלט - היא צריכה לאכול ולהגיע למשקל הרצוי לנערה עם הנתונים שלה. בהמשך, כמובן שיתחילו הטיפולים הפסיכולוגיים שמטרתם להביא לתובנות חדשות וריפוי לנפש, כרגע זה לא רלוונטי משום שאין בהם טעם, בעיקר משום שהמחלה מקננת שם חזק מאוד. ושוב אני רוצה לומר לכם יקרים ויקרות שלי - תודה ע נ ק י ת על התמיכה המופלאה לה אנו זוכים מכם, על המסרים, ההודעות טקסט, הטלפונים והחיבוק החם שלכם.
קודם כל