מגיע לכם מכל ה

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך
רולן יקרה מאד

אני מוצאת את עצמי ממתינה כל יום לדיווח שלך,קצת דואגת ,קצת חוששת ,וכל כך שמחה לראות שהסייחה ממריאה. אני לא מכירה את הדרך אך נראה לי שהיא מצאה לה נתיב פרטי ומהיר כשלנגד עינה יש לה דוגמה נפלאה את אמה האמיצה שנתנה לה ועדין ...דמות להערצה וחיקוי,דרך של מנצחים. ממשיכה להחזיק אצבעות ולהתפלל. אוהבת מאד

*יערית

New member
בהחלט ../images/Emo57.gifבשורות טובות../images/Emo24.gif

למרות הבשורות הקשות של הערב שאותי קרקעו מאוד....אני בהחלט מעלה חיוך כאן של אושר עבורכם רולן..הלוואי הלוואי והדרך להחלמה הטוטאלית תבוא במהרה.. רק להאמין בטוב...
בבקשה את האגסים עדיין לשמור לי ..טוב גם את החסה

blonda3

New member
שרק יימשך ככה אמן../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo21.gif

rolan

New member
מה תגידו עליה?....

היום, ישיבה ארוכה מחוץ למשרד. הטלפון לידי על "פגישה", בהמתנה אם סייחה תתקשר, תרצה את אמא.... בהפסקה הקשבתי להודעות, להלן החשובה שביניהן: רולן, מדברת הדיאטנית, אני מבקשת להיפגש איתכם מחר בשעה 15:00 להדרכה, הסייחה אולי יוצאת לשבת הביתה...... מיד התקשרתי לברר, הרופא שלה שוחח איתי בטלפון: אנחנו רוצים שתגיעו מחר להדרכה, היא תצא ביום שישי עד מוצ"ש (כשיללתי שזה מעט מדי, אמר לי שזמן ארוך יותר יהיה לה קשה מדי). אם הכל ילך כשורה בביקור הזה, תצא בחמישי הבא עד ראשון ואם את המשוכה הזו תעבור הסייחה, תשתחרר....!!!!! חמסה חמסה - מלח מים - שום פלפל ושמן זית... יוווווווו זה אמיתי? כל כך הזהירו אותי לא לצפות לזה מוקדם כל כך... ואני.... אני אופטימית בדם, ראיתי את זה קורה, ראיתי שהיא כל כך התקדמה. טוב, די שקט... מחר נוסעים וממלאים את מיצוות הרופא... איזה כייף אני כל כך מאושרת...

עלמה 3

New member
רולן, איזה התרגשות מדהימה ../images/Emo24.gif

כל הכבוד
לסייחה ... הידד הידד הידד...... כן, זה גם יכול להיות מוקדם מידי, קבלי את זה כמו שזה... הסייחה כנראה מודעת למה שקורה ורוצה להתקדם.... יאלללה קדימה סייחה מתוקה. ולשישבת -

*יערית

New member
../images/Emo57.gifמאושרת כ"כ

ז"א שהיום...היום היא נשקלה....ו.... היא עלתה במישקל ועמדה בציפיות המטפלים! זה נהדר,אלו בשורות ניפלאות

oehhe

New member
איך היא יודעת ???

אתמול (ששש אל תגלו) אמרה לי רולנוצ'קה: אני מרגישה שנקבל את הסייחה לשבת. אל תשלי את עצמך, שחתי אנוכי, אמרו לך שהדרך קשה וארוכה, ואם פתאום יתברר שטעית, עדיף לקבל הפתעה טובה מאשר רעה. נו... ועכשיו אני אוכל את הכובע. יוווו... איזה כיף לנו oehhe צוהל כמו סייח

rolan

New member
האמת?

רציתי לומר לך שעכשיו את צריך לאכול את הכובע... אבל... א. חששתי לקנגול... ב. מספיק לי אחת שלא אוכלת... ואיך אני יודעת? היא צמחה לי בבטן...

yaeli4

New member
יששששששששש!!!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מלכה אמיתית הילדה שלכם, מלכה. איך אני שמחה בשבילכם. נוראאאאאא!!!! איזה שבת של קולולולולולו תהייה לכם. מקסימים. מגיע לכם.

romi99

New member
גיבורה הילדה הזו!! ../images/Emo24.gif

אני לא כל כך פעילה כאן אבל עוקבת בדריכות, גאה בילדה הזו, בדרך בה היא נלחמת, מקווה שתמשיך להיאבק בקושי הזה שלה, עם תמיכתכם הראויה להערצה, .
והמון כוח

אם היה לי כסף הייתי קונה לה סוסה

כן אצילית בדיוק כמוה לקחה את העניינים לידיים ,ומראה לכולם איך יוצאים לדרך הנכונה. תמסרו לה את הערצתי

למעלה