מגיע למשחק מול סכנין?
-

zuli4

New member
יש באיזור-לא מעט, גם לא הרבה..

אבל אני מנסה למצוא פתרון יכול להיות שאני יבוא וישאר לישון בב"ש..

RED OR DEAD BS

New member
בנוסף לכך, טרנר קנה 2000 כרטיסים

ומחלק אותם ברחבי בתי הספר בעיר לבני נוער, כמו כן, הוצאו 5300 כרטיסים למכירה מוקדמת במחיר של 50 ש"ח למבוגר ו-25 ש"ח לילד/נוער/חיילים/נשים. בקבוצה מצפים לרבבת צופים במשחק מול סכנין. זהו אחד המשחקים החשובים ביותר של המועדון בעשור האחרון, אם אגזים, זהו אחד המשחקים החשובים ביותר בכל הזמנים, יותר חשוב מגמר גביע או משחק עליה, אנחנו נלחמים על הלחם והחמאה, על החיים שלנו, להישאר בליגה, אני מרשה לעצמי לומר שכל מי שלא יגיע למשחק הוא אינו אוהד אמיתי של הפועל ב"ש, יש עוד שבוע למשחק, עד אז אפשר וחייב למצוא סידור ולפנות את עצמכם ולהגיע למשחק, נקווה לראותכם בוסרמיל עם אלפי האדומים (חלום), רק עם הדחיפה שלנו נוכל לעזור לקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים. עד המוות הפועללללללללללללללל

RED OR DEAD BS

New member
הנתקות/גיל שגיב

בתקופה הנוכחית בה נמצאת המדינה, חשש למלחמת אזרחים אלימות ומריבה, נמצאת קבוצתינו במאבק מישלה, מאבק ההנתקות מאימת הירידה, כמו תושבי גוש קטיף שסבלו מפגזים, הפועל סבלה ממבול של שערים, והינה הגיע הרגע הגורלי, שיאו של המאבק יגיע ביום שני, באר שבע וסכנין במאבק חזיתי, על כל אוהד להרגיש מחויב, להגיע למגרש ולעודד בכל מצב, מטרה משותפת לנו ולראש הממשלה, לחזור למצב הקודם שהיה, שרון , יחזיר את עזה לאומה הערבית, ובאר שבע תחזיר את סכנין ללאומית.

RED OR DEAD BS

New member
עוד משהו בקשר למשחק

אמרו לי שהפעם השער המיתלוגי שלנו חוזר להיות שלנו, שער המנהרה, השער של ימי האליפות, חוזר להיות אדום באר שבעי (למי שעדיין לא קלט- שער 6), בשער הזה יושבים הוותיקים של הוותיקים אלו שראו על במו עיניהם את האדומה מהדרום זוכה באליפות, אני יודע שהרבה מאד מהיושבים הקבועים בשער הזה לא מגיעים יותר למשחקים בגלל שסגרו לנו אותו והביאו אותו לאורחים. אז עכשיו למשחק הזה הוא שלנו ! זה הזמן להעביר את המידע לכל מי שאתם מכירים, לדוד, לאבא, לאח גדול, תגידו להם ששער המנהרה בידנו :), יאללה בואו נעשה שמחחחחחחח. עד המוות הפועללללל

מוצארט

New member
מי העביר לך

את האינפורמציה החשובה הזו? בכל מקרה, אני כבר לא חוזר לשער 6. קבעתי לעצמי מקום בשער 5.

RED OR DEAD BS

New member
הייתי היום באימון הקבוצה

ובגלל זה התבצעו היום עבודות לשיפור הכניסה לשער 9 שכידוע מלא בקוצים והשד יודע מה, בשביל לאשר את הכניסה הזו, משום שם הולכים להתאכסן אוהדי בני סכנין.

spiderred

New member
ברור שאני בא

כל אחד שקורא לעצמו אוהד הפועל באר שבע חייב להיות במשחק הזה

blueman1

New member
אני מת לבוא

אבל לא משחררים אותי מהבסיס מה אני עושה?????. אוףףףףףףףףףףףףףף

zuli4

New member
תגידו..

מה קורה? רשום בעיתון שדהאן פצוע?! זה נכון..? או שזה סתם תרגיל??

למעלה