כל הכבוד לאמא האמיצה ומזל טוב לכל המשפחה
D debby12 New member מנהל 13/3/06 #24 VBAC היי ../images/Emo24.gif איזה יופי! אני בטוחה שהשמועות על כך שהוא חמוד אינן מוגזמות כלל וכלל מזל טוב למשפחה המתרחבת
VBAC היי ../images/Emo24.gif איזה יופי! אני בטוחה שהשמועות על כך שהוא חמוד אינן מוגזמות כלל וכלל מזל טוב למשפחה המתרחבת
ש שָׂרָה New member 13/3/06 #25 מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif מחכה לסיפור הלידה.. כל VBAC משמח מאד!!
ד דגת הבננה New member 14/3/06 #27 ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif מזל טוב לכל המשפחה.
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif מזל טוב לכל המשפחה.
א אמא של פילפילון New member 14/3/06 #29 ../images/Emo49.gif מזלט| איזה יופי של לידה. מחכות לסיפור המלא.
ג גם למבי New member 15/3/06 #31 אתן כאלו מקסימות! המון תודה ואין לי מילים!!!! אני ממש מתרגשת ובוכה (הורמונים?) מקוה מהר מאוד לחזור לתפקד - מתאוששת אבל לאט - ולספר את הסיפור. חוויה ארוכה (12 שעות) וקשה וטובה. I'll be back! אוהבת - דנה לתינוק קוראים עומר והוא מקסים!!!!
אתן כאלו מקסימות! המון תודה ואין לי מילים!!!! אני ממש מתרגשת ובוכה (הורמונים?) מקוה מהר מאוד לחזור לתפקד - מתאוששת אבל לאט - ולספר את הסיפור. חוויה ארוכה (12 שעות) וקשה וטובה. I'll be back! אוהבת - דנה לתינוק קוראים עומר והוא מקסים!!!!