מגישי אפריל מאי 2006 - יש חדש?

Dulmush

New member
מגישי אפריל מאי 2006 - יש חדש?

מישהו שמע משהו? אם הקפיאו הליכים עם בקשות חדשות - האם גם הישנות נפגעות? מישהו יודע מה קורה? תודה על כל עדכון!!!

Dulmush

New member
מומחי הפורום - יש למישהו מושג / הערכה?

יודעים מה קורה? האם בקשות בכלל מטופלות...?

Astroo

New member
הם יחדשו את העיבוד באוקטובר

כנראה כבר על חשבון המכסות של 2009. מישהי שהגישה ממש בסוף מרץ, שלחה להם email וזה בערך מה שענו לה.

roz האחת

New member
ולי אמרו ינואר

כנראה שזה תלוי כל פעם בפקידה אחרת שיושבת ועונה לטלפונים

Astroo

New member
אמרו לך שיטפלו במגישי ספטמבר בינואר?

או במגישי אפריל?

kandidat

New member
הייתי בשגרירות ביום חמישי האחרון. נאמר לי ש

שלפי מספר תיק הוא יעובד לא לפני ינואר 2009. הגשתי בסוף מאי 2006

amirshuval

New member
צריך לזכור שאם וכאשר יפורסמו ההנחיות החדשות

כל מי שהגיש לפני פברואר 2008 והמקצוע שלו לא ברשימת המועדפים יהיה בבעיה.אמנם אי אפשר יהיה לדחות את הבקשה כמו את הבקשות של אחרי פברואר 2008 שלא ברשימת המועדפים,אבל אי אפשר לדעת מתי יגיע תורו. CIC מתכוונים לתת 50% מהמכסות גלובלית למגישים בקטגוריה החדשה שנכנסת CEC- מאוד הגיוני מכוון שהאנשים האלה כבר בקנדה ויכולת ההשתלבות שלהם מוכחת.שאר המכסות יילכו לתכניות הפרובינציאליות ולבעלי המקצועות המועדפים במסלול הפדראלי(בקשות ישנות וחדשות כאחד).בסטוק הישן של הבקשות של בעלי מקצועות לא מועדפים ינגסו לאט לאט.כל זמן שCIC לא יסרבו את הבקשות "הישנות" אי אפשר יהיה להכתיב להם את קצב העבודה.הצ'אנס היחיד של אותם מבקשים יהיה להשיג הצעת עבודה.

alena176

New member
אני הגשתי בתחילת מאי -מקצוע מדריכה שיקומית

יש מצב להשיג להשיג הצעת עבודה?

Astroo

New member
בקיצור, אם אני רואה שמתכנתים לא ברשימה

אני הולך וסוגר את התיק.

Astroo

New member
קל להגיד...

לפני שנה שלחתי כמה עשרות קו"ח לפי מודעות באתרי הדרושים באינטרנט שבדיוק התאימו לפרופיל שלי. אף אחד לא חזר אלי, כנראה כי היה ברור שאני נמצא בחו"ל.

mikki01

New member
I did not said it is easy

But you have to keep sending as even when you will be in Canada sending a mere 10 or 20 resumes will yield nothing in terms of any response on your job search Keep at it , you have nothing to lose, you have to wait any ways for the papers

TrigATUSA

New member
מציאת עבודה דורשת הרבה יותר מכמה עשרות

אל תתיאש - ההתחלה של החיפוש תמיד קשה

למעלה