מגישי אפריל מאי 2006 - יש חדש?

Dulmush

New member
אני מניחה שכרגע זו רק השערה

מודה שנואשתי מלמצוא תבנית בצורות הטיפול בבקשות ולכן כרגע בעיני כל הנחה היא בגדר ספקולציה. אולי כל מי שהגיש לפי הפרוצדורה הישנה (תיק מלא) כן יקבל עדיפות כלשהי גם לאחר הפרסום? לך תדע...

דידי116

New member
מאוד מבלבל

זה מאוד מבלבל. השיטה החדשה צריכה קודם כל להיות מופעלת על הטור הקיים והחדשים "הדרושים" צריכים להצטרף לסוף הטור הקיים. בשביל מה ליצור 2 טורים? אני הגשתי בספטמבר 2006 ואם אני נמצאת בדרושים האם אני צריכה למשוך את הבקשה ולהגיש מחדש? איזה טור זז יותר מהר? חדש או ישן? זה מתכון לבעיות כמו השיטה הלא מוצלחת הקודמת - סימפליפיית (יצרה טור ענק).

דידי116

New member
האם זה הגיוני?

האם זה הגיוני שמי שמחכה כבר 2.5 (והיה כתוב לו מראש שנתיים שכבר לא יקרה) ועכשיו יכנס ללא דרושים יצטרך לחכות 4,5...שנים עד לתשובה ראשונית?

זה שיהיו 3 תורים שונים

עדיין לא אומר כלום. צריך לחכות ולראות איזה סדר עדיפות יינתן להם הרי זה הכל הכנות שנעשות על ידי שרה שבעוד חודשיים כבר לא תהייה בתפקיד כניראה. אני גם לא יודע אם יהיו תקנות חדשות או לא. הבחירות כאן הוקדמו, אף אחד לא יודע מי יהיה שר ההגירה הבא, ומאיזה מפלגה הוא יבוא. ואני א יודע מה יעשו בינואר הם יתחילו לטפל במכסות של 2009 ולפי איזה שיטה. זה הכל תלוי בהחלטות של שר חדש שאיש לא יודע מי הוא יהיה כי עוד לא היו בחירות, ועוד לא ידוע איזה קואליציה תהיה.

דולמוש

New member
הגיוני ששר חדש יהייה מחויב להחלטות קודמו

שינוי מדיניות להבא הוא דבר אחד. שינוי הפוגע רטרואקטיבית הוא דבר אחר ופותח פתח (לדעתי הבלתי מקצועית
) לתביעות. זה נכון לגבי כל התנהלות של שלטון תקין בכל מדינה. ושוב - הכל ספקולציות. חבל כי כך כמעט בלתי אפשרי להיערך לתהליך כמשפחה...

מצד שני אם השרה תפרסם את ההוראות לפני הבחירות

יאשימו אותה במחטף פוליטי. ולכן יכול להיות שהתהליך של הכנת התקנות פשוט נעצר, והשר החדש יהיה חופשי להחליט האם הוא משאיר את המצב כפי שהוא, או משלים את התהליך שהחלה בו השרה פינלי צריך להמתין בסבלנות. בהחלט ייתכן שיחול עיכוב מסויים בתיקים של מי שבתור ומקצועו לא נדרש, אבל עד שלא יפורסמו התקנות אם בכלל, לא נדע מה הולך לקרות. לדעתי מי שבתור ומקצועו נדרש, יטופל לפני מגישים חדשים שמקצועם נדרש, אחרת יהיו פניות לבית המשפט, ו ה CIC לא ירצו להיכנס לפינה הזו.

דידי116

New member
אוקטובר

האם זה נכון שבדרך כלל באוקטובר נקבעת מכסה לשנה הבאה (2009)? האם השנה זה יהיה שונה בגלל הבחירות והכל יחכה עד שיהיה שר חדש והחלטות חדשות?

Dulmush

New member
התכוונתי למחויבות לתהליך כמות שהוא כיום

לדעתי אתה לגמרי צודק ולכן פתאום נראה שקיים סיכוי שגם אם יהיה תהליך חדש הוא לא יהיה בקרוב. מכאן, שאולי ב-2009 הבקשות שלנו עדיין יטופלו לפי ההליך הנוכחי
אחחח... ספקולציות...

amirshuval

New member
הושקע הרבה כסף

בקידוד מחודש של הבקשות.באופן עקרוני יכול להיווצר מצב שבו יש 100 מכסות בשנה בתל אביב לבקשות טרום פבר' 2008 של בעלי מקצועות לא מועדפים.מועדף "חדש" לא יטופל לפני מועדף "ישן" לדעתי,והקידוד המחודש ימנע מצב כזה,אבל טיפול במועדף "חדש" יכול בהחלט להסתיים לפני הטיפול בלא מועדף "ישן" שממתין כבר שנתיים. לפי דעתי CIC צריכים לקבוע דד-ליין לחיסול הסטוק הישן,אבל הם כנראה לא מסוגלים לעמוד בזה,בעיקר אם כמות הבקשות שתשאר מחוץ למעגל המועדפים תהיה גדולה.אני משוכנע שבשלב כזה או אחר תהיה פנייה לבית המשפט הפדראלי של קנדה בדרישה לקביעת כללים מנחים בהתנהלות של CIC.

roz האחת

New member
כן

הם אמרו שהם סיימו השנה לטפל בתיקים ויתחילו שוב בינואר 2009 ..

alena176

New member
איפה אתם רואים את הרשימות האלה?

הכוונה למקצעות דחופים עבור כל פרובינציה ? אם כן אני נמצאת בבריטיש קולומביה

Astroo

New member
עוד לא פירסמו שום רשימות

הרשימות של היום הן להגירה פרובינציאלית

TrigATUSA

New member
אני היגשתי בסוף מרץ 2006

וקיבלתי בקשה לבדיקות רפואיות כבר לפני חודש וחצי