שמלת תחרה1
Well-known member
מגי טביבי ותמיר סטיינמן נבחרו על ידי השרה מירי רגב, הממונה על אירועי ה-76 למדינת ישראל, להנחות את טקס המשואות השנה
את מי הייתם רוצים לראות בן משיאי המשואות?
קריאות לתמיר לא להנחות.מגי טביבי ותמיר סטיינמן נבחרו על ידי השרה מירי רגב, הממונה על אירועי ה-76 למדינת ישראל, להנחות את טקס המשואות השנה
סתם נסיון לפלג עוד קצת את העם (וכמובן לצעוק לאחר מכן שראש הממשלה והצד שלו הוא המפלגקריאות לתמיר לא להנחות.
מאחר ואין כל סיבה עניינית שיסרב להנחות מחד ומאחר ומאידך מדובר בכבוד מבחינת הברנז'ה להיבחר לתפקיד, עליו להנחות כמובן. ודאי כך אם ניכר מהמכתב שבקישור שכל עניינו פוליטיקה.לדעתכם תמיר צריך להנחות, לסרב להנחות?
כמובן שלא. מילא אפשר לדון בעניין ביחס לחגיגות. אבל הדלקת משואות? טקס רשמי ומאופק? לא פוגע בזכרו של איש.הדלקת משואות, פוגע בנרצחים? בחללים?
כל שינוי משמעותי בחיי האומה ובהתנהגות הציבור, הוא מעין פרס לאויבי ישראל. הרי כל מטרת הטרור, מעבר להנאתם של מחבלי הנוחבה להתייחס ליהודים כאל תתי-אדם ולבצע בהם זוועות מזוויעות, הוא לשבש את המהלך התקין של האומה, של הדמוקרטיה כפי שרבים אומרים בצדק. Terror => To terrorize. על כן כל שינוי במה שאומה הייתה נוהגת ורוצה לנהוג בימים כתיקונם.אי הדלקת המשואות נצחון לאוייב? כבוד לנרצחים?
בוצע.שתפו את דעתכם.
הדלקת המשואות היא ממלכתית. היא לא שייכת למפלגה זו או אחרת. היא מאחדת. להנחות את טקס הדלקת המשואות זה כבוד גדול ויפה שבחרו כתב 12 עם כתבת 14, בחירה מאחדת. במיוחד עכשיו, עלינו לפעול לאחדות ולא לשינאהמגי טביבי ותמיר סטיינמן נבחרו על ידי השרה מירי רגב, הממונה על אירועי ה-76 למדינת ישראל, להנחות את טקס המשואות השנה
הלוואי וכל העם היה חושב כמוך.הדלקת המשואות היא ממלכתית. היא לא שייכת למפלגה זו או אחרת. היא מאחדת. להנחות את טקס הדלקת המשואות זה כבוד גדול ויפה שבחרו כתב 12 עם כתבת 14, בחירה מאחדת. במיוחד עכשיו, עלינו לפעול לאחדות ולא לשינאה
את גיבורי המלחמה ובמיוחד אלו שפעלו לא במסגרת כלשהי, כמו למשל את אותו אחד שנסע הלוך וחזור בדרכי אפר בכדי לחלץ את חוגגי המסיבה.מגי טביבי ותמיר סטיינמן נבחרו על ידי השרה מירי רגב, הממונה על אירועי ה-76 למדינת ישראל, להנחות את טקס המשואות השנה
זכותו, איש גדול.זאת דעתו - עידן עמדי דחה את ההצעה להשיא משואה.
עמדי, שנפצע באורח קשה בח'אן יונס מגיב על בחירתו להשיא משואה בפוסט שפרסם: "אין כבוד גדול מזה אבל לא אוכל לצערי לקבל את הכבוד הזה השנה. כלכך הרבה גיבורים גלינו מאותה שבת שחורה, חלקם היו לוחמים שלי בעבר או במלחמה הנוכחית.
השנה אשאר בביתי ואתייחד עם זכרם כמו רבים בעם ישראל. אבל גם אזכור את הנס שנקרא 'מדינת היהודים', לאחרונה אני מבין את הנס הזה לעומקו. אני מקווה שאולי בעתיד תינתן לי הזכות להשיא משואה בזכות המילים שאכתוב ולא בגלל גבורת מלחמה".
עמדי מסרב בנימוס להשיא משואה.מגי טביבי ותמיר סטיינמן נבחרו על ידי השרה מירי רגב, הממונה על אירועי ה-76 למדינת ישראל, להנחות את טקס המשואות השנה
חבל שעמדי סירב, הוא הוכחה להמשכיות החיים.עמדי מסרב בנימוס להשיא משואה.
זאת דעתו - עידן עמדי דחה את ההצעה להשיא משואה.
עמדי, שנפצע באורח קשה בח'אן יונס מגיב על בחירתו להשיא משואה בפוסט שפרסם: "אין כבוד גדול מזה אבל לא אוכל לצערי לקבל את הכבוד הזה השנה. כלכך הרבה גיבורים גלינו מאותה שבת שחורה, חלקם היו לוחמים שלי בעבר או במלחמה הנוכחית.
השנה אשאר בביתי ואתייחד עם זכרם כמו רבים בעם ישראל. אבל גם אזכור את הנס שנקרא 'מדינת היהודים', לאחרונה אני מבין את הנס הזה לעומקו. אני מקווה שאולי בעתיד תינתן לי הזכות להשיא משואה בזכות המילים שאכתוב ולא בגלל גבורת מלחמה"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.