מגלים את הסוד ב
אנשים

orel4400

New member
תקשיביי שאנחנו הלכנו לתיכון...

אז כל החברות שלי הלכו למדעים הן עכשיו במדעים 13 בנות ו4 ידידים ממש טובים שלי ואיתי לרמלה לוד הלכו 3 חברות וידיד אחד.. התקבלתי למדעים אבל נרשמתי לרמלה לוד ואני מודה על היום הזה שלא עשיתיי כזאת טעות. כל כך קשה להם שם וגם 2 חברות באו עכשיו לרמלה לוד וגם להן קשה פה מבחינת חברים ומבחינת לימודים כל הכל ממש ברמה שונה ויש דברים שלומדים ברמלה לוד שלא לומדים במדעים ואל תחשבי על זה ככה שמדעים זה קשה וזהו יש המון דברים שנגררים עם זה.. נ.ב איפה את גרה? ובאיזה יסודי את לומדת עכשיו?!

תקשיבי,זה לא רק בגלל זה :\

פשוט כבר מאז כיתה ה' בערך אני רק חולמת על איך אני עושה בגרויות במדעים XD ו..אני יודעת שזה קשה אבל אני מוכנה ללכת ללמוד קשה ו...המ... לא יודעת ממש בא לי ללכת למדעים חח לא יודעת למה,פשוט בא לי.. ותקישבי,בקשר לאיפה שאני גרה וזה אני לא רוצה להגיד את זה כאן כי אני לא יודעת מי נכנס לכאן ^^ אז הנה המסנג'ר שלי: [email protected] אבל אני לומדת בספיר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חרא זין בעין. אה, וחוצמזה.. את מביאה דוגמאות של אנשים שהיה להם קשה, ואני יודעת שזה קשה, אבל יש הרבה אנשים שמצליחים שם עם קצת עבודה קשה.[טוב.. קצת הרבה^^] המ,חפרתי ^^ כרגיל חח

orel4400

New member
כמו כולם זה באמת חלום חחחח

גמני תמיד אמרתי לעצמי שאני אהיה במדעים ובשעות חופשיות אחזור הביתה כי אני גם גרה קרוב..

liavii

New member
אני מסכימה עם מיכל ביולוגיה\מדעים

אחלה מקצועות אני אוהבתD:

NA BoldAs Love

New member
תכלס בכיתה ט' סבבה שם

כי מנסים להשאיר אותך אל י' יא יב זה סיוט יש שם תחרותיות מטורפת

orel4400

New member
חבר שלי עכשיו לומד שם בכיתה י'

והוא אומר שכל כך קשה לו שם.. אני בקושי רואה אותו מרוב שהוא לומד המון.. הוא ביקש חומר למבחן בהיסטוריה ואף אחד לא רצה להביא לו לצלם שחס וחלילה לא יעתיקו מהסיכומים שלהם..

למי יש מטבע של 2 שקל?!

לייייייייייייייייייייי! מי מתחברת למסנג'ר מהנויקה N95 אנייייייייייייייייייי! די אני קולית אש:)

למעלה