מגלים את הסוד להצלחה ב-
|תפוז|

מגלים את הסוד להצלחה ב-
|תפוז|

|סיוע|
לאמן את העסק שלך לניצחון לשעבר מאמן נבחרת ישראל בכדורסל והיום מהמאמנים העסקיים המובילים בישראל - אריה מליניאק יעזור לכם למנף את העסק שלכם ולהתניע דרך חדשה ומוצלחת! שרשרו לאריה שאלות והוא יענה על הכל היום בשעה 17:00. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=248&messageid=163135879
|*|
סובלים מכאבים בעצמות או בשרירים
|?|
יש לכם כבר תקופה כאב מציק בברך או שאתם סובלים מכאבי פאנטום בגפיים? על כאב, אורתופדיה ותחומים קרובים ייעץ לכם ד"ר ליאור דיין. אתם מוזמנים להפנות לו את כל השאלות שמטרידות אתכם - המענה יתקבל היום ב-21:00. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2277&messageid=163151092

poynter

New member
הייתכן שנופצו כאן מיתוסים של שנים??

כמו למשל על מחזק הלק?

noash5

New member
איך יכול להיות שמחזק לא מחזק

אם הציפורניים שלי פחות נשברות ומתפצלות לאחר השימוש במחזק של סאלי הנסן ללא שינוי בתזונה שלי או בשימוש היומיומי עם הציפורניים?
אני חולקת על דעתו של הד"ר בקשר למחזקים.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לי זה תמיד נראה לא הגיוני מאותה סיבה

שהציפורן היא רקמה מתה וההשפעה עליה היא בבסיס, בזמן שהיא מתחילה לצמוח; מה שמת כבר מת, אפשר להזיק לו ואפשר לטפח אבל לחזק ממש? תמיד נשמע לי מוזר ולא הגיוני ופשוט עוד דרך של חברות להוציא כסף מנשים. אבל אחרי שקראתי כ"כ הרבה סיפורים שזה עוזר, לא יודעת; אולי יש כאלה שזה באמת עוזר להן. אישית לא הרגשתי בינתיים בשום שיפור, אבל ממליצים למרוח בסיס אז אני כבר מורחת עם מחזק, שיהיה.

Nakuro

New member
יש מחזקים שמגנים על הציפורן

כלומר, יוצרים שכבה שמגינה על הציפורן מפני שברים (תכלס, רוב הציפורניים נשברות בפעילות יומיומית בגלל שהן חלשות, ולא סתם ככה משום מקום)
זה מה שאני מרגישה שהמחזק עושה בשבילי וזה מספיק. בלי שום שכבה על הציפורניים הן ישר מרגישות חלשות וכל דבר קטן שובר אותן. מזמן נעלמו לי השברים מהזעזעים האלה שיש יכולתי להבחין שעוד 10 דקות אני אגע במשהו והלכה כל הציפורן
מה שכן, עוד לא מצאתי את המוצר שימנע פיצולים...(ניסיתי את הסרום של שיק והציפורניים מרגישות לי ממש בריאות וחזקות שאני מורחת אותו, אבל הפיצולים חוגגים! זוועה)

trilliane

Well-known member
מנהל
מה שונה בין השכבה שהם יוצרים ללק רגיל, בעצם?

מכיוון שמעולם לא גידלתי ציפורניים ממש (מעבר לאורך סולידי של מילימטר-שניים גג וגם זה לרוב לא לאורך זמן) לא הגעתי למצב שבו נשברו לי ציפורניים. לעומת זאת פיצולים יש לי בלי סוף, גם כשהן די קצרות...

גם אני לא מרגישה את ההשפעה של הסרום של שיק על הפיצולים (ואני משתמשת בו בקביעות כבר שלושה חודשים וחצי, לרוב פעמיים בשבוע, אבל בנדיבות ולא פעם אני גם הולכת לישון איתו) אבל נראה לי שהוא אכן עוזר לעור מסביב...

אני שוקלת לנסות את הקרם של פלקסיטול (ניסיתי את הדוגמית ואהבתי את הריח) אבל ביקור בסופרפארם גילה לי שמדובר בשפורפרת קטנה של 20 גרם (או מ"ל, לא זוכרת) בסה"כ והיא עולה 5 ש"ח!
זה לא מחיר שאני מוכנה לשלם... אני מקווה שמתישהו יהיה מבצע או שאמצא בזול במקום אחר.

Nakuro

New member
האמת שאין לי מושג

אבל הציפורניים שלי נשברות חופשי אם אני לא שמה מחזק מתחת ללק, אז כנראה יש איזשהו הבדל
אני מזמן ויתרתי על הניסיון למנע פיצולים...נראה לי כמו מאבק מיותר. הציפורניים שלי מתפצלות מטבען, גם בצבא בלי לק ומחזק וכלום הן היו מתפצלות מדהים

yaelgon

New member
פלקסיטול

אני השתמשתי בקרם של פלקסיטול (ושילמתי את המחיר של 55 ש"ח- אני מניחה שהתכוונת למשהו כזה ולא 5 ש"ח
). לא עזר לי בכלל לפיצולים.

yaelgon

New member
זמן שימוש

לא יודעת להגיד. אולי לא עבדתי לפי ההוראות... שמתי כל כמה ימים מתי שהתחשק לי. אני עדיין משתמשת מדי פעם כדי לשמן ולעדן את העור. (לצערי אני כוססת את העור- ולא הציפורן, ואני עובדת על עצמי שזה משפר את המצב
)

radio active

New member
אני משתמשת איתו כבר קרוב לשנה

והוא מעולה!!
ועדיין לא מראה סימני גסיסה...
אני שמה אותו לפעמים לפני שאני מורחת לק אפילו, אם המצב נראה ממש זוועה, אח"כ שוטפת טוב טוב ידיים ושמה לק, הרבה פעמים הוא אפילו מחזיק את הלק יותר טוב...אני יודעת שזה מוזר, אבל זה ככה...
וגם כשאני מורידה את הלק הציפורניים חלקות ולא מפוצלות כמו שהן התחילו...
לי הוא עזר ממש!

5? 50 אולי התכוונת!

אני קניתי את הקרם הזה בחורף, בלת ברירה ומה את חושבת התעצבנתי על המחר חבל"ז אבל מה פלא פלאים עזר לי אז לפחות היה שווה.
היו לי מהקור חתכים ליד הצפורנים, פצעי קור כאלו וזה שרף תופת, אימה ועוד שאת לא שמה למה לנוכחותם, ומסירה לק עם אצטון - אמאאאאאא.

אוקצור הקרם הזה בהחלט מתנה, אז לפחות זה מפצה על המחיר היקר מאוד שלו.

trilliane

Well-known member
מנהל
כבר כתבתי מזמן למה אני מתכוונת; למה לא לקרוא?

כן, זו הייתה טעות הקלדה, המקלדת של הלפטופ שלי לא כ"כ רגישה לצערי ובהקלדה מהירה קורה שהקשה מסוימת לא נקלטת ולא שמתי לב.

hollypop girl

New member
באחת הכתבות בצד מסופר על

הלקים של ללין. כתוב שהם מיוצרים של ידי שיק. זה אומר שיש להם לקים זהים?

poynter

New member
בטוחה שכן

למרות שהם חרבשו שם משהו שהפורמולה שלהם שונה משל שיק, נשמע לי בולשיט אחד גדול.
אם למישהי יש את אחד הלקים שלהם, אשמח לתמונה.
בטוח יהיה ניתן למצוא לו את הדיופ השיקי

למעלה