מגלים את הסוד להצלחה ב-
|תפוז|

hollypop girl

New member
בדיוק היום הסרתי, חבל שלא צילמתי. המריחה

שלו ממש כיפית אבל הפורמולה ממש דלילה ושתי שכבות אמנם נתנו מראה יפה אבל לא כיסוי מוחלט
כמו שאני אוהבת. (ניסיתי את הכתום-יש להם רק אחד אז אין טעם לרוץ לחדר לבדוק מספר
)
הבקבוק מגניב אבל הפקק שלו רחב מידי ולא נראה לי שיש להם פקק מוסתר כמו לקרליין...

hollypop girl

New member
כן (לא שווה לשלם עליו יותר). באתר שלהם

לא מצאתי כלום על המבצע אבל אני מניחה שהוא אורך יותר משבוע, נכון?
אם אין לך סניף קרוב אז לדעתי חבל לנסוע ולהתאכזב...

poynter

New member
אם זה לא מפורסם באתר שלהם

אז אולי הוא באמת נגמר,
כי אז זה פורסם.

בכל אופן.. אני אחפש, מעניין אותי לראות איך הללין ביחס לשיק

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אלה הלקים של שיק עדיף לקנות את המקור

במחיר זול (אפשר למצוא גם ב-10 ש"ח, עכשיו אני גם יודעת איפה) מקבלים בקבוק פונקציונלי שמכיל כמות נאה ומברשת נוחה למדי.

hollypop girl

New member
וזאת עוד סיבה שנמנעתי מלקנות קרליין

מאז שגיליתי שהם מיוצרים על ידי שיק. האמת שבחודשים האחרונים כל החנויות שבהן הייתי
קונה שיק ב-10 העלו את המחיר ל-12. עשיתי סיבוב בכל מרכז העיר ובסוף נכנעתי וקניתי בניו-פארם ב-13 רק כי
אני יודעת שיש להן מגוון ואני גם דיי בטוחה שהם מחדשים את הסחורה מהר יותר מחנויות קטנות.
אבל אם עכשיו קרלייין עולה 13 ולמישהו באמת נוחה המברשת הענקית ההיא\אוהבת את הבקבוק אז למה לא?
עד עכשיו לא נתקלתי בצבעים מיוחדים בסדרה החדשה אז באמת שלא היה לי שום דבר שדחף אותי לקנות אותם....

trilliane

Well-known member
מנהל
עוד לא מצאתי צבע (מהסדרה החדשה) שרציתי לקנות

אם נוסיף לכך את הבקבוק הלא נוח (והמכוער בעיניי), המברשת העבה (ממש לא אוהבת) ואת העובדה שאני לא מוצאת בהם משהו מיוחד, לא מפתיע שאין לי לקים חדשים שלהם.

lilo4

New member
לא מסכימה לגבי המחזק

אני לא יודעת להגיד מה בדיוק הוא עושה כי אני לא מבינה בזה, אבל עובדה שבלי מחזק הציפורניים שלי היו נשברות המון, ברגע שהייתי מגיעה לאורך בינוני הן פשוט היו מתחילות להיסדק מהצד. עובדה שרק אחרי שהתחלתי להשתמש במחזק אני ממש מצליחה לגדל ציפורניים ונדיר שהן נשברות.

Nakuro

New member

כמובן שמחזק לא עושה ניסים ונפלאות, אבל להגיד שהוא לא עושה כלום זה כבר שטות

poynter

New member
אני חושבת, שהוא סה"כ נותן לנו עוד "שכבה"

על הציפורן, שנותנת את התחושה שהיא חזקה יותר.
בפועל? האם זה מחזק את הציפורן עצמה? את המלנין עצמו? אין לי מושג. זה מה שמעניין

lilo4

New member
אני לא יודעת להגיד מה הוא עושה בפועל

אני מניחה שהוא לא פותר את הבעיה עצמה, כי ברגע שמפסיקים להשתמש במחזק [לפחות אצלי] הבעיה חוזרת על עצמה. כנראה שהשכבה שהוא נותן מצליחה לתמוך בציפורן מספיק

אין מלנין בציפורן

הציפורן בנוייה מלוחות של אלפא קרטין (סיבים של חלבונים לא מסיסים שנמצאים במבנה צפוץ ומסודר).
בגלל שמדובר בחומרים "מתים" ולא בתאים חיים אי אפשר באמת לשפר את המראה של הציפורן (כמו בשיער), והשינוי הוא זמני.
אם באמת משנים את התזונה ומקפידים לאכול דברים שחשובים לבניית הציפורן ולחיזוק שלה אפשר לראות שינוי אבל זה לוקח הרבה זמן.

אני חושבת שמחזק מחזק רק כשהוא על הציפורן

ולכן כשמורידים אותו הוא מפסיק להשפיע.
הגיוני גם, כי הוא לא נספג בציפורן, זו שכבה אטומה חיצונית.

אם יש מחזק שנספג בציפורן הוא באמת מחזק גם בלי המחזק עליו.

למעלה