מגניבב דוד שלי בדורבניםםם

Pagra Baleben

New member
../images/Emo99.gif

צבעת את השיער

TaKe Me DuDi

New member
חןןןןן זה מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יא מדהימה שכמותך זה פשוט יפה
אין על זה
זה יפה לך
יותר מהבלונד..... לפי דעתי... אבל גם ה יה לך יפה הבלונד .... טוב לא משנה אהבתי את זה
!|

תראי מה זה עוזבים אותך לכמה שניות..

וכבר מתפרעת?!?!?!?! סתםםםםם, בובה יפה לך ממש.מקווה לראות אותך בקרוב באחת ההופעות... אם אני לא אזהה, איתך הסליחה..

פקצל'ה....

מה קורה איתך? מה זה את לא שומרת על קשר?? שלחי לי הודעה לאייסי או למסנג'ר מהר.. אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מסר ואני יתן לך את הטלפון שלי ותתקשרי... לא שומעים ממך... אני יהיה ב16 לחודש... את מוזמנת

rotemuni

New member
אני לא מאמין

בחיים שלי לא שמעתי על אבא שעובד על הבת שלו פחחחח

papal

New member
פשש- חן שיחקת אותה

יפה מתמיד למרות שככה קשה יהיה לי לזהות אותך :)

little bony

New member
ב ק ט נ ה ...

חחח דודה שלי בקושי זיהתה אותי.. זה היה ממש ממש מצחיק ואני אוהבת את זה יותר מהבלונד אבל ככה אני לא יכולה להיות המזכירה הבלונדינית של אייל..
ביוטי קוסט פיין

אז מה? ../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

לי יש חברה שההורים שלה מכירים טוב מאוד את ההורים של זיגו ושהוא היה קטן הוא תמיד בא אליהם לעוגיה!!!!!!!

Peach 16

New member
וזיגו שכן של ידיד שלי ..

למי אכפת?! העיקר שנחנו אוהבים את המוזיקה שלהם!!! לא נראה לי שממש אכפת למישהו מה הקשר הפרטי של כל אחד ואחד לדורבנים.. מילא היה אח ( שני..) אבל באמת שזה ממש לא משנה איך כל אחד קשור למישהו מהם.. העיקר שאנחנו אוהבים את המוזיקה ובאים להופעות (תבואו..!!) ולכל מי שיש לו קשר לדורבנים אני מאוד שמחה בשבילכם! אחלה בחלה! תהנו עם זה.. אם ההודעונות נשמעה למישהו בנימה תוקפנית אז סורי, זה לא היה אמור להשמע ככה.. פשוט זה נשמע לי די פאטתי שכל אחד יגיד מה הקשר שלו לדורבנים..

למעלה