מגע וסקס

ע פ ר ל ה

New member
ס'דר../images/Emo25.gif

רק אל תכנס לעילבון.אין לי כח לזה
והנה אחת מחנצו'ק(אחלה נשקן
)
תהנו לכם,ותאהבו אני פה עם קפה+עוגיות+סיגריות+סתלבט

אז את לא סקס משין../images/Emo35.gif איזה בעסה ../images/Emo6.gif

סתתתתתםםםםםםם......
כולנו זקוקים לחסד, כולנו זקוקים למגע. לרכוש חום לא בכסף, לרכוש מתוך מגע. לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל.
כולנו זקוקים למגע. זה כל כך ברור וידוע, וכבר הוכח מדעית בעשרות ניסויים. מחסור במגע גורר ממש בעיות התפתחותיות פיזיות. ועם זה, אנחנו חיים בחברה שרוב האנשים בה חיים בתפיסה דפוקה ומעוותת, שמסלפת כליל את כל עניין המגע. החברה הזו, ובעיקר הדת, לקחה את המגע האנושי החם, הטבעי, עטפה אותו בים של איסורים מטופשים, חיברה אותו באופן שגוי לחלוטין למין (ובכאב גדול גם עשתה זאת עם העירום), וגרמה ליצירת קונפליקטים, תסביכים והרבה התנהגויות שנגרמות ע"י התת מודע. כולנו זקוקים למגע, אבל חלק מאיתנו לעיתים לא מכירים בכך מסיבות שונות, ולעומת זה, חלק מאיתנו, גם זקוקים ליותר מהרגיל, כדי לפצות על חסר מסויים. חלק מאיתנו אוהבים את זה בבוקר, חלק בערב, חלק חזק וחלק חלש, יש מאיתנו שיוצרים מגע עם כולם בכל מקום, במשרד, ברחוב, גם עם זרים, ויש שמגבילים עצמם רק למכרים, לאהובים, לילדים... עכשיו, לך תעשה סדר בכל הסמטוחה הזאת...
מילת הקסם היא תקשורת. כל סוג של תקשורת. כן, גם מגע הוא סוג של תקשורת... לשבת ולשוחח על הכל בפתיחות, מתוך רצון כן להגיע למקום משותף, להיעזר בכל הכלים האפשריים של הקשבה, אמפתיה, מבט בעיניים, יצירת מרחב בטוח לבן הזוג להתבטא בו, (וכל אחד מאלו הוא אומנות בפני עצמה...). ככל שהתקשורת יותר פתוחה ושקופה ועמוקה, וגם אמיצה וחודרת, כזו שמתנהלת ללא פחד ומתוך כבוד, אפשר להגיע לעומק, לתובנות. אפשר להבין טוב יותר, מדוע X או Y נמנע ממגע, או מבקש אותו במינון נמוך יותר, או צריך יותר מהרגיל, אפשר לברר אולי אם יש סוג מגע כזה או אחר שיותר או פחות נעים, ללמוד לבקש מגע, ולא תמיד זה קל לכולם, יש את אלו שמחכים שזה יקרה מעצמו... ובהחלט אפשר גם להיעזר באנשי מקצוע שילמדו כלים ושיטות, שיעזרו לפתוח, להגיע למקומות חדשים, ואפשר גם לעבוד לבד. לעשות המון. טוב, עכשיו, רוצה

../images/Emo131.gifאשמח לתשובה

Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road No one will be watching us Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road No one will be watching us Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road Why don't we do it in the road No one will be watching us Why don't we do it in the road מתנגן לי בראש שירם של הביטלס ואני שואל 1 Why don't we 2 היכן הכביש הזה 3 ולאן הוא מוביל מחכה לתגובה חן

סליחה, אבל אנחנו צריכים הסבר לאהבלים...

מה כוונת המשורר
לא הבנו לחלוטין למה התכוונת בשאלה. נשמח לענות, אנא, באר פרש והסבר...

תודה על חוסר ההבנה../images/Emo178.gif

אפרת ובן יקרים כשקראתי את שאלותי שוב, ניסיתי להבין מה אני רוצה בעצם? והבנתי שאני מפחד עדיין וגם חסר אמונה מספקת ומספקת בדרך של המגע מתוך תקשורת ישירה ושקופה וכך מתוך גישושיי הראשונים במדייה נבהלתי והתבלללבלתי לי מעט אך תכונה אחת יש לי בברור, אומץ, ולכן מחכה לכם אצלנו החיבוקים עליינו חן וגם עפרה

חן אהוב ויקר

אל דאגה, הפחד יסתלק לו מעצמו והאמונה תגבר מהרה, כיוון שהמגע הינו דרך התקשורת היעילה והאמיתית ביותר. מהר מאד ניתן לגלות את היתרונות האדירים, של תקשורת שקופה שבה הכל ברור, ואם לא ברור אז מבררים. החיים אז כל כך הרבה יותר נוחים וקלים, גם אם מאתגרים, הם הרבה פחות מסובכים. ואומץ היא תכונה נפלאה, ובצירוף עם אהבה, תוכל הכל.
אוהב, אנחנו.

../images/Emo163.gifושוב אתכם ושוב אתכם

ושלום עלייכם ואלינו על כולנו... ממליץ על עובדיה חממה אולי יתאים לסדנא? http://www.hamama.co.il/homepage.htm נשיקות ונשימות עפר החן

ע פ ר ל ה

New member
נותנת עבודה עברית../images/Emo3.gif

קראתי אתכם והרגשתי שנכונים הם הדברים שאמרתם,ושזו הגישה והתפיסה הראויים להצלחה. אני לא בקיאה בענייני התורה,ולכן לא אוכל להגיב על כך. ככל הנראה אצטרך לעיין בכתובים או לשאול "חכמים". כמו קסם השתנה לי. מרגע שהפרחתי את הודעתי אליכם,וכמובן ששיתפתי את אהובי בכך,חל מהפך. תיקשרתי אתכם,ותיקשרתי איתו,ומשהו נהדר קרה. זה לגמרי לטובתנו ולטובת אהבתנו הטהורה. זה הזמן להגיד תודה,לחבק ולנשק,ושוב תודה
כן,אני רוצה חיבוק

../images/Emo24.gifאיזה כיף../images/Emo24.gif

כמה נפלא
באמת כיף לשמוע דבר כזה. האהבה תמיד מנצחת, ובגדול. והחיבוקים? חבל לכם על הזמן כמה מתחבקים כאן, ב Humaniversity על כל צעד ושעל מתחבקים המון, כולם עם כולם.
ו
לשניכם, זוג אמיץ.

ע פ ר ל ה

New member
שיט../images/Emo70.gif

עניתי על זה,וזה לא נשלח?! לא יודעת לשחזר. אז מקסימום מחר ארענן את זכרוני בתקווה שה"שלח" יעבוד. אוף כמה שמעצבן להשקיע מחשבה ואז חלה תקלה טכנית

למעלה