"מגרש השדים"- הגרסה של 1973

Cindy Campbell

New member
"מגרש השדים"- הגרסה של 1973

ביום שישי הסרט ישודר בערוץ 11 בשעה 21:15. רציתי לדעת אם הוא מפחיד? אני לא בטוחה ששאלתי על הסרט, אם כן, אז סורי שאני שואלת שוב. כדאי לראות?

scoti5

New member
מפחיד זה דבר יחסי...

בגלל שהיום יש הרבה יותר מודעות, או אפילו משיכה של בני נוער לסרטי אימה כבר מגיל צעיר מאוד, אז בעצם מה שפעם היה נחשב למפחיד מאוד (כמו מגרש השדים המקורי) היום לא יפחיד את רוב האנשים. זה נובע מזה שההתעניינות נובעת כבר בגיל צעיר ובעצם רואים את כל הסרטים החדשים, שהם הרבה יותר "מזעזעים" (לא במובן שלילי, חלילה) מאשר הסרטים שלפני 20-30 שנה נחשבו ל"מזעזעים".

sapirush1

New member
עכשיו נזכרו?!

עד שסוף סוף הצלחתי להוריד אותו כמו שצריך! בכל מקרה מה ההבדל בין זה לגירסת הבמאי? (ועוד לא ראיתי אז בלי ספויילרים)

יש אסקטרא חצי שעה...

יש דברים שהוצאו בעריכה באותם שנים. בקיצור יותר מגעיל, יום אלים, יותר מדמם :)

liavsayegh

New member
לדעתי.......

כל חובב אימה שמכבד את עצמו חייב לראות את הסרט. אני אישית דווקא כן אוהבת סרטי אימה ישנים כי רובם הרבה יותר טובים מהמודרניים אבהל כל אחד טהטעם שלו. לדעתי אתה צריך לנסות, זה לא יהרוג אותך, ורע לא יצא מזה. מקסימום אם לא תאהב יהיה עוד סרט לאוסף. אני אהבתי, אחד מסרטי האימה הראשונים שראיתי. חמוד מאוד ומומלץ.

Cindy Campbell

New member
חחח תודה לכולם

אני חושבת שאני אראה את הסרט

sapirush1

New member
תזכורת לכולם..

אני לא מאמינה שאני סוף סוף הולכת לראות את הסרט הזה!

Cindy Campbell

New member
גם אני../images/Emo13.gifאבל כנסי...

זה מתחיל בערוץ 11 בשעה 21:15 ומסתיים ב- 23:20 אבל ב- 23:55 מתחילה הגרסה הלא מצונזרת בערוץ הוט אקשן- 14 (שזה מאותה שנה אבל עם עוד 12 דקות שצנזרו בסרט בערוץ 11) וזה מסתיים ב- 2:05.

sapirush1

New member
חחחח באמת?

נראה לי שיש לי את הלא מצונזרת במחשב אז אני יראה את הרגילה היום כי אני לא אוהבת לראות סרטים כאלו יותר מדי מאוחר וד"א של איזה שנה זה מה שיש בהוט אקשן?

רועי123456

New member
היא אמרה מאותו שנה

רק עם עוד כמה קטעים חדשים [ודרך אגב מי שלא יודע זה לא קטעים שצילמו בשנת 2000 אלה קטעים שהורדו בעריכה של שנת 73 ופה הוסיפו אותם כמו שיש לפעמים בדיוידי סצנות שנמחקו אז מה שהוסיפו אלה הסצינות שנמחקו]

sapirush1

New member
אהה טוב

לזה התכוונתי אם זה לא משנת 2000 נראה לי שאני יקליט את זה.. זה בכל זאת סרט ששמעתי עליו הרבה

sapirush1

New member
איזה סרט יפההההההה!

נורא אהבתי את הסרט! הקטעים שהילדה השתגעה היו פשוט מדהימים והזכירו לי קצת את שחר המתים הטוייסט המפורסם של הראש לא היה כזה מפחיד ואפילו בפעם הראשונה עם האמא זה הצחיק אותי! בכלל כל הקללות והדברים שהשד הפדופיל הזה עשה היו מצחיקים רק דבר אחד לא ברור לי: מה הקטע עם הכומר בסוף? מי זה ומה זאת השרשרת?

Aeon

New member
השרשרת ../images/Emo58.gif

היא של הכומר (קראס) הכומר בסוף הוא מהקהילה שם של הכנסייה...

Aeon

New member
לא זה הצעיר יותר

עם השער השחור הזקן זה האב מרין

Cindy Campbell

New member
סרט גרוע!../images/Emo58.gif

רוב הסרט היה נורא משעמם והקטעים עם השד שקילל או הקיא או משהו באמת היו מצחיקים! גם הקטע בסוף שהכמרים מנסים להוציא את השד עם המים הקדושים וכל השאר היה מצחיק. חברה שלי סיפרה לי שכשראו את זה בקולנוע בשנת 73' אנשים התעלפו... כנראה שבשנת 2005 אנשים צחקו
.

למעלה