"מגרש השדים"- הגרסה של 1973

liavsayegh

New member
גרוע?! מה פתאום!

הוא ממש האבא של סרטי האימה! אולי הוא לא מפחיד אבל הוא סרט טוב! אפילו מעולה!עלילה מצויינת, שחקנים מצויינים, בקיצור סרט מעולה+++++ ממליצה לכולםםםםםםם לראות!!!!!!!

eliesh

New member
מגרש השדים

יש סרט אחר מפחיד על אותו עקרון (למרות שהתוכן שונה לגמרי) behind the door http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000AA4Q82/qid=1122716029/sr=1-6/ref=sr_1_6/104-6784760-0624728?v=glance&s=dvd

When Pigs Fly

New member
../images/Emo58.gifבקשר לסוף

אממ לצערי הספקתי לראות אתמול בהוט רק לקראת הסוף. ולא הבנתי למה אחד הכמרים קפץ מהחלון. השד התנחל בו או משהו? |:

liavsayegh

New member
../images/Emo58.gifאוקיי...

נכון השד היה במייגן הילדה? אז היו שני כמרים והשד הרג אחד מהם ושהשני קלט שהוא הרג אותו הוא הרביץ למייגל (כאילו לשד) וצעק לו TAKE ME אז השד נכנס בו, ואז הוא נלחם בו וקפץ מהחלון כדי כאילו להרוג את השד לגמריי שלא ייכנס למישהו אחר. עוד שאלות?

אז את הגרסא הטובה לא ראיתי../images/Emo70.gif

תמיד אמרתי ש"מגרש השדים" לא משהו. כי ראיתי את הגרסא השניההה... :] עכשיו הכל ברור לי. אני אוריד את הגרסא הזאת מתישהו...! נשמע מעניין.

אמ.

אני ראיתי גרסא אחרת... מגרש השדים : ההתחלה , או משו כזה... זה נראלי סתם חידוש... ולא ממש אהבתי... ואמרו לי שמגרש השדים זה סרט חזק!!! :\ עכשיו הבנתי שהתכוונו בכלל לגרסא השניה.. שזאת נראלי הגרסא של 1973

למעלה