מגרש השדים

sapirush1

New member
מגרש השדים

אני חושבת לראות את הסרט הזה אבל אני ממש פוחדת כי סיפרו שאנשים התעלפו בסרט אז בגלל זה רציתי לשמוע ביקורות והאם הוא באמת כל כך מפחיד? ומה ההבדל בין הגרסה הראשונה/גירסת הבאמי ב-1973 ליותר חדשה? אני מתכוונת מי מהם יותר טוב?

NiKi†a

New member
התעלפו?

וואה-וואה...הוא לא כ-ז-ה מפחיד....
הוא דווקא דיי מצחיק לדעתי =] לא יודעת, לא ראיתי את הגירסה של 73.

sapirush1

New member
אז יש עוד אנשים שצוחקים בסרטי אימה?

חחחח חשבתי שאני וחברה שלי בין היחידות וכן מה ששמעתי זה שהתעלפו במיוחד בקטע שהילדה מסובבת את הראש

NiKi†a

New member
חחח נו בטח שצחקתי!

תראי איזה קללות היא מקללת את הכומר, זה ממש מצחיק XD חחחחח שהיא מסובבת את הראש זה עוד יותר מצחיק... קיצור זה אחלה סרט בידור P:

sapirush1

New member
חחח מה הסרט הכי מצחיק שראית אי פעם?

אימה כן.. שלי - הצעקה ושחר המתים.

חלי13

New member
ממ לא יודעת אבל מה שעולה לי עכשיו

זה הקללה אין, בסרט הזה אני פשוט כלללל שנייה צחקתי!! הוא לא מפחיד גם בצלצול 2 צחקתי וגם הוא לא מפחיד וגם בבית 1000 הגופות צחקתי ובכל הסרטים בעצם נראלי דאני צכה פסיכולוג ומהר:S אפחד לא צוחק בסרטים כאלה אני צוחקת רק אם אני רואה את מי שיושב לידי קופץ או שמישהו סובל חחעחחח

sapirush1

New member
../images/Emo6.gif הקללה כמובן!!!

יאוו אני ראיתי אותו בקולנוע עם חברה שלי ובאמת לא הפסקתי לצחוק כי גם רוב הזמן צחקתי עליה! חחחחח היא כמעט כל הזמן הייתה עם הידיים על הפנים והיו שם קטעים ממש מצחיקים! והצלצול 2 בהחלט לא מפחיד! אני לא זוכרת אם הוא היה גם מצחיק אבל מפחיד - לא!

NiKi†a

New member
חח כן גם הצילצול 2 מצחיק :)

במיוחד כשהאולם מלא, ואז מישהי נזכרה להגיע באמצע הסרט ומישהו צעק לה- "תשבי כבר יא בת זונה!!!!"
בכלל יש שם קטעים ממש מצחיקים..והוא לא מפחיד בכלל.

netushit

New member
לדעתי הראשון המקורי יותר טוב...

החידוש הוא כאילו הסבר של כל מה שקרה בראשון אבל הראשון יותר מפחיד ויותר מתאים לתיאור של סרט אימה!! ממליצה עליו.. אבל הוא לא לבעלי קיבה רגישה חחח...

סרט מצוין!

יש שתי גרסאות לסרט הישן, יש את הגרסה המקורית שיצאה ב1973 ויש עוד גרסה לאותו סרט שיצאה לפני כמה שנים שזה אותו סרט רק הוסיפו כמה סצינות מגעילות שלא הראו בסרט המקורי מ1973 יש גם את מגרש השדים:התחייה שזה סתם סרט דפוק לפי דעתי... לא משתווה בכלל למגרש השדים המקורי. שם מספרים את מה שקרה איזה 50 שנה לפני הסרט הראשון...

onli gilgoli 16

New member
מאיפה אתם מביאים את כל סרטי האימה?

אני מחפש סרטי אימה ולא מוצא!!! מאיפה אתם מביאים את כל סרטי האימה האלה??

NiKi†a

New member
מהאינטרנט, מהטלויזיה, מהקולנוע..

יש בכל מקום, רק צריך לדעת לחפש.

למעלה