מגרש השדים

כל ההמשכים למגרש השדים

בדקתי בקשר להמשכים... אז הנה רשימה מסודרת של כל סרטי מגרש השדים לפי סדר כרונולוגי של יציאתם לקולנוע: 1. The Exorcist - מגרש השדים - 1973 הסרט הראשון המקורי וכנראה הכי טוב... יש גם כמה גרסאות מחודשות שיצאו בסביבות 1997 נראה לי, עם קטעים שלא הופיעו בגרסה המקורית. 2. The Exorcist II - The Heretic - מגרש השדים 2 - 1977 הסרט השני כנראה שהוא הגרוע ביותר מכל הסרטים בסדרה... 3. The Exorcist III - מגרש השדים 3 - 1990 הסרט הזה אמור להיות הרבה יותר טוב מהשני. 4. Exorcist - The Beginning - מגרש השדים - התחיה - 2004 אותי הסרט הזה ממש איכזב, כי עשו אותו ממש כמו סרט פעולה וזה לא מזכיר בכלל את מגרש השדים המקורי. 5. Dominion: Prequal to the Exorcist - לא מצאתי תרגום לעברית - 2005 הסרט קיבל ביקורות טובות מאוד, וכותבים עליו שהוא מתקרב לרמה של המקורי... כתבתי את הביקורות על הסרטים רק על סמך מה שראיתי בIMDB, אני ראיתי רק את הראשון ואת התחיה.

דם דם

New member
../images/Emo4.gif באסה

אני ראיתי רק את הראשון והשני ממה שכתבת כאן, מעצבן לדעת שיצאו כול כך הרבה המשכים לסרט הזה ושאף אחד מהם לא הגיע לארץ אפילו לא בDVD והסרט האחרון בסדרה כבר יצא בחו"ל בDVD בחודש שעבר ומי יודע מתי הוא יגיע לארץ...יש למישהו רעיון אולי איך להשיג את כול החמישה סרטים האלה לראות אותם- וכמובן אם אפשר עם תרגום(אפילו אם יהיו כתוביות באנגלית)

שמעתי על משהו

שיחזור קבצים שיפשוף קבצים משהו כזה נראה לי קוראים לזה אבל זה מאוד לא חוקי ואפשר להיכנס לכלא אם עושים את זה

דם דם

New member
שיחזור קבצים

אתה מתכוון אולי ללהוריד סרטים דרך האינטרנט...או בשמם המקצועי קצת יותר "שיתוף קבצים"? לזה אתה מתכוון אולי...כי אם כן אז אני כנראה אמור לקבל מאסר עולם לכול החיים על מה שאני עושה...חחחח

CountDust

New member
השני, השלישי והרביעי פשוט גרועים

פשוט סרטים גרועים בכל קנה מידה וודאי שלא מתקרבים לראשון..

דם דם

New member
../images/Emo4.gif עדיין אני רוצה לראות אותם

והדרך היחידה להשיג אותם זה להשכיר או לקנות אותם מכול מיני אתרים שמתמצאים בזה באינטרנט, אבל אני לא רוצה להשכיר את הסרטים כי הם בלי תרגום ואין לי כוח לראות את הסרט בקול רם רק כדיי להבין על מה מדובר. מאיפה אתה השגת את הסרטים או איך ראית אותם אז

דם דם

New member
סרט ע-נ-ק

מזה התפוצצתי מצחוק כשראיתי את גרסאת הבמאי, שהוסיפו בו כמה קטעים שצונזרו. הסרט הרג אותי מצחוק האפקטים בזמנו נחשבו לאפקטים ממש טובים רק שהיום זה ממש מגוכך אולי בגלל זה רק צחקתי בסרט. ובאמת עם הקללות שהיא אומרת לכומר,מה לא יכלו להמציא קללות יותר נורמליות...חחח

Aeon

New member
תגובתי

אני חושבת שמי שראה את הסרט הזה ו"נקרע מצחוק" באמת לא מבין מהחיים שלו, ובאמת לא מבין מהם סרטי אימה קלאסיים וטובים!
מה שאני מציעה אם לא ראית את הסרט הזה זה לקחת אותו וראות אותו לבד בבית זה יתן לסרט המון אפקטו את באמת תהני ממנו!

Aeon

New member
תגובתי

אני חושבת שמי שראה את הסרט הזה ו"נקרע מצחוק" באמת לא מבין מהחיים שלו, ובאמת לא מבין מהם סרטי אימה קלאסיים וטובים!
מה שאני מציעה אם לא ראית את הסרט הזה זה לקחת אותו וראות אותו לבד בבית זה יתן לסרט המון אפקט ואת באמת תהני ממנו!

Aeon

New member
OK

אז מה הוא הסרט אימה האהוב שלך? אולי לפני זה אני אשפוט...

חלי13

New member
די כבר מה אתה נגד כולם? ו...

הסרט אימה שאני אוהבת זה בית 1000 הגופות וג'יפרס קריפרס

Aeon

New member
אוקי

יכול להיות שאת לא מבינה סרטים ישנים אולי זה בגלל גילך. אבל אני חייבת להגיד שיש לך טעם, ואני לא נגד אף אחד. פשוט הקטע הזה מעצבן אותי כי מגרש השדים זה הסרט שאני הכי אוהבת ושלא מבינים אותו וצוחקים ממנו זה מעורר בי סלידה.

למעלה