מגשימה חלום ישן מאד ומצטרפת לכאן

3קטנה

New member
מגשימה חלום ישן מאד ומצטרפת לכאן../images/Emo9.gif

והנה היא, אלמה שלי אלמה שחיכינו לה כל כך הרבה שנים שאם השנים האלו האלו מתקצרות בחודש אחד, אם היה שלילי אחד פחות, זאת לא היתה היא חבוקה עכשיו בזרועותי אלא מישהו אחר לגמרי איזה מזל שלא היה שלילי אחד פחות בדרך הזאת! אלמה שנולדה בלידה קלה ומהירה, 5-6 לחיצות, וכדברי היפה שלי "פשוט החליקה לידיים של המילדת" ללא קרעים חתכים או תפרים. שבתור לשחרור אמרה עליה יולדת אחרת "רואים שהיא יצאה כמו נסיכה" שאומרים עליה שבגלל שלהביא אותה היה כל כך קשה, לפחות ללדת אותה היה ממש קל (טוב נו אם לא לוקחים בחשבון שעתיים של צירים לפני האפידורל
) אלמה שלי האהובה, הקטנטונת, הנסיכה, הגוזל, יונקת הדבש, המלאכית, החיים של אמא שלה, הכי יפה בעולם, שהלב מחשב להתפוצץ מאושר ואהבה בכל פעם שאני מביטה בה, הנה היא כאן, אלמה שלי היפה. אלמה אהובה שלי, מחמלי, אני תמיד תמיד אהיה כאן בשבילך, לאחוז את האצבעות שלך, לחבק ולנשק, לעטוף ולהזין ולהגן ולפנק, להיות מאחוריך ומצדדיך בכל התנסות, ולרפד את חייך בעננים של אהבה, שלא תלויה בדבר, שלא תגמר לעולם, אהבה שהיא שלך כבר שנים ולנצח. אמא. נ.ב היום אני בת 30, ואני לא יכולה להסביר במילים כמה שאני אסירת תודה על כמה שיום ההולדת הזה שונה.

סוף סוף ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, קטנה, מזל טוב ליום ההולדת שלך, שמתגמד לגמרי מול האפרוחית היפהפיה שבתמונה כאן. ריגשת אותי מאוד מאוד במילותיך, מאחלת לאלמה את כל הטוב שבעולם - ועוד קצת. מגיע לה. מגיע לך.

26may

New member
מזל-טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי איזו התרגשות שמחה לראות אותך כאן (גם אני עוד טריה ,טריה כאן) מאחלת לכם מזל-טוב כפול ומכופל אשרייך על לידה קלה ומהירה ועל ילדה-נסיכה כזו ואי אפשר גם לשכוח את האמא-אז גם לך מזל-טוב על שינוי הקידומת והרבה אושר וטוב

אפרסקה

New member
קטנה, ריגשת אותי מאוד ../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif

שמחה מאוד מאוד לקדם אותך בברכה, אותך ואת אלמה, הנסיכה הקסומה והיפה שלך. מאחלת לכן (וליפה שלך כמובן) המון רגעי אושר וסיפוק זו מזו. וגם יום הולדת שמח! אני זוכרת את היומולדת הראשון שלי כאמא (ענבר הייתה בת חודשיים) ומבינה את אסירות התודה שהזכרת. ברוכה הבאה, אפרסקה. נ.ב. קראת את תולדות האהבה? אני שואלת בגלל השם אלמה, כמובן.

../images/Emo7.gifאלה דמעות של התרגשות

ברוכה הבאה, ריגשת אותי מאוד.... בחרת לה שם מקסים, הדרך ארוכה לפניך לגלות את העולם שלה ולהכיר אותה, מאחלת לך את כל האושר בגילוי.... ומזל טוב ליומולדת שלך הכל כך משמעותי, שבו לראשונה את גם אמא.

יופיופ6

New member
קבלת את המתנה הכי יפה שיש

מזל טוב לך על הולדת אלמה. מזל טוב על היותך אמא. שתזכי להרבה רגעי אושר, נחת ואהבה עם אלמה שלך.

וואו, קטנה, נעתקו המילים מפי.....

וגם מהמקלדת... קראתי את מה שכתבת על אלמה הנסיכה שלך וכל הגוף מצומרר... והתמונה שלה - היא ממש את קטנה (שיגיד היפה מה שיגיד -היא יפה כמו אמא שלה...)
X מיליון להולדת אלמה ועוד תוספת
ליומולדת 30 שבו את חוגגת את אמהותך. מקווה לראות בקרוב קרוב את הנסיכה בלייב. שולחת עוד מלאת'לפים נשיקות לאלמה, אמא ואבא. שהאושר שהיא הביאה אליכם רק יגדל ויגדל.

זהב33

New member
נסיכה אמיתית

איזה מילים וכמה מרגש מותק שיהיה לך מזל טוב ליום ההולדת ,איזה כייף לאחוז בנסיכה כזו ביום ההולדת וולדעת שהיא שלך ורק שלך שהאהבה לעולם לא תיגמר ושתגדלו אותה בנחת ובהנאה גדולה והיא דומה לך ..ויפהיפיה נשיקות לך ולאלמה

איזה כיף לראות סופסוף את אלמה

מדהימה בהחלט (כאילו שהיה למישהו ספק...) אין לי מילים להביע את השמחה שלי לקריאת הודעה שכזאת! שימשיך לכם האושר הגדול בכל רגע ובכל חכמה של אלמה. ו... מזל טוב ליומולדת.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לעולם שלנו אלמה

המתיקות שלך והאהבה העצומה של אמא שלך עשו לי צמרמורת מלאת דמעות של התרגשות.. טוב לראות אותך נשמה קטנה, ומרגש לשמוע את אמא שלך מדברת על אמהות
. רק בריאות ונחת בתיה

h i l a l

New member
ברוכה הבאה אלמה הנסיכה../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

יום הולדת שמח אמא

2אנה

New member
אוי אוי כמה התרגשות!

מדהימה האלמה שלך. בטח שיום ההולדת הזה שונה מעכשיו הכל יהיה שונה ומלא באושר וצחוק. מזל טוב קטנה. אני כל כך שמחה בשבילכם.

hyb

New member
נסיכה מתוקה../images/Emo9.gif

וואו קטנה, היא פשוט מושלמת. כ"כ שמחה שאת מאושרת. יומולדת שמח... גמני זוכרת את היומולדת שלי שמתניה היה בן חודש, זה היה מדהים. מתאים לך ככה...

מרב.

New member
מרגשת עד דמעות...

באופן פרטי הברכה שלך ריגשה אותי יד אחרון נימי. באופן כללי אני מתרגשת מברכות של אימהות טריות שחיכו כ"כ הרבה זמן לתינוק שלהן. אלמה, כשמה כן היא, שתהיה מלאה בנשמה, ואתם- שתתמלאו באושר שהולך וגדל, ובלב שמתרחב יום יום ושעה שעה- מאהבה.

blessed

New member
אני כל כך מתרגשת

איזו הודעה מרגשת, כולי דמעות. אלמה נסיכה מקסימה, שיהיו לך חיים נהדרים, מלאי אושר, צחוק ואהבה. ולך, אמא מקסימה של אלמה, יש לך ילדה יפהפיה
ואני כל כך שמחה בשבילך שהיא שלך. גם אני הרגשתי כמוך בזמנו שאיזה מזל שזה התינוק שלי ולא תינוק אחר שהיה נקלט בחודש אחר. תגדלו אותהו בנחת ובכיף ובשמחה.שיהיה לך יום הולדת שמח ושכל ימי ההולדת שלך יהיו מאושרים כמו זה. נשיקות!

chompi1

New member
מזל טוב קטנטונת ../images/Emo65.gif

איזו אלמה נפלאה יש לך... איזה כיף לראות אותך פה ולראות את הבת שלך (את קולטת? הבת שלך?) איתנו כאן. היא יפייפיה וענוגה. כתבת כל כך מרגש ומהלב
. המוני מזל טובים להחלפת הקידומת הכל כך מרגשת. יום ההולדת הזה הוא שונה ומעכשיו זה יהיה שונה לתמיד. מאחלים לכם המון בריאות, אושר ואהבה ותזכרי שאם את צריכה משהו, כל דבר, אפילו סתם לדבר (כי עם כל האושר הענקי הזה, יש גם הרבה קושי, וזה גם ייחלש אוטוטו), אנחנו זמינים...
ות לך ולמתיקות הקטנה שלך.

osi28

New member
כמה מרגש ../images/Emo7.gif ../images/Emo13.gif

"אם היה שלילי אחד פחות, זאת לא היתה היא חבוקה עכשיו בזרועותי אלא מישהו אחר לגמרי" - כמה נכון. האושר והאהבה נקראים ומאירים מכל מילה שכתבת ואני מאחלת לך שזה רק ילך ויתעצם. יומולדת שמח לך קטנה וליונקת הדבש שלך.

chompi XL

New member
ווואוווווו כמה שהיא יפה!!!

כייף ומרגש לקרוא את ההודעה שלך כאן קטנטונת, עברת דרך לא קלה אבל הכל היה שווה נכון ? תהנו ממנה וגם לך בל נשכח מזל טוב

למעלה