מגשימה חלום ישן מאד ומצטרפת לכאן

eti22

New member
מותק שלי../images/Emo25.gif

כולי שלולית ועור ברווז ממה שכתבת. כל כך אמיתי כל כך נכון, כל כך ברור. אלמה נראית באמת כמו נסיכה,וגם לי היא מזכירה אותך.(סורי ליפיוף) אחותי, מאחלת לכם מכל הלב- אושר ובריאות, הכי חשוב, לכל השאר אני מאמינה שאתם תצליחו לדאוג... כבר רציתי לשלוח לך מסר נוזף שכמה זמן אני אחכה לתמונה, אבל הינה, התאפקתי ואת פירסמת היום את ההודעה. מותק, היום גם יומולדת, אז אין לי מה לאחל לך כי אני בטוחה שזה היומולדת הכי מושלם שלך, ובכל זאת שמעכשיו שאת על דרך המלך, שתמיד תישארי בה, ושתמיד תהיי מאושרת, ושאלמה הבובה תמלא אותך כל יום מחדש. אוהבת את שלושתכם, נשיקות לכל אחד ואחת מבני הבית,
אתי

לבנה123

New member
ברוכות הבאות!

אני זוכרת את ההרגשה של יומולדת ראשונה עם ידיים מלאות. תחושה כזו של מין משהו כזה שהעולם הוא שוב מקום הגיוני לי. ברוכות הבאות!

נרי כ

New member
מזל טוב!

באמת יפהפיה. וכיף שהלידה היתה כל כך קלה וטובה. אני שותפה לתחושות שלך שלמרות כל מה שעברנו, איזו מזל שהילדה שלי, הספציפית היא זאת שהגיעה אלי. תגדלו יפה ותהנו מכל רגע.

anguly

New member
מזל טוב כפול יקירה../images/Emo13.gif

אלמה מקסימה!!! כל כך ענוגה! איזה כיף שסוף סוף את נותנת לנו לראות קצת מהדבש המתוק הזה! מזל טוב ליומהולדת שונה נפלא ומאושר כזה שלא צריך לחשוב בו על מה יהיה ואם יהיה ומתי יהיה , כי כבר יש! מאחלת לכם אושר הנאה ונחת מהנשמה המתוקה הזו!
אנג'י

ribber

New member
../images/Emo49.gif

כמה מרגש לקרוא, אלמה מדהימה! המון, המון מזל טוב

גוליגל

New member
התרגשתי כל כך ממה שכתבת

במיוחד מזה ששלילי אחד פחות וזו לא היתה היא... ברוכות הבאות לכאן, אלמה הקטנה ואמא האוהבת. שתמשיך הנחת. ושבכל ימי ההולדת שלך ושלה, יהיו סיבות כל כך עמוקות לשמוח בגללן.

אוחחח איזו התרגשות

ברוכות הבאות, אלמה ואמא שלה המקסימות שמחים מאוד מאוד מאוד מאוד (המון המון) להצטרפותכן לפורום המון נשיקות והרבה הרבה אושר וגם המון מזלטוב ליומולדת 30

Navva

New member
ברוכות הבאות ו../images/Emo49.gif2X../images/Emo65.gif

הגעת למחוז חפצך לאחר שהדרך התארכה לה. נחת ואושר מיונקת הדבש הקטנה והקסומה.

1ויוי

New member
אלמה ..שם מדהים ../images/Emo99.gif

זה השם שתמיד חלמתי עליו בשביל בת אלמה=נשמה בספרדית . אבל נולדו לי בנים ...אולי בגלגול הבא הרבה נחת לנשמה שלך גם אני תמיד חושבת שכל שלילי וגם האובדן היו צריכים להתרחש כדי שיהלי ויהב יהיו שלי אחרת הם לא היו איתי .

אינשאללה עוד תהיה לך בת../images/Emo57.gif

גם אני תמיד חלמתי שאקרא לבת שלי עלמה..... שם מדהים בעיניי.

ברוכה הבאה אלמה ומזל טוב אמא../images/Emo65.gif

קטנה יקרה - קודם כל - מזל טוב ליום ההולדת (גם אם באיחור...). יום ההולדת הזה שונה מקודמיו - אין ספק. שתמיד תהיי מאושרת ומלאת אהבה כמו עכשיו - ויותר
והבת שלך? (איזה כיף לשמוע את זה הא?) - יצירת מופת. מתוקה אמיתית
. איזה כיף לראות אותה פעם ראשונה. היא באמת מקסימה.

neta2

New member
כמה שריגשת אותי!

אלמה מהממת, ככ שלוה ומתוקה. ולך, כמובן את כל הטוב שיש, ושימשיך להתעצם. מזלטוב- סופסוף וכמובן יומולדת 30 מאושר

limordc

New member
שמחה מאוד שאת כאן!

ריגשת אותי מאוד מאוד מאוד מאוד (והאמת? זה חלק ממה שדחף גם אותי לצאת מהארון...) שיהיה לכם רק טוב! לימור

אלה 2

New member
מזל טוב קטנה ../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

כמה החיים שונים עם הנס הזה... תמשיכו להנות אחת מהשניה, יומולדת שמח!

קטנה תביאי גם את טישו

איזו צמרמורת, איזה מרגש. אלמה מקסימה, אכן נסיכה ואין לי ספק שעם כ"כ הרבה אהבה תתני לה את הכלים הכי נכונים שאפשר. מזל טוב לך יקירה, מזל טוב לאלמה הנסיכה (אמא באמת חיכתה עם הרבה סבלנות). חיבוק ענק.

למעלה