מגשימים חלום בתפוז
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמ בפורום קולנוע וסרטים

היה תחרות ללכת לסרט ולפגוש את השחקן עכשיו שאלו "למה דווקא לך מגיע לפגוש את..." וכתבתי מה שכתבתי, יותר נכון מה שחפרתי חחחח וזכיתי חחח ועכשיו כולי מבואסת שאני לא אראה אותו. זה היה יכול להיות המפורסם הראשוןשאני אראה חחח טוב מה לעשות.... אולי כשאני יעבור לאנגליה אני אראה.... ~פנטזיות שלא יתגשמו לעולמי עולמים~

OneStepCloser

New member
חחחח התכוונתי לזה..

חחח שכאילו מה כתבת בתחרות... אני יודעת שהייתה תחרות... כתבתי ממש לא ברור XDD תביאי קישור למה שכתבת... נוו, הינה בנות מציעות לך ללכת אליהן! לכי לכי לכי! אני רוצה תמונות
XD ד"א, חלמתי עליו היום XDDDD חלמתי שאני באה הביתה ואז אני רואה אותו מחזיק את אח שלי [הקטן
] בידיים ואז איכשהו הוא פתאום ישב בכסא שליד שולחן האוכל...ואז אני כזה: "when is the premiere?" והוא: "what?! where?!" אני: "when!!" הוא: "where?!?!" אני: "when!!!" הוא: "ahhhhhhhh" XDDDDDDDDDD וזה מוזר שחלמתי באנגלית
~חפרתי ><"~

blackroses

New member
../images/Emo59.gif איזה דפוקה היית באה אלייי!!

יש אוטבוס ישיר לקניון מהבית שליי!!! את וחברה שלך הייתן יכולות לבוא לישון אצלי!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח ואווו תודה

תודה לכל אחלה שהציעו עזרה חחחח אבל גם ככה לא היה לי מספיק כסף. ואין ההורים שלי אוהבים להרוס לי כל דבר שאני רוצה.. הם אומרים לי כזה "נו מה זה כולה שחקן טיפשי, זה לא כזה חשוב שאת צריכה להיות עצובה בגללו" אררר באלי.. באלי... @$#%!#

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif סורי.. אני די לא הייתי פה בימים האחר

ונים... במה זכיתם^^?

למעלה