מדבקה עם סמל הישוב

ronpel

New member
זה לא מיעוט

עמי זה לא היה מיעוט זה היה כ80% מו התושבים שבקשו לשנות את השם לכפר אורנים . רונן

amime

New member
טעיתי

כמובן שלא מיעוט. הכוונה היתה שבבחירת השם על ידי הרוב אין משום פגיעה בזכויותיהם של המיעוט

elio1

New member
מדוע לא מנורה?

ייתכן שרבים ממכם (...כמו אישתי) אומרים שזה שם כבד וזקן לישוב צעיר ורענן. בעניי לשם מנורה ישנה סימליות ושורשיות חזקה לאזורנו בפרט. (וזה גם סמל המדינה!) אני בכל אופן בעד השם הנוכחי. עם יחליטו על שינוי השם אקבל זאת בכל מקרה באהבה. העיקר שאני אוכל לענות כבר באופן ניחרץ היכן אני גר (כפר אונים, מנורה, או גבעת אהד)... ומדבקה עם סמל הישוב תוצמד למכוניתי בגאווה. אליו

varda2

New member
מסכימה איתך במאה אחוז

גם בעינינו,מנורה הוא שם מקסים, שורשי ובעל משמעות הרבה יותר עמוקה מאשר כפר אורנים. גם בתנו בת ה-4 מאד גאה להגיד שהיא ממנורה. בעיני, תחושת שייכות היא מצרך יקר ערך בעולמנו, וחשוב ביותר לילדינו. כפר אורנים נשמע אולי יותר צעיר, אבל לנו הוא נשמע בדיוק כמו מה שהוא היה במקור - שם פירסומי של חברת אנגלו-סקסון ששיווקה את פרויקט הבניה בישוב.(שלא נדבר על מה שעוללנו לאורנים על הגבעה הזו). על השם מנורה אפשר ללמד את הילדים הרבה הרבה יותר. אנחנו מאד מקוים שהשם הנוכחי ישאר.

ronpel

New member
התהליך בעצומו

ורדה שלום כמובן שיש דעות רבות בנושא - והרוב קבע כפר אורנים כשהתחיל התהליך - יש למצות אותו כי זה היה רצון התושבים. יתכן מאד והשם ישאר - לפחות זה ישמח חלק מן הישוב. רונן

למעלה