מדברים על כדורסל ב-
אנשים

orensieg

New member
מחר צילומי הופעה לקליפ! בואו להיות חלק ממנו!

הי חברים אני מנגן בהרכב נויז רקיד בשם סנאגנאבין. ההרכב מכיל אותי ואת אינסומניאק שמנגנים בבס, תופים, ושרים. לא מזמן הקלטנו סינגל ראשון שמוקסס ע"י מאט באיילס, שעבד עם פרל ג'אם, בלאד בראד'רז, אייסיס, הלמס אלי, וכו' ניתן להקיש לסינגל פה למטה, בלינק למייספייס שלנו: snaganubbin - "earworm" http://www.myspace.com/snaganubbin ביום שישי הקרוב אנחנו מצלמים קליפ הופעה חיה לסינגל הזה, שישוחרר לרחבי העולם, כאשר אנחנו מתחילים לעשות בוקינג להופעות בחו"ל נשמח מאוד אם תאהבו את השיר ותרצו להצטלם ולהיות חלק מהשיר. מה צריך לעשות? קל מאוד! רק להגיע עם מצב רוח טוב וסבלנות לרח' המקצוע 4 בתל אביב, שעה 8 בערב. חשוב רק לא לבוא בחולצות כהות (שחור, כחול כהה, אפור). תבואו בחולצות צבעוניות "שמחות" (ירוק, אדום, צהוב, תכלת,סגול וכו') יהיה שתייה וחטיפים - וביקיצור, מאוד כיף!, הצילומים לא יערכו הרבה זמן, ובינתיים נטחן לכם את הסינגל בלייב אם אתם בטוח מעוניינים, או ביום שישי תהיו בדרך, תוכלו להשיג אותי במספר הזה: 052-5703130 נתראה שם! -בירדמן

מדברים על כדורסל ב-../images/Emo43.gif אנשים

אירוח שכולו כדורסל ב-
גיל ברק, עיתונאי ושדר כדורסל של ערוץ הספורט יתארח בשעה 16:00 בפורום NBA ומכללות ויענה לשאלות הגולשים בנושא כספי, סדרות הגמר האזוריות וסדרת הגמר שבדרך. מה תרצו לשאול אותו? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=141859574
לקראת שבוע הספר הקרב ובא, פורום ספרות לילדים ולנוער יארח הערב ב-19:00 את הסופר יובל אלבשן, עורך דין, פעיל חברתי וסופר בסימן צאת ספרו החדש "בטן העכבר והדבק האכזר". אל תחכו, הוסיפו לו שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=141915969
תחזיקו חזק את הבטן... שלב ההצבעות הגיע
אחרי שגולשות הפורום העלו תמונות מהממות של הבטן ההריונית שלהן בפורום הריון ולידה - תמיכה - הגיע תורכם להצביע ולהשפיע על הזוכות בחבילות צילום בסטודיו מקצועי. זה קורה ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=141979796

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifShock- B2ST../images/Emo23.gif

אוף נו אין לי כוח להמשיך ללמוד לסוציולוגיה ;_______; כאילו אני מתקדמת די טוב, סיימתי לעבור על כל החומר פעם אחת אתמול ושלשום [לול אני כלכך בן אדם של ללמוד-ביומיים-חומר-של-שנתיים, זה גם מה שעשיתי למתכונת בתנ"ך ואשכרה קיבלתי 94 והיא מגישה אותי על 95. לול!] ועכשיו אני עושה שאלות חזרה שהיא אמרה שיכוליות שחלקן יופיעו במתכונת... וזה בסדר, משתמשת במחברת בעיקר, בשביל הניסוחים המדוייקים... בינתיים עשיתי 10 מתוך 30 שאלות, מקווה להספיק כמה שיותר עד הערב כי, כזה, מחר המתכונת
אבל אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אומואומואומו;_____;

Because Of May

New member
סיימת כבר את כל החומר? O___ם. ../images/Emo109.gif

איך?! אמג, אני רק בחצי של קבוצה, ויש לי מתכונת ברביעי ><". לפחות זה מקצוע שקל ואני אוהבת...

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכןO:

למדתי 2 ערכות [תרבות וקבוצה] ביום שבת, 2 ערכות אתמול [משפחה וחיברות] והיום עשיתי שאלות... דווקא לא לקח לי הרבה זמן, חשבתי ייקח לי הרבה יותר
וזה עוד כולל מלא הפסקות באמצע שעשיתי ושאתמול הלכתי לבצפר לקחת מתכונות וכאלה חח איכשהוא הצלחתי לסיים הכל נורא מהר, אין לי מושג איך
אבל זה בסדר חח נניח למתכונת בתנ"ך למדתי יומיים. אשכרה ישבתי יומיים וקראתי את כל החומר מפלורה.
[וקיבלתי 94
מגישים אותי על 95] אבל סוציולוגיה זה באמת מקצוע כיפי וקל באופן יחסי~ XD כאילו במשפחה הכל חוזר על עצמו, וגם בחיברות

Because Of May

New member
חח נכון, אבל זה עדיין הרבה ללמוד../images/Emo122.gif.../images/Emo109.gif

בכל אופן, מקווה שהלך לך בסדר, וכל הכבוד על הציון הגשה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכע, יותר מדי חומר><

והלך בסדר אני חושבת חח~ איך הלך לך?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifJuliette- Shinee../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותם
נה, הלך די טוב במתכונת בסוציו'3> המטרה הבאה: בגרות בתנ"ך שבטוח תהיה קלה כי, נו, תנ"ך. לא דואגת. XD

זוכים בכרטיסי קולנוע ב-../images/Emo43.gif אנשים

הצילו, חטפו לכם את המחשב! כמה כופר תסכימו לשלם עבורו? ספרו לנו על זה בפורום סרטים וקולנוע ואולי תשכנעו אותנו לתת לכם כרטיס זוגי לסרט החדש "איפה אליס": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=142010401
מה דעתכם על כרטיס זוגי ל"צעצוע של סיפור 3"? תפוז מזמין 25 גולשים (בליווי פרטנר) להקרנה מיוחדת של הסרט החדש "צעצוע של סיפור 3", שיוקרן בדיזינגוף רב חן תל אביב במסגרת כנס "ניו מדיה ליוצרי קולנוע". השיבו על חידון בנושא מדיה בפורום סטודנטים ואולי תהיו שם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=142035056

NoAmItA ChAn

New member
נמאס לי מללמוד, נמאס

אני כל היום יושבת וחורשת. זה היה לאזרחות, עכשיו זה לביולוגיה, אח"כ שוב לספרות ואז ואזרחות ואז שוב ביולוגיה. נמאס לי כבר, אין לי כוח, אני מתחמקת כל הזמן מללמוד ולא מספיקה את החומר.. רק רציתי לפרוק כאן.. זה ממש מתסכל אותי.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאויש, אל תדאגי, בקרוב זה יגמר3>

כן, זה מעייף ופיכסה, אבל עוד פחות מחודש זה נגמר... זה לפחות מה שאני אומרת לעצמי כשנמאס לי ללמוד חחח למרות שאני בקושי לומדת גם ככה...

Because Of May

New member
מובן, קורה גם לי :S. ../images/Emo109.gif

אני ממש מרגישה שאני חיה ממבחן למבחן, ממתכונת למגן ולבגרות
. לא נורא, נשארו עוד שלוש בגרויות וזהו... יאללה פוש אחרון, יהיה טוב
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיואו, עצבים=/

אתמול בלילה, בסביבות 12 וחצי-2 בלילה הייתה הפסקת חשמל בבניין שלי בגלל עבודות שעשו בחוץ... אז עזבו את זה שזה היה מבאס כי במשך שעה וחצי לא היה אור או מזגן ולא יכולתי ללכת להתקלח כי היה חשוך... אז כזה, מילא, בשביל זה יש שני מחשבים שאחד הוא מחשב נייד
כשקלטתי שלשחק טאקי בחושך זה נורא פוינטלס, הלכתי לראות את שני הפרקים הראשונים של הג"ש הבריטי... ;_; אין לי כוח לחפור לכם כי רובכם לא ראיתם אפילו את האמריקאי, אבלאבלאבל אוף נו. XD השחקנים של הבריטי נורא מעצבנים אותי [חוץ מניית'ן, שהוא מאמי~ אבל אולי זה בגלל שהדמות שלו אמורה להיות מעצבנת בהתחלה
(לאלה שראו את האמריקאי- ניית'ן הוא המקביל של ג'סטין)] והמבטא שלהם כלכך חזק~ וזה כלכך אובר-דרמטי! אבל אני חייבת לאהוב את זה כי: 1. זה המקור 2. זה בריטי 3. ראסל טי דייויס כתב את זה @#$%^&^%$#^&^%$#
[מי שלא יודע- זה מי שכתב את ד"ר הו החדש (חוץ מהעונה שיוצאת עכשיו כי הוא עזב) ואת טורצ'ווד~ שאלה שתיים מהסדרות האהובות עלי3>] אבללללללל אני סוטה מהנושא. ;_; קיצררררר, מאז ההפסקת חשמל אני לא מצליחה להחיות את פרד [המחשב הנייח], וזה מעצבן כלכך=/ וגם היו לי מלא חלונות יוטיוב פתוחים בו כי הוא יותר מהיר מג'ורג' [הנייד] אז רציתי לראות שם... >< והוא פשוט קרס ברנדומאליות בגלל ההפסקת חשמל המפגרת הזאת ועכשיו אני לא מצליחה להדליק אותו$#%^&% והוא כבר עשה את זה פעם, לפני שנה בערך, ובגלל זה לקחנו אותו לעבודה של אבא שלי [משם הבאנו אותו כאילוXD] לתיקון והם אמרו שהוא בסדר גמור, והוא באמת היה בסדר אבל עכשיו שוב אני לא מצליחה לפתוח אותו ולא יודעת מה לעשות>< סעמק איתםםםםם$#@%#^&$# עבודות בנייה מפגרות. מי צריך אותםםםםםם@#$%^&%$

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהסתדר.

ואז הכונן החיצוני מת. ואז הוא חזר לחיים. אבל ההורדה של ד"ר הו נדפקה. אמאשלו. >>; אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיוידי של הסדרה הישנה [זאת מ1970 ומשו, מארז של כל ה26 עונות יהיה מעולה] זה יהיה נורא נחמד.
אני מורידה את זה רק כי אני לא מוצאת איפה אפשר לקנות, באמת שהייתי מעדיפה לקנות את זה;; אבל גם אין כסף... אוף נו. יום אחד אני אמצא את זה ואקנה את זה ואקנה גם את הסדרה החדשה וגם את טורצ'ווד ואז אני אהיה מנצנצת ביותר. אבל זה יקרה... אחרי הצבא, כי לא נראה לי שאמצא את זה בחודשיים הקרובים. *אנחה*

NoAmItA ChAn

New member
העיקר שהוא הסתדר!

והמממ.. את האמת, אני דיי בספק שיש מארז של כל ה-26 עונות, בעיקר כי זה 26 עונות שלמות!! זה יהיה מארז עצום XDDDDD וסופר יקר >< אין באוזן השלישית למכירה את מארזים של העונות? O: כי זכרתי שראיתי שם של האוס נדמה לי ושל עוד סדרות, אז למה שלא יהיה גם של ד"ר הו? O:

למעלה