מדברים על כדורסל ב-
אנשים

NoAmItA ChAn

New member
הייתי בשבוע הספר D:

עם אבא שלי ועם אח שלי. נו, הייתי צריכה שמישהו יביא לי כסף לקנות ספרים! קיצר, חזרתי עם כאבי גב וידיים מזעזעים כתוצאה מהחזקת השקיות האלה.. באתי עם רצון לקנות שני ספרים, בסוף קניתי רק אחד, כי את השני, בושה להוצאת "כנרת", לא היה! אז מחר אמא הולכת גם ככה לעזריאלי, אז היא תקנה לי את הספר שאני רוצה בצומת ספרים D: והשלל שלי הוא: - טינטין: תעלומת תכשיטי האופרה, משהו כזה XP - "המיתולוגיה היוונית", סדרת ספרי מיתוסים של הוצאת "מפה" D: - "פרסי ג'קסון" הראשון, כי המליצו לי עליו. - "מת עד הלילה", "מתים חיים בדאלאס" - מבוסס על "דם אמיתי". למישהו יש המלצות לגבי אחד הספרים שקניתי\לגבי ספרים שכדאי לי לקנות? המלצה פלוס תקציר בבקשה! וואי, ולחשוב שיש לי עוד רשימה ענקיתתתת של ספרים שאני צריכה לקרוא! חלק דיי גדול יש לי על המדף שלי, כמו "שפת הסימטריה", "התפסן בשדה השיפון", "Breaking Dawn" (נו, עוד יגיע היום!), "גנב החלומות", "עקרון הארבעה" ו-"אראגון". נו, אני צריכה זמן לקרוא, לעזאזל עם זה ;O; מכירים את זה שאתם תקועים עם ספר ולא מצליחים להתקדם בו, אבל גם לא מסוגלים לעצור באמצע? ככה אני עם "עשו". זה מעניין, אבל לא מספיק מעניין כדי שאני אקרא אותו בשטף! טוב, אני עייפה וחפרתי מספיק D: *עפה להתקלח ולישון*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהו, כמעט הלכתי אתמול אבל בסוף לא.

חזרתי הביתה רק ברבע ל9 בערך וכבר לא היה כוח...

NoAmItA ChAn

New member
הווו O:

אנחנו הולכות אבל בחמישי? או שכדאי שנברר קודם באיזו שעה הבגרות? XP

Because Of May

New member
אוי, את "התפסן" גם אני מאוד רוצה לקרוא.../images/Emo109.gif

חח די, קנית את המתורגמים של "דם אמיתי"? אני כ"כ מקווה שזה לא גרוע כמו בטווילייט... בכל אופן, קראתי את שניהם באנגלית והם נחמדים מאוד D:. אני באמצע השלישי כבר שנה XD. וגם אני הייתי רוצה עוד המלצות לספרים D:.

NoAmItA ChAn

New member
תראי, בעיקרון חשבתי על לקנות את הראשון

ואז אבא שלי דחף אותי לקנות אותו וגם את השני XDDDD כי היה מבצע או משהו כזה XP והמלצות לספרים? יש לי מלא! ככה: - באדולינה - ספר קצר, ישראלי ומקסים. - המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. - שם קוד: מבצר דיגיטלי, של דן בראון. - אבא ארך רגליים - קראתי אותו לפני הרבה זמן אבל אני זוכרת שדיי אהבתי אותו O: גם דיי קצר XP - ארטמיס פאול @#<%@#!< אני ממש אוהבת את הספרים האלה 3> אבל כאילו.. זה נורא מעורבב כזה XP איזה סגנון את אוהבת? D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאם את בקטע של פנטזיה-

ספרי מלחמה/סקס/ווטאבר- סדרת "שיר של אש ושל קרח" מאת ג'ורג' ר. ר. מרטין. אם את בקטע של מד"ב- הסדרה של אנדר וסדרת הצל, של אורסון סקוט קארד. וכמובן [זה גם פנטזיה], "בשורות טובות" של ניל גיימן וטרי פראצ'ט, ולעולם-לא-עולם, גם של ניל גיימן. ו,אמ. טוב. פה נגמרים לי הרעיונות~ LOL ואם את לא אוהבת פנטזיה או מד"ב אז אני באמת לא יכולה לעזור לך כי זה בערך כל מה שאני קוראת אז... אהה... כן

Because Of May

New member
אני בהחלט בקטע של פנטזיה ומד"ב... ../images/Emo109.gif

אבל גם רומן רומנטי כזה לא מרתיע אותי D:. אני זוכרת שהמלצת על "שיר של אש ושל קרח" ממזמן ורציתי לקרוא ולא יצא... ו"בשורות טובות", אם גם את וגם נעם ממליצות אז יכול להיות שגם אותו אני אקנה
. וכן, גם "המקרה המוזר" קורץ לי.
. קיצר, אני חייבת ללכת לפקוד את חנויות הספרים במהרה...
.

NoAmItA ChAn

New member
אומג, דיי, חלמתי שאני בהופעה של 30סטמ ;O;

רק שזו הופעה של EP (מיני אלבום), והם מנגנים רק שני שירים XDDDDDDDDDD וזה באולם קטן ואני בשורה שלישית, כמעט ראשונה, ובסוף ההופעה כולם יוצאים ואני נשארת עם שתי חברות שלי ובאה לג'ארד ואומרת לו תודה על ההופעה המקסימה ולוחצת לו את היד XDDDDDDDDD ואז אני מסמת לכולם שדיברתי עם ג'ארד לטו X: לפעמיםםםםם חלומותתתת מתגשמיםםםםםםםםםםםםם? ;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאין לי כוח לתנ"ך יותררררר$%^&^^%$

אתמול בקושי למדתי, אז כמובן שהיום אני צריכה לדחוס את כל שאר החומר... >< אני אוהבת את עלילות בראשית כי זה כלכך נחמד וזה אבל כל שאר הדברים, וגם מלכים ונביאים [שלמדתי אתמול] זה די נחמד כי כזה, מלחמוות ודברים מגניבים~ אבל כל המאבק לחברה מוסרית וחורבן גלות וגאולה זה בולשייייייייט אחד גדול$%^%$# כאילו, המאבק לחברה מוסרית זה פשוט אוסף נבואות שכולן מדברות על אותו דבר בדיוק, זה חופר וטיפשי ודי קלטנו, בני ישראל לא בסדר ובגלל זה כולנו נמות. NO SHIT. מצטערת אם יש כאן אנשים שמאמינים בה' והכל, אני לא באה לשפוט אתכם ובאמת שאין לי בעיה עם אנשים דתיים. יש לי פשוט בעיה עם החומר לימוד הספציפי שאני צריכה ללמוד לבגרות מחר, הוא מטופש ומשעמם ואיכי;_; כמו שאמרתי, את עלילות בראשית אני אוהבת3> כי זה מגניב וכיפי [וקלD<] אבל כל שאר החומר זה פשוט שיעמום אחד גדול;_; *מתה* לא שאני לחוצה מהבגרות הזאת כי תנ"ך זה קל ומגישים אותי על 95 שזה, אה, סבבה?
אבל זה סתם כאב ראש. ;_; טוב הלכתי לבקש מאחשלי שינסה לסדר את המחשב ההומו שלי ואז לחזור ללמוד... בהצלחה לכל מי שניגשת מחר, אגב O: בתקווה שאתן למדתן יותר ממני

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בהצלחה מותק ../images/Emo23.gif

את לפחות סיימת היסטוריה XD יש לי מחר מתכונת והמוח קרס

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה~

ו- כן, היסטוריה באמת צולה מוח X_X בהצלחה גם לך~

Hadar way

New member
זו רק אני או ש

הסולן של סמשינג פמפקינס וג'רארד ממש דומים! יש קליפים שזה נראה "פאק זה אותו אחד". חוץ מזה שבילי קירח רוב הזמן XD

../images/Emo216.gifואוו..פתחת כאן את תיבת פנדורה

כבר שנים אני ושאר העולם..וגם הפורום,טוענים ככה

Hadar way

New member
חח אף פעם לא ראיתי דיבורים על זה

אבל הם ממש ממש ממש דומים נראה לי הם משובטים

אבי מלר ב-../images/Emo43.gif אנשים

בין השעות 15:00-17:00 יתארחו עו"ד שמואל יקירביץ' וד"ר אבי רובינשטיין בפורום חוק ומשפט ויענו על שאלות בנושא רשלנות רפואית. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=142243857
אבי מלר - עיתונאי, קריין, פרשן ואחד מסמלי ערוץ הספורט יתארח בשעה 18:00 בפורום כדורגל ויענה על שאלות הגולשים בכל מה שקשור למונדיאל, כדורגל עולמי, כדורגל ישראלי ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=35&MessageId=142228593
אסנת סגל - קלינאית תקשורת המתמחה בתינוקות וילדים, תסביר על בעיות תקשורת, שפה והגייה אצל ילדים בפורום חינוך לגיל הרך. האירוח יתקיים ביום א' בין השעות 8:00-10:00. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=192&MessageId=142273942

למעלה