מדבר בשם בחורה בת 21 שעזבה בית חרדי

מדבר בשם בחורה בת 21 שעזבה בית חרדי

ממררים לה את החיים שולחים לה אנשים בלילות ליד ביתה ,אגב חטפה מכות רצח מאחיה החרדי ,הגישה תלונה המשטרה ,האח הודה ,והמשטרה אומרת לה ,שבגלל שהיא שהתה בביתה ,חובת ההגנה עליה ציריכה להיות מצד הוריה ,כלומר אם הוא היה רוצח אותה ,אז גם הוריה היו אשמים ,יש פה סיפור קשה מאוד ,שחבר מועצה באותה עיר הוא חתנו של אחיה ,השוטרים לפי טענתו הם חבריו ,ולכן לא מתייחסים אליה ,אגב היא עובדת שכרה דירת חדר ,והטליבאן לא עוזבים אותה . הסיפור קרוב לשנה ,היא הוציאה נגדם צווי הרחקה ,חבר המועצה תקף אותה בטיילת בעירה והוריד את אוזניות המוזיקה מאוזניה בכוח ,פשוט כך ,הזמינה משטרה ,באו לביתו צחקו על הילדה ,לקחו אותו למשטרה כמובן לאחר צאת השבת ,שיחק איתם שש בש ,ושוחרר ,לפני שבוע באו 2 אחיה לחטוף אותה ממקום העבודה לביתה ,הם רוצים לחתנה בכוח . הילדה מקובלת מסודרת בעבודה ,ורוצה חים כמו כל נערה בגילה ,תלונה על התנהגות השוטרים הוגשה למחש ,והם היו המומים ,הם בקשר איתה ,אגב באחד המיקרים הבילוש בליווי השוטר שיעני טיפל בה לקחו אותה מהעבודה ,לאחר שבאו אנשים לעבודתה ואמרו לה שיחכו לה ליד הבית בלילה ,עם סיום עבודתה .ואן ניידת באה ולקחה אותה ,עדים ישנם ,וליד הבית מחכים 2 אחד עם נשק והשני בתצפית ,השוטרים הפתיעו אותם ,הם ברחו ,השוטרים תפסו אותם ,עצרו אותם ,ולא קרה כלום ,2 חיכו לה רעולי פנים ואמרו לה אם לא תספרי מי עוזר לך נאנוס אותך ,כולה ילדה בת 21 שאלתי האם אפשר להכניס להם מבחינה משפטית ,שבמקום לאיים עליה ,להכות אותה כפי שעשה אחד האחים במקום עבודתה ,לאחר שעקב אחריה לשרותים ,ושם כשאף אחד לא ראה דפק בה מכות המלצתי לה על גז מדמיע ואכן היא השתמשה נגד אחד מאחיה הטליבאנים ,שבה אליה בתנועה מאיימת ,ווהחוצפן עוד הלך להתלונן במשטרה ,וקראו לילדה ,והיא מסכנה שכבר לא ידעה מה לעשות ,באה והשוטר שרואה שהכול כתוב במחשב מעניש אותה ואוזק אותה בתור עונש לחצי שעה . מה שאני כותב פה אמת לאמיתה וזה על קצה המזלג ,נשאלת השאלה האם מישפטית אפשר לתבוע אותם כולל את חבר המועצה שתקף אותה ,ויש עדה חברה שהיתה איתה ,על מנת שיהיו עסוקים בהגנה על עצמם ויעזבו את הילדה לנפשה ,הסיפור מתרחש כבר 11 חודשים ,ולא הוזכר על נסזיון התאבדות שלה ,עקב המכות שחטפה בבית ואיש לא התייחס אליה ,במזל שוטרים שתפסו נהגים על מהירות ,קלטו אותה במצלמת הלייזר והצילו אותה ,אבל אלו אותם שוטרים שחברים של חבר מועצת העיר ,ומרחו את הילדה .אגב האחח הפססיכופט שהרג את הילדה במכות ,הודה במשטרה ,וכלום לא עשו לו . מבקש עיצה ממכם . תודה רבה .אגב הסיפור על קצה המזלג ,וכאמור מחש מטפל בעניין ובקשר אם הילדה ,אבל בינתיים הם ממשיכים לרדוף אותה כל מני גורמים ששוחחתי איחתם כאלו שמתעסקים באלימות וכו נראה לי שהרימו ידים .

היום יום שבת אני מתקשר אליה לשאול מה נשמע

והיא בהיסטריה ,2 השוטרים המנוולים שמחש חקר אותם ,באו אליה באישון לילה ,בשעה 12 בלילה של יום שישי ועצרו אותה ,זרקו אותה לתא מעצר עם אזיקים עד שעה 9 בבוקר ביום שבת ,כשהיא שאלה מה הסיבה ?תשובתם על זה שהתלוננת עלינו למחש . זו מדינת ישראל 2009 ,האם מישהו ממכם יכול לעזור לה ? ושתדעו לא הכול כסף בחיים .אם תרצו שילחו לי מסר ואתן לכם את הטלפון שלה ,ותוכלו לשוחח עימה .יש סכנת חיים מוחשית לחייה ,הם יגרמו לה להתאבד .

אני מבין אותך תאמין לי ,אם אני לא הייתי בתוך

הסיפור הזה גם אני הייתי מגיב כמוך ,זה באמת נשמע הזוי ,אבל לצערי הרב זה אמיתי ,הילדה החל מהיום מטופלת עיי גוף השייך לפורום אלימות במישפחה ,שם גם תראה חילופי כתבים מין המעט שבמעט ,אבל מה שעשה השוטר המנוול הזה זה אמת ,ומחש בעניין כבר ,אגב 2 שוטרים הוזמנו למחש ,ובעיקבות כך עשו לידה את מה שעשו . ואם אספר לך שהשוטר התקשר אליה לבקש סליחה על מה שהוא עשה תאמין ?אז כן הוא התקשר לבקש סליחה מדוע ?כי הוא יודע מה הולך לקרות לו . תעקוב בתיקשורת הכול הולך להתפוצץ ,והסיפור מורכב עוד יותר ,כי אישיות פוליטית עירונית מעורבת עד הצוואר .

לי דווקא הסיפור נשמע אמין

כיון שחברה שלי עברה מקרה דומה.. תיצור איתי קשר במסרים אנסה לעזור.

michaly2003

New member
נסה בקישור המצורף

יש עורכי דין בהתנדבות - חזור לספר באם עזרו לך.

למעלה