מדהים גם לראות את המבט בעיניים של אדם כשהוא עם דרייק... כל כך הרבה אהבה רך ואושר
S skingraft New member 29/10/09 #1 מדהים גם לראות את המבט בעיניים של אדם כשהוא עם דרייק... כל כך הרבה אהבה רך ואושר
S skingraft New member 29/10/09 #12 בראדם עם בראד זה היה יותר מוחצן ונראה לי שאדם סבל מזה שבראד כאילו "מתחרה"איתו על תשומי ,מצד שני אפשר היה לראות את האהבה הענקית בתמונת הלשון המפורסמת מburning man
בראדם עם בראד זה היה יותר מוחצן ונראה לי שאדם סבל מזה שבראד כאילו "מתחרה"איתו על תשומי ,מצד שני אפשר היה לראות את האהבה הענקית בתמונת הלשון המפורסמת מburning man
M mokasosex New member 29/10/09 #4 התלבלת עם בראד, קורה ../images/Emo6.gif חחחחחחח סתם *הסתם נאמר רק בשביל טרקול, אם היא מאמינה באהבה הזאת אז נו טוב*
התלבלת עם בראד, קורה ../images/Emo6.gif חחחחחחח סתם *הסתם נאמר רק בשביל טרקול, אם היא מאמינה באהבה הזאת אז נו טוב*
M mokasosex New member 29/10/09 #7 ../images/Emo24.gif חחחחח אני גם לא עיוורת חחחחח מה שהיה עם בראד עוד לא ראיתי עם דרייק אבל אם את אומרת
../images/Emo24.gif חחחחח אני גם לא עיוורת חחחחח מה שהיה עם בראד עוד לא ראיתי עם דרייק אבל אם את אומרת
S skingraft New member 29/10/09 #9 למבריי אני חושבת שזו באמת מערכת יחסים מיוחדת וטוב שאדם מצא מישהו שעושה לו טובבב
R Rider on a storm New member 29/10/09 #10 ../images/Emo45.gif לגמרי.ונראה שאדם ממש מאושר ואוהב אותו =] למברי
M mokasosex New member 29/10/09 #11 אני חושבת שאדם מחפש משהו סקסי ויציב בתקופה המטורפת הזאת והוא מוצא את זה בדרייק. מאמימנה שבראד הוא האחד והיחיד שלו[=
אני חושבת שאדם מחפש משהו סקסי ויציב בתקופה המטורפת הזאת והוא מוצא את זה בדרייק. מאמימנה שבראד הוא האחד והיחיד שלו[=
S skingraft New member 29/10/09 #13 נכון אני חושבת שדרייק החמוד והיציב מתאים מאד לאדם וגם יש לו משפחה מגניבה בלואיזינה או איפשהוא בדרום(היו תמונות כזכור)
נכון אני חושבת שדרייק החמוד והיציב מתאים מאד לאדם וגם יש לו משפחה מגניבה בלואיזינה או איפשהוא בדרום(היו תמונות כזכור)
M mokasosex New member 29/10/09 #14 המשפחחחחחה של דריק מגניבה?!? ../images/Emo2.gif באמממממממת !? המשפחה שלו היא כלכך זונת תקשורת וצומי שזה משהו. במיוחד אמא שלו.
המשפחחחחחה של דריק מגניבה?!? ../images/Emo2.gif באמממממממת !? המשפחה שלו היא כלכך זונת תקשורת וצומי שזה משהו. במיוחד אמא שלו.
T t r e c o o l New member 29/10/09 #16 מירב איך את מדברת? אני מורידה לך כוכב.. אבל המשפחה שלו משוגעת זה כן
M mokasosex New member 29/10/09 #20 אז למה את השגעון שלהם את מקבלת ואת של צ'יקס לא? ... חחחחח אל תורידי לי כוכב המשפחה הזאת דורשת תיאורים כאלה ..
אז למה את השגעון שלהם את מקבלת ואת של צ'יקס לא? ... חחחחח אל תורידי לי כוכב המשפחה הזאת דורשת תיאורים כאלה ..
S skingraft New member 29/10/09 #23 תגובה למירב לדעתי יש הבדל בין השגעון של צ'יקס לבין כריסטי לבריי צ'יקס הוא פרפורמר מוחצן וגדול מחיים וכריסטי היא עקרת בית דרומית שפתאום נהייתה סלב
תגובה למירב לדעתי יש הבדל בין השגעון של צ'יקס לבין כריסטי לבריי צ'יקס הוא פרפורמר מוחצן וגדול מחיים וכריסטי היא עקרת בית דרומית שפתאום נהייתה סלב
M mokasosex New member 29/10/09 #26 סלבבב ? פחחחחחחחח הבן שלה בקושי סלב... בסה"כ חבר *זמני* של הבןאדם הכי מושלם בעולם. that's it פה מתחיל ונגמר הפרסום שלה.
סלבבב ? פחחחחחחחח הבן שלה בקושי סלב... בסה"כ חבר *זמני* של הבןאדם הכי מושלם בעולם. that's it פה מתחיל ונגמר הפרסום שלה.