מדהים גם לראות את המבט בעיניים של אדם כשהוא

t r e c o o l

New member
4../images/Emo13.gif

הורדתי אחת והוספתי חצי ועכשיו הורדתי את השני.. את לא עוקבת..

mokasosex

New member
חשבתי שהתכוונת

שאת החצי השחור השני מהכוכב את מורידה לי, וישאר לי כוכב מנצנץ ושלם מתוך החמישה :)

t r e c o o l

New member
למה את חושבת שאחרי שקראת לדריק

*זמני* מגיע לך כוכב מנצנץ? מודה שלא הייתי ברור

mokasosex

New member
את לא ברצינות מצפה שאדם ישאר

עם הצרפתי מלאוזינה, שיש לו חוש האופנה לכל החיים, נכון ? באמת אם ככה הוא מתאר אותו, בלי לזרוק מילה הכי קטנה שתראה שיש איזה ניצוץ.. בושה שזה מה שאת מאחלת לאדם.

mokasosex

New member
לא תוכלי לדכא אותי !

חחחחחחחחחחחחח אני נאמנה למי שאני ולדעותיי XD

skingraft

New member
האמא של דרייק באמת קצת...

נמרחת אבל האח והאבא נראים מגניבים וחוץ מזה הם נותנים לאדם הרגשה טובה וזה מה שחשוב

mokasosex

New member
קצת !??!!?!?!?

לאדעת עד כמה הם נותנים לאדם תחושה טובה.... אבל המשפחה תמיד חשובה, ידוע שלא סובלים את החותן והחותנת .

nini18

New member
../images/Emo45.gif את מיליון אחוז צודקת ../images/Emo88.gif אצלי הנקודות

עולות לך

t r e c o o l

New member
חחח אני מסכימה עם סקיןגראפט בעיקר

על החלק הראשון של ההודעה.. וגם, חוץ מתמנות שלהם מתנשקים ובדראג לא ראינו שום דבר, לא ראינו דברים אחרים.. זה נראה שהמערכת יחסים שלהם הייתה לעיני כל העולם, לא היה שום דבר פרטי, ראיתי בד"ר פיל (
) תכנית על זוג שתמיד הפגינו "חיבה מוגזמת" בציבור, והוא אמר שהסיבה לזה היא כנראה שהקשר בין שניהם הוא לא טוב, שהם לא יכולים להיות לבד, יש בעיה בפרטיות שלהם.. ככה אני מאוד רואה את היחסים שהיו בין בראד לאדם, לעומת זאת, הקשר בין דרייק לאדם בדיוק ההפך, וגם אני לא אוהבת את בראד..חח הוא משוגע..

mokasosex

New member
אדם בעצמו אמר שבראד היה האהבה

הראשונה שלו. הוא אףפעם לא אמר אהבה & דרייק באותו משפט. נח לו עם דרייק, טוב לו עם דרייק. הוא לא אוהב אותו. BB הוא כלכך יצור שצריך אהבה כדי להיות מאושר, בראד על כל מגרעותיו סיפק לו את זה. את מבטי האהבה שהיו ביניהם אין בין דרייק ואדם. אני מרגישה שמשהו בוסרי בקשר של אדם ודרייק, אולי עוד שנה תצמח אהבה ענקית? משהו לא בשל שם... אבל היי יכול להיות שאני טועה, זה מה שאני מרגישה.. אני מתה על השגעון של צ'יקס.. חח לאדעת למה. פשוט אוהבת אתזה.

mayarel

New member
מרעננת רצת את זיכרונך.. חחחחחחח

אדם ודרייק החזיקו ידים בציבור לא בין חברים, אלא מול פאפרצי.. ועוד לפני שאדם יצא מהארון. אדם ודרייק התנשקו לא במסיבה אלא במכונית תוך כדי שמצלמים אותם. בתמונות שהם עם המשפחה והחברים הם ממש לא ביחד. לא נוגעים ולא מביטים.. ולא כלום. רק שיש מצלמות. אז......... אולי כן ואולי לא....... אבל ממש לא כי זה פרטי...

t r e c o o l

New member
איך את משווה בכלל?

את הנשיקה התמימה הפיצית הזאת למיליוני התמונות של בראד ודריק. וכשהם החזיקו ידיים (awwww
) זה ממש לא הפגנת חיבה מוגזמת.. ומה את רוצה שהם יעשו ליד המשפחה של דריק? העובדה שאדם בכלל נמצא עם המשפחה של דריק אומר הכל! הוא ממש לא חייב להיות שם.. היחסים בינהם הכי אישיים, ואדם לא מדבר עליו בכלל בראיונות. אתם רוצות את צ'יקס אני יודעת..

mayarel

New member
אני צוחקת לגבי מה שאני רוצה .. אני רוצה קריס.

אז מה יעזור לי ? לא..חחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני לא שוקעת באשליות.. מה אני לא הייתי רוצה שאדם יהיה מאוהב? לדעתי הוא לא. ובכל מקרה דרייק ממש לא משהו פרטי. בטח שאני משווה. הם בכוונה מפגינים חיבה בפומבי!!!! אני לגמרי בעד אגב.. אבל לא חושבת שלא רואים שהם מאוהבים כי הם שומרים על הפרטיות..ממש ממש לא.

למעלה