מדהים מה שחורף יכול לכתוב...

alililili

New member
מדהים מה שחורף יכול לכתוב...../images/Emo60.gif

אנא שימו לב לצליליות של השיר, זה מאוד חשוב. שבור אני תקליט / פלוני אלמוני --------------- אני תקליט שבור המשמיע את עצמו לעצמו בכדי לשכנע את עצמו בעצמו וביכולתו לכתוב את עצמו ואת המוסיקה וביכולתו לבצע את עצמו צליל תזמורת ואבוב המשמיע את עצמו לעצמו בכדי...

sarah

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo132.gif../images/Emo98.gif

אהבתי עד מאוד אתה כתבת את זה?

Blackice

New member
המפי ../images/Emo13.gif

לא מצאתי את שרשור האוף, אז אני משרשר לפה.. (שרשור יצירה?
) זה.. היום ישבתי בדשא באוניברסיטה עם אחותי וידידה שלה.. סתם היו להן שעות חופשיות ופגשו אותי בקמפוס (גם עמוס בשעות חופשיות אלא מה?
).. בכל אופן, הידידה שלה ממש מגניבה, והיא סיפרה שהחלום שלה הוא שיהיה לה אופנוע וורוד.. ואני ישר נדלקתי על הרעיון.. וגם התלהבתי מהגרביים הסופר-מגניבות שלה (צבעי הקשת, הגרב לכל אצבע בנפרד
).. אז בשיעור שהיה לי ממש אחרי זה (מכניקה אנליטית אלא מה
) לא הצלחתי להתאפק... וזה מה שיצא....
ארז נ.ב. איייי!!!! ^_^ איזה שיר חורף מגניב...

Blackice

New member
אופס ../images/Emo9.gif

.. רק עכשיו ראיתי שלא צבעתי את החלק של הרגלית..
כמה טפשי מצידי...
טוב.. סתם רציתי לשתף אותכם בתמונה הזו, לפני שאני מוסר אותה לאנשה שלה מן הסתם שייכת התמונה
ארז

resputin

New member
אתה מוכן להתחבר גם לאייסיקיו כבר?!

הוא מרגיש מוזנח!

sarah

New member
וואו ../images/Emo13.gif

ממש גורם לי לרגע לרצות אופנוע ואז לזכור כמה זה לא נוח, קר ומסוכן או ברצינות: וואו, אתה מצייר כל כך יפה!! ולפני יום בדיוק מצאתי חנות *סוף סוף* עם גרביים לכל אצבע ברגל בנפרד אך בדיוק קניתי גרביים אחרות
והחנות הייתה סגורה
*מכורה לגרביים*
מחכןעל *מקלידה עם כפפות* לילה טוב באעבה, שרה בא

Blackice

New member
שרה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif כולם להכנס ../images/Emo41.gif

אני רוצה לברך פה את שרה בהזדמנות זאת... על זה. זה לא עניין פשוט אף פעם, לצאת מהארון.... ועד כמה שתגנו על הפורום של ה"פ.. הוא מלא בילדים לא הכי-בוגרים בעולם... ולכן
ענקיייי על זה שבאת ואמרת את זה שם בלי פחד
את גדולה!
*להעריץ את שרה*
ארז

sarah

New member
:) תודה לך ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

TwelveEyes

New member
להגן על פורום ה"פ? ../images/Emo6.gif

יש סיבה טובה לכך שאני לא כותבת שם יותר... *שיעולילדיםקטניםמפגריםדפוקיםשיעול* לא שזה מנע ממני ללכת לסרט אתמול.... ^^ ועוד לבכורה.. ^^ מה שכן, נראה לי שמשם נדבקתי בשפעת.. איכס, ישראליים קטנים

dannnnnna

New member
ואווו...איזה אופנוע שולט!!!!!!!!!!!

בקרוב מאד (מאד!) כשאני יטרח לעשות תאוריה וסוףסוף יהיה לי טסט (שביתה ארורה) ואני יתחיל בחיופשי אחרי האופנוע המושלם ככה אני רוצה שהוא יראה דאממ..למה אין כאלה אופנועים על אמת? ואי איש...אתה ממש מוכשר!!!!!!!!!!!!!!! דנה רוצה אופנוע!!

alililili

New member
לפני שתסעי על אופנוע...

כדאי לך ללמוד טיפונת עברית. את לא "יסעי" ולא "יתחילי", ואם כך יהיה, אני לא "יתקן" לך את העברית ולא "יעשה" לך בעיות. אם רק נדבר כמו שצריך, את תסעי על אופנוע ואני אהיה בשקט (ולא "יהיה" בשקט)

dannnnnna

New member
בשביל לסוע על אופנוע לא צריך לדעת

את כללי השפה העברית.. ואני את הבגרות שלי (בלשון) כבר עשיתי..ואפילו הוצאתי בה ציון יפה... בגרות בחיבור יש לי השנה ואני יכולה להבטיח ששם אני יקפיד לכתוב אסע ולא יסע אתחיל ולא יתחיל וכו´ וכו´... בקיצור.. ואני די בטוחה שידעת את זה גם לפני..ההודעה שלך פוטנלס לגמרי..אבל הי, אם הז מה שגורם לך להרגי חכם ועליון .. בכיף... ואתה לא חייב להיות בשקט כשאני נוסעת על אופנוע..אבל אני ממליצה לך..לזוז לי מהדרך
דנה

TwelveEyes

New member
../images/Emo12.gif

*מנסה לפענח מה זה "פוטנלס"* זה שעשית בגרות בלשון והוצאת בה ציון טוב זה יפה מאוד. רק חבל שאת לא מיישמת את מה שלמדת לקראתה... אנחנו לא מבקשים ממך להקפיד על מלעל ומלרע או לזכור מה עושים עם אותיות ג"ן כת"ם (למי אכפת, גם
) אלא סה"כ לזכור כמה דברים בסיסיים שלומדים בכיתה ד´ - אותיות אית"ן. לא צריך דוקטורט בפיזיקה גרעינית בשביל זה. ולא, אני לא מתכוונת להתנשא כאן מעל אף אחד. אני מניחה שמאחר וכולם פה מינימום בסוף חטיבת הביניים, כנראה שעברתם לפחות פעם אחת את היסודי ומן הסתם יש לכם את הידע הזה. אז למה לא להשתמש בו? במקרה הכי גרוע, זה יגרום לכם להישמע טיפה יותר אינטיליגנטיים.

dannnnnna

New member
אם לא הבנת

שפוטלנס זה שגיאה של הקלדה מהירה ובא להגיד פוינטלס יש לך בעיות קצת יותר גדולות מאשר לתקן דקדוק של אנשים ...טיפה של הבנת הנקרא.. אז נכון שאם אני יעבור על ההודעות שלי זה יהיה מושלם אבל לא תמיד יש זמן/סבלנות לזה... זה טעויות שטוטיות באמת משנה לך אם מישהו כותב אלך או ילך? תעשי לי טובה..חאלאס להתנשא מעל כל מה שהוא לא את וראסטפין (?)- יכול מאד להיות שטעיתי בניק..אני בטוחה שמישהי בעלת אינטרלגנציה גבוהה כמו שלך תבין על מי אני מדברת.. דנה.. ששונאת אנשים שמתקנים בשביל להרגיש חכמים..צאו מזה...

TwelveEyes

New member
הו.. איפה להתחיל...

א) ההבדל בין פוטנלס לפוינטלס הוא אממ, איך אגיד את זה.. די גדול! ות´אמת, אני דווקא זיהיתי שזה אמור להיות פוינטלס.. אבל זו טעות די אממ.. טוב, אין מילה שאני אוכל להשתמש בה בלי להעליב אותך קשות, למרבה הצער. ב) זו הייתה הודעת פורום סטנדרטית, לא מגילת אסתר.. וטעות כזו מפדחת קשה להחמיץ לדעתי. אבל זה לא העניין כאן בכלל... ג) כן, משנה לי. משנה לך אם כותבים את השם שלך דנא במקום דנה? משנה לך אם טועים בגיל שלך? זהו, ולי משנה כשאנשים מתעקשים לכתוב כמו ערסים טיפוסיים. ד) אני לא צריכה לתקן בשביל להרגיש חכמה - אני מתקנת בשביל שאנשים אחרים יחכימו. זו כל הפואנטה בכך. אם את לא רוצה ללמוד, זו כבר בעיה שלך... ה) מעל מי בדיוק התנשאתי? תביאי דוגמא (רצינית).

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

1)זה כל כך עצוב ומייאש (משום מה) לקרוא הודעות מתנצחות כאלה שבאמת לא כל-כך חשובות
אני לא חושבת שיש מישהו שמוצא חשיבות גדולה במיוחד בכך שאני אלך ולא ילך, והטונים (?!) של ההודעות האלה באמת גורמות להרגשה שזה ממש ממש ממש ממש (ומאוד) נופח מעבר לכל פרופורציה מומלצת ורצויה
2)יש דרכים טובות וידידותיות יותר לתקן אנשים
חבל שהדרכים האלה לא באו בשימוש היום. יום טוב שרה
(ואורה שבמטבח ומנסה לגרור אותי החוצה, להת´)

למעלה