מדהים מה שחורף יכול לכתוב...

resputin

New member
א´. רספיוטין. או המקבילה-Resputin.

ב´. ´דנה.. ששונאת אנשים שמתקנים בשביל להרגיש חכמים´ -דנה, יש אנשים שמתקנים כי זה במקום. סליחה, אבל אם כל האינטלקט אני גם כן לא הבנתי שרצית לכתוב ´פוינטלס´, מה לעשות? מסתבר שאת לא הכי ברורה שיש. וכן, לי למשל אכפת אם מישהו כותב ´אלך´ או ´ילך´- מה לעשות? תקראי לי קטנוני, אבל לי זה צורם בעיניים. אז נכון, אני לא מתקן אחרי פעם..פעמיים..שלוש(!) פעמים -אבל אם זה פורמט קבוע? אולי זה בא מחוסר ידיעה פשוט? אותי זה משגע, ואני אכן טורח לתקן.

alililili

New member
אני חייב לומר שאת מגיבה... ../images/Emo60.gif

בצורה די מעצבנת. אני סתם תיקנתי לך שגיאות כי כמו שכבר נאמר, זה מעצבן שמתעקשים להתבטא עם שגיאות למרות שיודעים בדיוק שזה לא נכון, ולי זה צורם. זה הכל. לא אמרתי שום דבר על ה"אינטלקט" שלך או משהו כזה. אבל מה, את ישר התחלת להתגונן כאילו קיללתי עכשיו את סבתא וסבא ואמא ואבא ואחות ואותך ואת כל החברה שלך, קראת לי מתנשא, את אומרת שזה גורם לי להרגיש עליון וכולי. אז בחייאת... תרגיעי את עצמך קצת! סך הכל מנסים לתקן איזו טעות קטנה! אני חייב לומר שמי שלתקן איות/דקדוק של אנשים גורם לו להרגיש עליון ומאפשר לו להתנשא הוא די... הממ... עצוב. אם הייתי רוצה להתנשא, הייתי מתחיל פה דיון על הניתוח ההרמוני של הקונצ´רטו לארבעה צ´מבלים מספר BWV1065 של יוהן סבסטיאן באך ומפגין את כל הידע שלי במוסיקת בארוק, או שפשוט הייתי משויץ בצרפתית שלי, או בידע שלי במיקרוביולוגיה וכן הלאה וכן הלאה. אז בבקשה, אל תעליבי אותי שום בטענה שמה שיגרום לי להתנשא זה שגיאות כתיב מסכנות. בתודה, שבוע טוב, עמנואל.
נ.ב: אם את יכולה להיות טיפה פחות תוקפנית בפורום אני מאוד אודה לך, כי נחמד לשמור פה על מצב רוח טוב. |
|

למעלה