מדובר צה"ל טרם נמסרה תגובה לטענות

מוחמד5

New member
מדובר צה"ל טרם נמסרה תגובה לטענות

בצלם: ההתנקשות בבית לחם היתה הוצאה להורג במכתב ליועץ המשפטי לממשלה ופרקליט הצבאי הראשי, דורש ארגון זכויות האדם בצלם לחקור את פעולת ההתנקשות, שבה נהרגו לפני כשבועיים ארבעה מבוקשים בבית לחם, ובראשם מוחמד שחאדה. לטענת הארגון, הארבעה נורו מאחור, מבלי שהתנגדו למעצרם וכוח הימ"מ ביצע "וידוא הריגה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524183,00.html מצחיקים הבצלם האלה . כאילו... הלו......... פלשתינים מוצאים להורג מבלי לעמוד למשפט,בזמן שהמדינה המוציאה להורג לא מצליחה לסיים חקירות כמו חקירת נשיא המדינה ,ראש הממשלה.... כמה מוזר - פלשתינים קל להאשים ,לשפוט ולהוציא להורג..

shm490

New member
אפשר לחשוב , הרגו ארבעה מצדיקי

הדור , אולי בצלם יבדוק את זכויות אנשי י הפת"ח שהוטלו מהגגות בעזה ?למה הם לא בני אדם ?ויגישו בג"ץ בראמללה שזכויותיהם האנושיות נפגעו .

asparagos

New member
../images/Emo7.gif כואב הלב על ה../images/Emo198.gif../images/Emo198.gif../images/Emo198.gif../images/Emo198.gif

מחמד, אם תוכל בבקשה לפרסם היכן תהיה סוכת האבלים, אני רוצה לבא לנחם את המשפחות.

AdonAsda

New member
כן, אני בטוח שמוחמד שחאדה איש חף מפשע

מקסימום חשוד בגניבת מסטיקים מהמכולת השכונתית. אני גם בטוח שאם היו עוצרים אותם אז בצלם והפלסטינים היו דורשים לשחרר אותו ביחד עם שאר ה11000 אסירים פלסטינים. אני ממש מופתע שבצלם לא התלוננו על הריגת <strike>המחבל </strike> לוחם חופש בישיבה.

AdonAsda

New member
העיקר שבתצוגה המקדימה זה עובד

<strike>שקרנים</strike>​

הם מ ח ב ל י ם !!! הם לא צריכים "משפט"

משאירים אותם בחיים רק אם יש להם מדיע שאנחנו צריכים, אם לא, אז מחסלים. אם היה כאן חיסול ללא צורך, כלומר היה ניתן להשאיר אותם בחיים אז היתה כאן סטייה מנהלים, ולא יותר. זה לא "פלשתינים" זה מחבלים.

לטרוריסטים יש רק ברירה אחת: להיכנע או למות

אישית אני מעדיף שלא ייכנעו כי לנו ולהם אין מקום בעולם הזה.

THE WIZARD 55

New member
אם מדובר באנשים שהוציאו לפועל פיגועים

אז כן, שירו בהם, לא צריך שיהיו כאן עוד אסירים עם דם על הידיים שישוחחרו אחר כך באיזה עסקה ויחזרו לטרור. מי שמתכנן, או רוצח דינו מוות.

מוחה, מה אתה מתרגש אחי, צהל מאז ומתמיד היה

הגרסה הישראלית של ארגונים פלסטינים ושיעים שנלחמים בו. הם התנפלו והרגו חיילים של צה"ל בליל הגלשנים? הם פוצצו חיילי צה"ל בפיגוע בצומת בית ליד? הם רצחו את האלוף במיל. רחבעם זאבי? הם באים ויורים במחסומים על חיילים או מנסים לדקור אותם? אז צה"ל מתנהג בדיוק אותו דבר. באים, מתנפלים, והורגים. ההבדל הקטן הוא שצה"ל עוד לא הגיע למצב שהוא מודה בזה שהוא נוהג כארגון טרור או משהו בסגנון. כלפי חוץ הוא עדיין מתהדר ב"חוקים", ב"תקנות פתיחה באש", ב"קוד אתי", ב"טוהר הנשק"...
וההצגה הזאת בינתים עובדת יפה מאד, תאר לעצמך מה יקרה ביום שהמערב יפסיק להקשיב לקשקשת התעמולתית של ציפי לבני, ויתן לצה"ל ולזרוע המדינית שלו ממשלת ישראל יחס דומה לזה שהוא נותן לאותם הארגונים?

../images/Emo31.gifתומך במחבלים?

לא אכפת לך שמוחמד שחאדה היה אחראי לפיגועים רבים בהם נרצחו יהודים? אבל למה שיהיה אכפת לך? הרי אלה רק יהודים, לא משרתים את האינטרס שלך, למי אכפת מהם, שימותו. שיישחתו ע''י הפלשתינאים

mike00

New member
לפעמים אני מצטער שזה לא המצב האמיתי....

פשוט לפשוט על הרצועה ולנקות אותה..... בדיוק כמו שהחמאס היה רוצה לעשות לנו בגוש דן או בכל מקום אחר בארץ... אבל האמת היא שצה"ל הוא לא אירגון טרור,וצה"ל מחסל רוצחים עלובים,צה"ל לא נכנס למסעדות ולא מפוצץ מכללות במרכז הרצועה..... חבל אולי שזה לא המצב....

durbake

New member
ואיך אתה מציע לעשות את זה?

בתאי גזים או במשאיות תופת?

זו ממש הסתה פרועה...

אין שום דימיון בין צה"ל לאירגוני הטרור, עצם ההשוואה הזו הוא כמו השוואה בין הנאצים לבעלות הברית, הרי שני הצדדים הרגו...וואלה...אז הם בטח "אותו הדבר"... לצה"ל יש חוקים ונורמות והם חוקי ברזל, יש תקנות לפתיחה באש והם ברזל, יש דברים שצה"ל לא עשה ולא יעשה לעומת אירגוני הטרור שאצלם אין דברים כאלה, אנחנו שלחנו חיילים מתאבדים?, אנחנו פוצצנו אוטובוסים? בתי קפה?, אתה לא מתבייש?, אני גבול לחנפנות שלך? "כולם אותו הדבר"?, אז זהו שלא! יש אותנו ויש אותם ואין שום דימיון בין הצדדים. צה"ל מתנהג אותו הדבר...איך אתה לא מתבייש... פשוט בא להקיא ממך...

אנטוליו

New member
אך תשכח שלצה"ל יש עליונות טכנית בנשק

ולכן הוא יכול להרשות לעצמו לא לשלוח חיילים מתאבדים לפוצץ אוטובוסים או בתי קפה. טילים מתוחכמים יכולים לעשות עבודת חיסול נקייה יותר. טירור הוא בד"כ נשקם של החלשים יותר וזה לא שאני מצדיק אותו. למשל זכור לי מההיסטוריה שהפולשים לרוסיה בזמנו, הצרפתים או הגרמנים, התלוננו כל הזמן על הפרטיזנים ה"טירוריסטים" שאינם מנהלים מלחמה לפי הכללים שהיו מקובלים בין הצבאות הסדירים. כל מלחמה זה דבר מכוער ומוטב היה לו האומות היו פותרות את חילוקי הדעות ביניהן בבית משפט ולא בשדה הקטל. אני לא מבין למה אי אפשר היה לפתור את הבעיה הפלסטינית או כל בעיה בינלאומית אחרת באמצעת בית המשפט הבינלאומי בהאג, לדוגמה. אני גם אתן תשובה: החזקים לא יסכימו לכך, כי עליונותם הצבאית שמאפשרת להם להשיג תוצאות "טובות" יותר מאשר בדיון משפטי גרידא. לכן לבית משפט בהאג אין שיניים.

למעלה