מדובר צה"ל טרם נמסרה תגובה לטענות

durbake

New member
אגב אתם חושבים שהיה צריך להרוס את ביתו בראשון

כמו שחשבתם שהיה צריך להרוס את בית משפחתו של המחבל מג'בל מוכבר? ומה עם קבורתו, היה צריך לקבור אותו בבית קברות למחבלים?

mike00

New member
כן,קבורה בבית קברות למחבלים....

מצידי עטוף עור של חזיר ומתובל בפפריקה חריפה וקצת כמון... בקשר לבית,לאף אחד לא היתה בעיה עם המשפחה של המחבל מג'אבל מוכבר עד שהיא[המשפחה]עצמה לא החליטה לתלות דגלים של חיזבאללה וחמאס.....באותו הרגע היא כבר לא סתם משפחה אלא תא טרור בלב ישראל... מה עוד שאחת מבני משפחתו הכריזה שאם תהיה לה אפשרות היא תבצע פיגוע התאבדות בישראל... אם המשפחה של זאדה היתה מתנהגת בצורה כזאת הייתי ממליץ להרוס גם את הבית שלהם...

durbake

New member
בהלוויתו של נתן זדה

הרימו את דגלי כהנא חי ודיברו בשיבחו ובפעולתו האמיצה של הגיבור כדי למנוע את ההינתקות, אז מה ההבדל? ואף אחד לא קרא להרוס את ביתו של המחבל ולא לקבור אותו בבית קברות למחבלים, וכך היה גם במקרה של גולדשטיין. לתפארת הצביעות

שכחת דבר אחד קטן, כהנא רק דיבר!

כן, הוא היה גזען, שונא ערבים מובהק, הוא רצה להעיף/לטרנספר אותם, הוא האמין בנקמות ואלימות כלפי ערבים - הכל נכון! רק שהוא לא עסק בטרור!, לא הוא ולא תומכיו, הוא לא היה טרוריסט!, הוא רק דיבר, זה הכל.

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifאתה רומז שכלב נובח לא נושך?

כלומר, זה לא נורא אם אדם מסית לאלימות ולשנאה, כל עוד הוא לא עוסק בכך בפועל בעצמו? עד כמה שאני זוכר, כהנא לא רק דיבר. הוא נהג להופיע עם תומכיו בישובים ערביים, להתגרות בהם, להתקוטט איתם ובכלל להשרות אוירה של טרור ופחד. בסוף הוא קצר את מה שהוא זרע.

אני אומר לקחת כל דבר כפי שהוא ופרופורציה

הנכונה ולא ישר לקפוץ לתיאורים דרמטים והשוואות.

אושרי 7

New member
מה בדיוק היה גזעני בכהנא?

הוא לא האמין בנקמות, הוא לא תמך בטרנספר משום שרצה לנקום בערבים, הוא פשוט חשב שזה הפתרון הבטחוני הטוב ביותר עבור ישראל.

mike00

New member
מה רע בדגלי כהנא??

לא זכור לי שתנועת כהנא חי ביצעה פיגועי טרור נגד ערבים.... חוץ מזה שעדיין לא סגרו חשבון עם הרוצחים של נתן זאדה שרצחו בדם קר אדם כפות.... בושה וחרפה למשטרת ישראל שמפחדת לעשות סוף לסיפור הזה!!

shm490

New member
אם אני זוכר

אז נתן זדה היה חי בסוף הרצח שביצע ושוטרים אזקו את ידיו ולא היתה יותר סכנה לציבור .איך אם כך הוא מת ? ומי עמד לדין על מותו של אדם אזוק באזיקים ?האם לערבים מותר לקחת את החוק לידים ולבצע לינץ באדם גם אם הוא רוצח וטרוריסט ?

durbake

New member
אפשר לחשוב הרגו את צדיק הדור

זה לא אתה שרשמת את זה למעלה ומייק00 אתה לא תמכת למעלה ברציחת מחבלים? איך אתה מבקש שיעצרו את הורגי המחבל היהודי? הצביעות חוגגת
אתם לא פחות גרועים מתומכי החמאס, הם תומכים במחבלים ואתם תומכים במחבלים.

ינשוף4

New member
אז אצלך זה "ערכים על תנאי"?

(תקפים רק כל זמן שנוחים לך)? טרוריסטים חמושים/חפשיים- מעצרם/חיסולם (לפי מה שמתאפשר) כשרים, בכל דרך. כשהם כבר עצורים- רק שופט מוסמך לקבוע עונש. כמובן שההבדל ה"קטן" הזה לא מעניין אותך.

shm490

New member
כן , אני לא דורש התערבות של בצלם

הוא לא היה צדיק הדור הוא היה רוצח וטרוריסט והוא נרצח ואף אחד לא עמד לדין על מותו , אך אתה רוצה שכשהורגים טרוריסטים ערבים מי שחיסל אותם יעמוד לדין .אז בשביל למנוע צביעות נעמיד לדין את אלו שחיסלו והורו לחסל את ארבעת המחבלים וכן נעמיד לדין את תושבי שפרעם על רצח . היכן ראית שיש תמיכה רחבה במעשי טרור של יהודים ? נהפוך הוא רוב הציבור היהודי בישראל לא תומך ומגנה מעשים אלו וגם המפלגות הימין הקיצוני לא זוכות במושבים רבים בכנסת . לעומת זאת רוב הציבור הפלסטיני תומך בחמאס ופעולותיו ובחר בו בבחירות כלליות .

אושרי 7

New member
מי כאן הצבוע?

כל החיצים מצביעים עליך. זו בושה וחרפה שלא עצרו את הרוצחים של נתן זדה.

אנחנו בעד לחסל את האוייב הטרוריסטי

שמנסה להשמיד אותנו ורוצח בנו. הדרך לחסל אותו היא בעיני משנית, זה כמו לירות על צבא של אוייב אכזרי הפולש לשטחנו בפגזים או בכדורים. לשיטתי צריך להרוג כל חמאסניק וג'יהאדיסט חמוש ON SIGHT. כל הרג כזה הוא הגנה עצמית מפני רוצח. למי שיש בעיות עם זה שילך לשתות מהים של ע'זה.

זהו דורבקי, שכשהמחבל יהודי, אף אשיות ציבורית

ואף פוליטיקאי מאנשי הימין הקיצוני לא קוראים להרוס את ביתו...
מעניין למה? אפילו ראיד ס'לאח שהם משווים אותו לרבי הרצחני מצפת לא קרא לרצוח את בני משפחתו של נתן זאדה או להרוס את ביתו. הפאשיסטים שלנו לא מבינים שכשמחבל נהרג במקום, כל דיבור על נקמה כבר מיותר- הוא שילם את המחיר. כשהם מדברים על נקמה- הם מדברים על לפגוע או לרצוח חפים מפשע.

וכשחבריך אומרים אחרי שהם חוטפים 'האדמה תרעד'

תחת היהוד או 'נפתחו שערי הגיהנום', למה הם מתכוונים? אולי למשחק מקדים שמאלנים לפני הדבר האמיתי - האד'בח אליהוד?

למעלה