מדוושי בגדד בנחל חימר!

מדוושי בגדד בנחל חימר!../images/Emo99.gif../images/Emo61.gif

חזרנו עכשיו מעוד טיול מדבר מדהים - מערד דרך נחל חימר לצומת זוהר. הוביל את הטיול - איתי "הפטיש" נחשון, ניהול והפקה - הדס "סדאאם" ירון, סתם רכבו ונהנו - אורנה, עודד, רונן, רני ודרור. המסלול הוא אחד המסלולים המדהימים ביותר שיש למדבר להציע - גן משחקים של עליות וירידות מטורפות בנוף בראשיתי מדברי מדהים. תודה לגדי אלוני ולאלונה שהמליצו על המסלול. מזג האויר המאיים והמטורף ששרר השבוע היטיב עימנו - קיבלנו שמש מחממת עם מעט עננים לאורך כל היום בלי טיפת גשם אחת. (כולם די חשבו שאנחנו דפוקים לגמרי לרכב ביום שישי). בקיצור - יום רכיבה אתגרית נהדר!!!!

מה, רכבתם ? הייתי בטוח שבוטל !

...בגלל המזג, כמובן. (אמר י.פ תוך שהוא רץ לתלות את עצמו על כבל ברקס)...

רֶשֶף

New member
וואלה!? גָמַנִי ../images/Emo5.gif

אמנם הברקסים שלי הדראוליים, אבל אני חושב שלצורך העניין, גם הצינור יתאים לתליה (ואם לא, אני אשתה קצת שמן ברקס, שיעצור לי את הבעסה
) גם אני חשבתי שאתם מטורפים. ובסוף בוטל הסופ"ש הדו-משפחתי בדרום. ואני לא הייתי על גלגלים כבר שבוע. ואני בקריז

yahadas

New member
תכניסו לעצמכם טוב טוב לראש../images/Emo123.gif

בעיראק לא מבטלים טיולים. האריקאים נכנסו בנו
, הבריטים גם עוד קצת ונראה לכם שמזג האויר
יפחיד אותנו? האמת היא שלילה לפני, עלו הרהורי "מה יהיה" עם הגשם הזה
, שליווה אותנו כל הדרך לערד, אבל הימרנו
(כמו תמיד) ותפסנו דיבור עם בורא עולם (ביקשנו "מערוף") והאמת- היה שיחוק. לאיתי שמרים כפפות בחן האופיאני לו (אנחנו חייבים לך קבלת שבת), לדרור המעמיס, לאורנה, לרני (שכולנו ראינו שכישורי הריצה בעליה שווים לפחות לכישורי הרכיבה - תודה), לעודד ולרונן. תודה
אה, כן, שכחתי- תודה על הדאגה, רשף- אתה חייב לי

yoffer

New member
מילא הטיול שעשיתם...

אבל איזה תמונות!!! פשוט שגעון

למעלה