מדוושי בגדד בנחל חימר!

התמונות../images/Emo44.gifבמיוחד בשביל רשף!../images/Emo3.gif

העלתי גלריית תמונות של הטיול להנאתכם. רשף, להוסיף עוד קצת סחוג?

viczan1

New member
גם רוכבים וגם צלמים מיקצועיים../images/Emo45.gif..

לפי התמונות,נראה אחלה טיול. דרור,עברתה השתלמות אצל רונן B לפני שהוא נסע? בקצב הזה עוד תגיעו באמת לבגדד.

yasigal

New member
בגדד? ואני לא הייתי שם..חבל!!

נראה ונשמע אחלה.. לא נורא בפעם הבאה.. הפסטיבל האירי שחל פעם בשנה דוחה טיול כזה, מה לעשות? אבל עדיין זה לא אומר שאני לא מאוכזבת...מאוד מאוכזבת..מאוד מאוד מאוכזבת..
למה ? למה זה קורה לי בכל הטיולים הטובים ? למה?

ody cohen

New member
היה נהדר - תודה

יום חמישי בערב, מסתיים עוד שבוע עבודה הי-טקי מתיש, ובמקום לחזור הביתה ולהיספג בספה אני נפרד מהאישה והילדים ונוסע לסוף העולם בגשם סוחף. למה? כי הדס ואיתי אירגנו טיול ששווה את זה, ואני חושב שזה אומר הכל. החל ממרק התירס העירקי להפשרת הקפואים ועידוד הנידכאים, דרך נוף מדהים, כלה במזג האויר ששיתף פעולה - הכל היה 10.

rani71

New member
GOOD MORNING BAGHDAD

בוקר טוב לצוות "מדוושי בגדד" בשם ההנהלה וצוות הרוכבים ברצוני להביע את עומק תדהמתי מעוצמת החוויה שעברתי אתמול ביחד עם עוד כמה משוגעים לדבר תודה לאיתי the real deal נחשון-על ההובלה על החברה וכמובן על הטרמפ תודה להדהסאאדדאאםם על היוזמה וכמובן על האירגון הביצוע והחיוך תודה לדרוררררררר שאני עד עכשיו לא יודע מי חייך יותר הוא או אני תודה לאורנה על זה שהיא מתעקשת להוכיח שהיא לא - - - - טיפוסית תודה לעודד שעד אתמול שמעתי עליו סיפורים אבל היום אני יודע שמה שדרור אמר לו אתמול נכון ציטוט: "עודד הוא ההוכחה לכך שזה לא האופניים אלא הרוכב" תודה לרונן "האיש שלא מרגיש" שלא נשבר בקטעים הטכניים למרות אופני השיכוך הקשה שהוא מפליא עליהם ברכיבתו וכמובן תודה ענקית להורים שלי שהביאוני עד הלום t'ill next time S A L M A T

ר ו נ ן ג

New member
רני, לא יפה, ככה לא עושים

מצטרף לטיול ועושה פרסומת "על הגב" שלנו? (רני בפרסומת ל'גבגמל')

bikemor1

New member
המקום מדהים - לקרוא ולקנא ולרכיבה |

לכל החברה שרכבו אתמול לקרוא ולקנא, מזג האויר במדבר בתקופה זאת מתאים המקום משגע, אני מתכוון לעשות טיול האותו אזור בעוד שבועיים, 50 ק"מ, כמעט מעגלי,נחל חימר, נחל פרצים במגמת עליה, אז ניפגש בשטח, 24/23 ליום שישי לילה בשטח,יום שבת טיול מדהים. אבי מור - Bikemor 052338986

nofaryofi

New member
בערד? גשם???

עם אם כבר יורד משהו באיזור ערד, דרום ים המלח, דרום מדבר יהודה,זה לזמן קצר ולא ממש מזיק. מומלץ לצאת לשטח ולהנות. ואם רוצים גם לישון טוב ולצאת לדרך רעננים, אשמח להמליץ..... נופר יופי [email protected]

shl17

New member
רק שזה לא הטיול שגדי ושות

המליצו לכם ,הם עשו מסלול שונה לגמרי עם קטעים טכניים ברמה גבוהה

איתי נ

New member
זה בדיוק מה שהמליצו לנו

אבל אתה צודק, זה לא הטיול שהם רכבו (ירידה בנחל קינה, חרבת עוזה). ובתשובה לשאלה הקודמת, לא וויתרנו על מעלה זרון.

alonaski

New member
מאיפה אתה יודע מה גדי ושות המליצו

להם?!?!!?!?...
**** הכותבת רואה עצמה כ"שות" עמצאי ובלתי תלוי

shl17

New member
קודם כל אני יודע הכל!!!!!!

איתי טען שלא מצא סינגלים בנחל חימר וזאת מהסיבה שבקטע שהם רכבו כמעט אין חבל כי הקטע העליון הוא ממש טוב

yahadas

New member
אני הייתי שם../images/Emo26.gif

ולא היו סינגלים לא בגלל שלא מצאנו אלא בגלל היכולות הטכניות המוגבלות של הח"מ. היה נהדר וזה לא אכפת לי אם עשינו מה שצריך לעשות או משהו אחר.כמו שהבנת מכל השרשור הנ"ל היה מ ע ו ל ה

למעלה