מדוע אגף השיקום אנשיי חלם

רינו

New member
מדוע אגף השיקום אנשיי חלם../images/Emo163.gif

1-כי כל חודש אתה צריך להתקשר ולבקש שישלחו לך את התרופות,זה אומר לא ביקשת לא קיבלת. 2-במידה ונוצר לך מלאיי מתרופה מסויימת,ואתה אומר לפקידה שתרופה זו לא נחוצה לך כעת(חס על תקציבם),אזיי כשתבקש את אותה התרופה בעוד חודשיים, תענה שאתה לא יכול לקבל,אלא באם תלך שוב לרופא המטפל שלך והוא ירשום לך שוב את המרשם לאותה התרופה,והמסקנה :תקח,תזרוק ,רק אל תגיד להם לא צריך. 3-הלכת לחמת-מרפא,דהיינו בשבילנו בית-מלון.וחלילה לא הלכת לטיפולים רפואיים,אזיי תקבל מכתב מהאגף ,שאם בפעם הבאה לא תלך לטיפולים,אזיי לא תקבל כלל הפניה.והמסקנה:גם אם לא ביצעת טיפולים רפואיים,תלך לחמת מרפא תקבע תורים,תחתום שביצעת גם אם לא ביצעת שאז לא תקבל כלל. זהו להיום.... המשך יבוא...... ואל תדאגו כולם בסוף יקבלו את מלוא הזכויות.... והכל כמובן לפי חוק

c a t c h 22

New member
הלכת לחמת-מרפא זהירות יש ביקורת

אגף השיקום הפסיק טיפולים בשל תרגיל כזה

שני 4

New member
הי רינו, מה שלומך? רינו אתה יודע

גם אני מקבלת תרופות בדיוור ישיר, נכון חייב לזכור ולבקש, כי אם לא לא מקבלים את התרופות,אני תמיד ביום מסוים בחודש מבקשת, אני רושמת לי ביומן מתי לבקש, כך אני לא שוכחת. לגבי התרופות שצריך לעשות הפסקה ואחר כך לחזור- האמת אני לא חייבת לדווח זאת לשיקום.לא אכפת לי מהתקציב! העיקר שאני לא מפסידה דבר. לגבי חמי מרפא- אני זכאית ל 21 יום בשנה + מלווה שזה בעלי(מלווה בגלל הקטיעה) אני זכאית כמוון לטיפולים, הרבה פעמים אני לא מנצלת את הטיפולים עד הסוף ז"א 7 טיפולים, בטענה שלא הרגשתי טוב (בעצם זה סתם תירוץ) לסיכום אם משרד הביטחון שולח מכתב מדוע לא נוצלו הטיפולים בחמי מרפא- אם הוא ישלח לי מכתב זה אגיד:"לא הרגשתי טוב, והרי יש לזה סיבה, הרי אני נכת צה"ל !

ominator

New member
להתלונן בכתב בעניין זה לרופא הראשי

אם יש בעיות עם ספק התרופות יש ךהלונן לד"ר דולפין - הרופא הראשי בפקס. הם רגישים לעניין זה מסיבות מובנות - הספק מרוויח מהם הרבה כסף! יש להודיע על כך, טיפול דומה עזר בעבר ויש שיפור בשירות באופן עקרוני. עומר יעבץ.

רינו

New member
אם נתלונן,לא נקבל|זבנג|

עדיף במקרים אלו לראות לסבול ולשתוק. אנו קטנים במערכת,ומה לנו להלין,אחרת לא נקבל מאום.

למעלה