מדוע אין שלבי הביניים שורדים

מדוע אין שלבי הביניים שורדים../images/Emo35.gif

האם כל שלב ביניים משמיד את קודמו בגלל תחרות על משאבים בגומחה המשותפת
זה מעלה תמונה קודרת ומעצבנת שלפיה אנו נידונים למלחמות נצחיות. האם יש הסבר אחר
בקומונה שאני מנהל, נילתיאיזם, אני טוען שכפי שהמין האנושי הכחיד את האדם הניאנדרטלי, ואת המינים המתחרים בכלל, וכפי שבני האדם משמידים בני אדם אחרים (אלא אם כן הם יכולים לשעבד אותם, ואז מעניקים להם תקופת חסד קצרה), כך גם יצורים שיגיעו אלינו מגלכסיות רחוקות ישמידו אותנו אם לא יוכלו לשעבד אותנו.

22ק ו ס ם

New member
כולנו צורות ביניים

הרי אנחנו שבריר אחוז מכלל האבולוציה ובעוד כמה מיליוני שנה הרבה מאוד מצורות החיים היום לא יתקיימו ואז ישאלו איפה הם היו. שלבי הבייניים היטב כי אחרת לא היו צורות חיים אחרות שנמצאות כביכול מתחת לאדם לא? הרי אם תרכיב את העץ האבולוציוני ואם כולם מוצאם מעץ משותף אז יש לך הרבה דוגמאות לשלשבי ביניים ששרדו. לגבי יותרוים מכוכב אחר..קודם כל נראה אם הם בכלל קיימים ואם בכלל יש להם גישה אלינו ואחר כך נראה. לא בהכרח שהטכנולוגיה שלהם תהיה משוכללת משלנו אלא פשוט שונה ומותאמת לאבולוציה שלהם. אם אנחנו נלך לכוכב אחר ונמצא בהם חיים פרימיטיביים אז לא בטוח שנרצה לשעבד אותם לא?

בדיוק נגד הדעה הנינוחה שלך אני יוצא

היות שטכנולוגיה מתפתחת במסלולים מקבילים, הרי מי שיש לו היכולת לנוע במרחב הבינגלאקטי יש לו גם היכולת להשמיד כוכבי לכת שלמים. בנוסף, אם וכאשר נזכה לביקור, יתכן שזה יבוא לנו בהפתעה גמורה בגלל יכולתם לנוע במהירות גבוהה מהידועה לנו. אי לכך ובהתאם לזאת אני מציע להתכונן כבר כעת.

Ariad15

New member
אריך פון דניקן

הספרים שלו מתעסקים המון עם השאלה הזאת והנושא הזה אני מציע שתקראו אותם, או לפחות את הראשון "מרכבות האלים" גם בלי קשר הם ספרים מעניינים.

22ק ו ס ם

New member
הספרים שלו שקריים ודמגוגיים

הוא בעצמו הודה שהוא שיקר בספרים שלו. הם מעניינים ברמה של ילד מתבגר אבל ממש לא מקצועיים. לגבי יצורים מכוכב אחר. אין שום אפשרות לדעת מה יהיה כשהם יגיעו לכאן ואם הם עם טכנולוגיה מתקדמת משלנו לא יעזור לנו שנתכונן אליהם כי םה יאפילו עליה.

זיקוקית

New member
זה היה סוס טרויאני שהציל את העולם ?

לצערי אני שותפה לדעתו של קוסם. אם הם יצליחו להגיע אלינו לפני שאנחנו נגיע אליהם, הרי שגם תהיה ברשותם טכנולוגיה מפותחת שתוכל להשמיד אותנו כהרף עין. מצד שני, אני נענית לאתגר ה"דתי" שאתה מציב לאדם ולאנושות להתפתח ולהתקדם ללא הפסק לקראת השליטה במרחב הבין-גלאקטי. אני אהיה דיאנה טרוי

Caligola

New member
כן, והסוס הטרויאני היה באדיבותו של

ויל סמית'. דיאנה טרוי את לא ממש יכולה להיות, (להזכירך היא מגזע הבטזואידים, והיא לא ארצית למרות שיש לה חזות ארצית). מה כל כך רע בברלי קרשר? (הרופאה הראשונה של האנטרפריז)

SilentMike

New member
חצי בתאזואידית.

וכמובן ברור לך שברגע זה ממש נחשפנו שנינו כחנונים איומים שלא רק רואים סטאר-טרק אלא גם זוכרים פרטים. ואם כבר אז קומנדר סוזן איבנובה (היהודיה הראשונה בחלל
). טרוי סתם מעפנה שהתפקיד שלה הסתכם, כפי שניסח זאת עיתונאי בירחון של חנונים, ב-"להגיד שהיא לא קולטת כלום ולהסתובב עם מחשוף יותר ויותר עמוק מפרק לפרק".

גם אני חוטא, אך שלא כמותכם, אני

משוכנע בוודאות גמורה שהזיקוקית קוראת מחשבות. היא קוראת אותי כספר פתוח ומשדרת לי רעיונות.

Ariad15

New member
איפה אני יכול לקרוא על השקרים שלו?

שמעתי בהרבה מקומות שהוא הודה שהוא שיקר וישב בכלא. איפה אני יכול לקרוא על ההצהרה הזאת? הוא מפרט מה הוא שיקר ומה לא? חשוב לי לדעת כי אני עמוק בתוך העסק הזה P:

בויקיפדיה כתוב כך

Von Däniken first appeared before a magistrate while still a boy, charged with stealing money from the boy scouts. In the early 1960s, in his mid 20s, he was convicted of defrauding the hotel where he worked and also petty theft, for which he was fined. In 1967, at the age of 32, Von Däniken was convicted of a large scale embezzlement, forgery and tax evasion, and spent three and half years in prison. During his time in prison he wrote his second book.​

ובעוד כמה מיליוני שנה ...

"הרי אנחנו שבריר אחוז מכלל האבולוציה ובעוד כמה מיליוני שנה הרבה מאוד מצורות החיים היום לא יתקיימו ואז ישאלו איפה הם היו." לא מסכים איתך בכלל. למעשה אנחנו הבאנו את הסוף של האבולוציה בצורתה המוכרת. - האדם הוא היום המין עם הביומסה הגבוהה ביותר. - במהלך 13000 השנים האחרונות הכיוון השתנה מברירה טבעית לברירה מלאכותית. למשל באמצעות השבחה גנטית. והתהליך מואץ כל הזמן. - מתרחשת כיום הכחדה מואצת של מינים בעקבות פעילות האדם. האדם כיום מסוגל לגרום לקטסטרופה שתהפוך את כדוה"א לחסר חיים. קשה לדעת אם הסביבה ההרוסה שתישאר אחרינו תתאים להתפתחויות אבולוציוניות חדשות אי פעם.

22ק ו ס ם

New member
אני בסך הכל הייתי אופטימי..

הרבה יותר סביר שנשמיד את עצמנו הרבה לפני זה.

איזה שחצנות!

באמת נראה לך שהאדם, בטכנולוגיה הקיימת היום או בעתיד הנראה לעין יוכל להכחיד את כל החיים על האדמה? הג'וקים, למשל, אינם ניתנים להכחדה בכזו קלות, וגם לא דובי המים. ואפילו אם הצלחת להכחיד את כל הרב תאיים, עדיין ישארו חיידקים- אם לא על פני האדמה או המים עדיין הם ישרדו להם במעשנות השחורות שבמעמקי הים. האבולוציה תמשך כל עוד השמש לא תהפוך לנובה. איני יודע אם במקרה שישארו רק פרוקריוטים יתפתחו שוב אאוקריוטים, בעלי חיים רבי תאים ובעלי חיים תבוניים, אבל לאבולוציה אין מטרה ליצור אותם.

יתכן, אבל

גם סביר שעם העלמות האדם הוא ישאיר מאחוריו את כדור הארץ עם קרינה רדיואקטיבית ברמות מטורפות ו/או טמרפרטורות קיצוניות / אטמוספירה רעילה / הרכב כימי משונה של פני כדור הארץ. האם זו תהיה סביבה שתאפשר אבולוציה דומה לזו שהיתה בביליוני השנים האחרונות? לא בטוח. האם חיידקים יוכלו להתקיים שם? אולי כן, אבל זה תלוי במידת ההרס.

22ק ו ס ם

New member
אל תשכח שיש חיים עמוק

בתוך האוקיינוסים. לא סביר שכל החיים יכחדו וגם אם תהיה קרינה הרי היא תדעך בהרף עין אבולוציוני ותאפשר אבולוציה מהירה.

טוב, יש בזה היגיון

אני לא מספיק מכיר לעומק את המשמעויות הביולוגיות-כימיות-פיזיות של שואה גרעינית טוטאלית. ומישהו פה יודע להגיד כמה זמן עוד נותר לכוכב שלנו לקיום חיים מבחינת שמש, טמפרטורה, אטמוספירה, מים וכן הלאה?

22ק ו ס ם

New member
השמש תגווע עוד 5 מיליארד שנה

בקשר למים וניצול משאבים אחר, עדיין לא ברור.

למעלה