נראה לי שאתה קצת טועה, יצא לי לאחרונה לראות כמה וכמה תוכניות טלוויזייה שבהן הראו את העצלן, ולא דיברו עליו בשום שלב כעל חיה שכבר לא קיימת, אני חושב שקצת התבלבלת, אותי הוא "בסכנת הכחדה" אך הוא עדיין לא ניכחד. משתמש בצלילים.
אני קראתי בויקפדה שהוא נכחד אבל האתר הזה לא הכי אמין בגלל שגולשים יכולים לתת פירושים למילים שם בקיצור בלאגן אולי אתה צודק אם יש לך תמונה של החייה המגעילה הזאת תעלה ל]ה בבקשה תודה
לא מצאתי תמונה אבל זו חייה ממש חמודה שכייף ללטף אותה! איך אתה יכול להגיד שזו חייה מגעילה?! מגעיל בעצמו מי שאומר דבר כזה. החייה שניכחדה היא "עצלן הקרקע", אך העצלן שחיי על העצים עדיין חיי וקיים! (הוא נראה כמו דוב נמלים גדול). משתמש בצלילים.
כפי שנרשם ע"י משתמש בצלילים: ישנו את ה"עצלן" שזו חיה החייה בעיקר על העצים והיא חייה על פי אורך חיים איטי. אני מת על החייה הזו. כמו כן יש את עצלן הקרקע שחיי (מן הסתם) על הקרקע. עצלן הקרקע הוא (יותר נכון היה) חיה גדולה יחסית. ישנו חוקר שטוען שעצלן הקרקע עדיין לא נכחד. הוא טוען כי הביג פוט קיים וזה בעצם עצלן קרקע- איש באמונתו יחיה...
מכל הסיפורים על איך ביגפוט נראה.... עצלן זאת החיה הכי יפה בעולם
כשאני אהיה גדולה אני אתחתן עם עצלן. רק רציתי לשאול איך בעצם עצלנותו זה מה שעוזר לו לשרוד? ולפי מה שהבנתי מאיזה תוכנית של נשיונל ג'אוגרפיק (מישהו ראה? מאוד ארוכה, על התפתחות האדם.. איזה ארבעה שעות ומספר פרקים. היה מאוד מעניין) עצלן הקרקע היה מאוד גדול.. מין גוש עצום של פרוה לבנה שחי במערות..
עצלנותו הרבה גורמת לכך שחילוף החומרים בגופו איטי ביותר והוא זקוק למעט מאד מזון כדי לישרוד, יכול להיות שבסביבת מחייתו אין לו טורפים טיבעיים וזהו יתרון נוסף. ושאלה למומחים באותו עניין - מדוע בעצם אין לעצלן העצים טורפים טיבעיים? הרי הוא נע כל כך לאט ונראה שאין לנמר שום בעייה לצוד אותו, מדוע בכל זאת הוא שורד ולא ניטרף? משתמש בצלילים.
העצלן מצוי רוב הזמן על העצים, ויורד למטה רק לצורך עשיית צרכיו. על העצים, יש לעצלן הסוואה טובה, ותנועותיו האיטיות לא מושכות תשומת לב רבה. העצלנים מהווים ארוחה דשנה לטורפים, אם מבחינים בהם בזמן שהותם על הקרקע.