מדופרס.

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך
אני די בטוח שיש די הרבה מקרים כאלה..

אאל״ט ראיתי לפני כמה זמן בפייסבוק שהיה כנס בארץ על איזה מחקר בנושא הזה, של זוגות שהתחילו כלסביות והפכו לזוג של אישה וגבר טרנסג׳נדר.

both

New member
תודה על

המידע, אני אבדוק את זה כשאחזור מהעבודה.
שמח לשמוע שיש זוגות כמונו, שהסתדר להם ושהם עדיין יחד. זה מעודד.

electricdade מדהים

ראיתי כמה קטעים שלו ביוטיוב,
וממש התלהבתי, הבחור מדהים מקסים
בכלל כל החברה שמופיעים שם ומספרים על השינוי שלהם הם כל כך כנים ומקסימים

ליזי133

New member
במקרה יצא לי לראות וידאו שלו לפני כמה ימים

או לפני שבוע או כמה ימים בערך....
דרך אגב, נעים להכיר.
וכשצפיתי בזה, חשבתי לעצמי, מעניין שבעצם גם יוצא ככה שהיום הם נראים כמו זוג רגיל/משפחה רגילה לכל דבר סה"כ.... בעל אישה וילד.
דווקא הוידאו שלו, מתוך כל אלה שצפיתי היה לי הכי מוטיבטיבי (מהמילה מוטיבציה, לא ידעתי איך להטות) וגם בניגוד לוידיואים אחרים, שהרגישו לי קצת מדכאים בשבילי (למרות שגם זה קצת...).....

snoopytush

New member
מטיבציוני

מוטיב ציוני

נעים להכיר:)

דווקא אני חוויתי את זה הפוך, הוא נראה לי די יבש כזה, ויש המון המון בלוגרים אחרים ממש מגניבים, מצחיקים ושמחים, שגרמו לכל העניין של שינוי מין להיראות לי הרבה פחות מפחיד. (אם את/ה רוצה המלצות אני מכיר די הרבה חח..אני ממש אוהב את זה).

di9010

New member
קראתי בנשימה אחת

השאלה האם היא תופסת אותך כאישה שהיא גבר. או כגבר.
כדאי לך לברר את זה איתה.
לי נראה שאתה אוהב להיות גבר עם תכונות נשיות וגבריות. אבל לאו דווקא להיות אישה שמתלבש-ת כמו גבר.
היא מצד אחד אומרת שהיא מקבלת אותך כגבר מצד שני קשה לה עם המראה- אז במה היא מקבלת אותך כגבר? רק ביחסים במיטה?
האם במיטה יפריע לה שתתנהג כמו גבר עם packer?

אני חושב שזה הרבה פעמים תקופות (אצלי לפחות) - אולי כדאי שתסביר לי שכרגע ככה אתה מרגיש. אבל אתה משתנה ויהיו זמנים שתיהיה יותר אישה. חוץ מזה נק' האור בשבילה שאתה (כולה) מתלבש ולא מתכוון לעשות שינוי פיזי

both

New member
קודם כל,

אני רוצה להבהיר שזה לא שאני אוהב להיות גבר עם תכונות נשיות וגבריות...זה מה שאני.
לגבי אשתי- אני חושב שהיא רואה בי שניים- גבר ואישה. כשהיא מרגישה שאני יותר גברי, היא פונה אלי כאל גבר, מדברת עלי כעל גבר (אומרת דברים כמו "my husband", "my man, אומרת לי כמה אני סקסי בבוקסר שאני לובש, בעברית פונה אלי בזכר ובשם הגברי שלי וכו'), והאמת היא שזה לרוב גורם לה "להתרכך" ולהוציא את הצד הנשי יותר מעצמה. זה שאני לובש בגדי גברים זה לא הדבר שקשה לה, היא אפילו אוהבת איך שאני נראה כגבר ותמיד מחמיאה לי, ונמשכת אלי באותה מידה כפי שנמשכת אם הייתי לובש בגדים יותר נשיים כמו בעבר. הקושי שלה הוא זה שאני כבר אף פעם לא בוחר ללבוש משהו נשי יותר. זה הכל.
כשאני רגשן ועדיו יותר, כנראה שאני נתפס לה כאישה ולא כגבר נשי, ואז הצד הפחות נשי שבה יוצא החוצה והיא הופכת יותר דומיננטית בעצמה...פונה אלי כאל אישה, מפנקת אותי בדרך שונה, אומרת דברים כמו "my wife" וכו'. כל ההתנהלות שלה משתנה.
כפי שאתם רואים, לאשתי בעצמה יש צד נשי יותר וצד נשי פחות. היא אישה לכל דבר וכך גם מזדהה, אבל יש בה קצת מה-femme וקצת מהטומבוי. כשאני מתנהג גברי יותר, ה-femme שבה יוצאת וכשאני פחות גברי ה-tomboy/soft butch שבה יוצאת.
במיטההיא נותנת לי לקחת את המושכות, כמו שאומרים, ובהחלט מתייחסת אלי כאל גבר לכל דבר (כולל שימוש ב-strap on,במונחים מיניים הקשורים בסקס בין גבר ואישה וכו') ובהחלט אני מקבל את כל היחס שגבר מקבל מאישה.
אני באמת מרגיש שהיא מקבלת אותי כגבר אבל נראה לי שיש לה קצת דרך לעשות בהבנה שגם הצד הנשי שבי הוא חלק מאותו גבר ולא אישיות נפרדת. בהגיון היא מודעת לזה ואומרת שייקח עוד קצת זמן, אבל היא בהחלט עובדת על זה, אני שמתי לב בימים האחרונים.

di9010

New member
תגובה

כפי שזה נשמע ממה שאתה מתאר
אתה ג'נדקוויר. והיא זורמת איתך עם הגמישות הג'נדרית שלה בהתאם לתחושות המשתנות של הג'נדר שלך.
ייתכן ולפעמים יהיה מצב שאתה חש להיות גברי יותר והיא בדיוק באותו מצב היא קצת יותר טום בוי ואז עלולה להיות התנגשות.
כי סכה' היא אכם משתנה בהתאם לשינויים שלך, אבל גם לה כמובן יש את הצרכים שלה ולפעמים היא אולי זקוקה לך יותר כנשי דווקא במצבים שאתה יותר גברי.

אם אתם מודעים לזה - בעיני זה כבר חלק מפיתרון הבעיה
אני חושבת מהסיפור הראשי שלך, שהיחסים בניכם מצויינים וכ"א מכם מוכן לוותר למען השני באהבה. צריך לראות מה בדיוק מפריע ולעמוד על הנק'.
אני חושבת שמה שתיארתי פה זו הנק'.

לא כ"כ הבנתי, האם אתה ג'נדרקוויר או גבר FTM שהוא קצת ג'נדרקוויר?
(אני יודעת שזו שאלה מוזרה). אבל אולי תבין את כוונתי.

both

New member
תודה

על התגובה.
בעבר חשבתי שאני ג'נדרקוויר אבל אני לומד על עצמי דברים חדשים כל הזמן וההגדרות משתנות בהתאם. כרגע אני נוטה להזדהות כ FTM וכן נראה לי שיש לי נטיה ג'נדרקווירית קלה או שאני פשוט סוג אחר של גבר, אחד נשי יותר, שהוא יותר אמוציונאלי, רגיש ורומנטי, כי גם כשאני רגשן יותר או אמהי יותר, אני עדיין מרגיש שאני יותר גבר מאשר אישה, אז לא בטוח במאה אחוז מה ההגדרה הכי נכונה לי, אבל זה הכי קרוב שהצלחתי להגיע בתיאור.

Apikachu L

New member
אני במצב דומה...

בן הזוג שלי גם ככה במידה מסויימת. אני חושבת שמה הפחיד אותו היה כשקניתי ביינדר. הוא מפחד מצד אחד שאני אזלוג לכיוון גבר לגמריי, כי הוא מאוד נמשך לגוף נשי, מצד שני הוא נורא מעודד ומפרגן לי לחקור את עצמי. גם הוא סוג של GQ, ושינויים בדיבור הם נפוצים אצלנו, אבל העניין עם הגוף קשה לו.
אני לא יודעת מה קורה אצלך אבל אצלי אני עוברת שלבים של לכאן ולכאן, ואחרי תקופות "גבריות" יותר יש לי זמנים, קצרים יחסית, של צורך נשי.
אני גם לפעמים מנסה יותר לשחק עם הנשיות שלי.
אבל הכי אני מנסה לשחק עם הג'נדרקווירות שלי. עם האמצע.

זה קשה לבני ובנות הזוג לראות אותנו משתנות מצד אחד, מצד שני משמח אותן לראות אותנו מתקרבות למה שאנחנו.
אני חושבת שמה שעוזר לנו זה שאני חולקת איתו את התהליך שלי. אני כן קצת מאטה בגללו, בשבילו. אבל לא עוצרת.
הוא סיפר לי שמה שמפחיד אותו שאני אפגע בעצמי בגלל הביינדר או שאעשה משהו בלתי הפיך כמו ניתוח עליון למשל.

אני משתדל לשתף אותו בכל מיני דברים שאני עושה. כרגע גם אין לי כל כך אופציה להתנסות באופן רחב כי אני חי בבית עם ההורים, ואיתם אני בארון לגמריי.

אני עובר איזה יו יו בין הצדדים, מנסה להגיע לאיזון ולראות מי אני ומה אני טוב יותר.

אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות חוץ מלדבר בגילוי לב בין שניכם על הדברים האלו.

both

New member
אז זהו שאני

לא עובר בין הצדדים כפי שתיארת פה. בהתחלה כשעוד לא הייתי מודע לגמרי לכל ענייני המגדר ופחדתי להיראות גברי (אל תשכחו שבמשך 30 שנה הדחקתי הכל) הייתי מתלבש בג'ינס פשוט של נשים (שחור) ובחולצות טי של גברים אבל רק צבעיוניות בלי הדפסים וזה היה נראה נייטרלי אבל בגלל שהיה לי שיער ארוך נראיתי כמו אישה טומבוי וגם פעם או פעמיים התלבשתי קצת יותר נשי, כשהלכתי לראשונה להכיר את המשפחה שלה. אח"כ יותר ויותר התחלתי להתרכז במה שלא מרגיש לי נוח עם עצמי וככל שחקרתי ככה יצא הגבר יותר. בשנה האחרונה (אולי יותר) התלבשתי אך ורק בבגדי גברים, קיצצתי שיער בהדרגה עד שעכשיו יש לי קצוץ ולא השתניתי בכלל- תמיד הייתי גבר בהתנהגות אבל לפעמים אני גבר חזק, שאפתן, אסרטיבי טמרוכז בעצמו יותר ולפעמים אני גבר רגשן, שבוכה יותר, מבין יותר וחושב על כולם חוץ ממנו (תלוי מה מוציא את זה ממני). בכל מקרה אני לא מרגיש אישה ואף פעם לא ממש הרגשתי אישה. בראש שלי תמיד הייתי גברי ותמיד אמרתי שאני כמו סוג של טומבוי מודגש (כי בעצמי לא קלטתי שאף פעם לא ראיתי בעצמי אישה).. קשה להסביר כשאני בעצמי לא לגמרי מבין איך אני יכול להזדהות כגבר ובכל זאת שיהיו רגשעים בהם לא מפריע לי שמתייחסים אלי כאישה או שאני מסוגל להתעלם מהעובדה שיש לי ציצים של אישה (הדיספוריה אצלי לא קבועה באותה רמה. כן, אני שונא את הגוף שלי בצורה כללית אבל לפעמים אני שונא כל כך שבא לי למות ולעיתים אחרות אני יכול להתעלם מזה).
אני חושב שמה שמבלבל את אשתי זה שאני פשוט טיפוס רגיש מהרגיל ודמעות יורדות לי בקלות יחסית והרבה יותר מאשר אצל גברים אחרים...זה נתפס לה כנשי ולכן רואה בי עדיין אישה וזה שאני לא רוצה לעשות ניתוחים רק מרגיש לה כאימות המחשבה הזו.
אבל בהחלט אני מבין את הקושי שלה עם כל המראה שלי. מקווה שבהמשך זה יסתדר.

Apikachu L

New member

חיבוקים ונחמה.

___
היו לי תקופות בחיים בהן חשבתי שאני בטוח גבר טרנס.
אני לא מתחלף, אני פשוט משהו אחר רוב הזמן...

lily kane

New member
נשמע שיש בך גם

בעצם צד טרנסגדרי בולט ושאתה בעצם מרגיש טרנס , מובן שזה לא מחייב אותך לעשות ניתוחים, גם מובן לי שלקח לך את הזמן שאתה צריך כי במילים שלך "עברתה שלושים שנים של הדחקה" עד שהבנתה שאתה גבר.
אני חייבת להדגיש שאני רוצה אותך פה, ושיש לך מקום אתנו גם בתור גבר.
אבל גם שאולי שווה לך לחפש תמיכה גם בפורם טרנסגנדרים, לא במקום אלא בנוסף.

העניין הוא כזה אשתך עוברת תהליך כל החיים חשבה שהיא לסבית ופתאום היא מתאהבת בגבר.

דבר דומה קרה כאשר ידיד טוב שלי יצא כג'נדר קוייר מול החברה שלו שתמיד הגדירה את עצמה לסבית,גם אשתך עוברת תהליך.
ועם כל החשש שהיא אולי תעזוב, זה עדיף מלהרגיש שאתה חיי בשקר הרי יצאתה מהארץ כדי לחיות חופשי.

למעלה