מדור אישורים

מדור אישורים

הי, משהו פה יודע את שעות הפתיחה של מדור אישורים באוניברסיטה? או לפחות איפוא רשומים שעות הפתיחה באתר הראשי? כי עברתי עליו כמה פעמים ופשוט לא הצלחתי למצוא פרטים על המדור. תודה!

טלי1983

New member
היום הייתי שם

היום הייתי שם, הם פתוחים בין 13:00-14:30, וגם לפני, אבל אני לא סגורה על השעות שלפני 13:00, אז אני לא אשלח אותך סתם... בכל מקרה, בין 13-14:30 ודאי...

טיפ קטן מסטודנטית שסיימה תואר שני

הם פתוחים מתי שהם לא שותים קפה, או אוכלים ארוחת צהריים, או סתם יושבים ומרכלים. די קשה למצוא אותם פתוחים. שעות הצהריים הם הכי בטוחות מבחינתך שהם יהיו פתוחים כלומר 13:00- 14:30

flutter girl

New member
איפה מדור אישורים נמצא אגב?

אני צריכה להגיע לשם מחר. תודה.

flutter girl

New member
תודה רבה, יש לי שאלה גם לגבי חניה אם

מישהו יודע!
הפעם האחרונה שהייתי באונ' הייתה בזמן שעשיתי פסיכומטרי, ואז הכל היה מפוצץ שחנינו למטה (אחרי הרמזור) ועלינו ברגל. מחר אני מגיעה לאונ' בבוקר להוציא אישור לימודים, להצטלם לכרטיס סטודנט ואז גם יש לי את יום ההכוון של משפטים... רציתי לדעת איפה יש חנייה שאפשר לחנות בה שהיא יותר קרובה לשער עצמו? אם מישהו יודע ויכול להסביר לי אני אשמח מאוד.

flutter girl

New member
../images/Emo39.gifהקפצונת.../images/Emo9.gif

אל תכעסו, אני פשוט מפחדת שלא שמים לב.
אם לא יודעים אז סבבה.

tutiris

New member
בחופשות

אפשר להחנות את הרכב בתוך האוניברסיטה ללא תו חנייה. ממשיכים עד הכיכר ופונים שמאלה כדי להיכנס לאוניברסיטה. פונים ימינה (כאילו לכיוון המעונות) ושמאלה בשער. זהו- זו נחשבת החנייה של הבניין הרב-תכליתי. אם הבנתי נכון, את רוצה מקום קרוב לבניין הראשי. באיזור שם אין אישור להחנות ללא תו. אז פשוט תעלי במעלית לקומה 7 בבניין המדרגה.....

flutter girl

New member
תודה ועוד משהו!

קודם כל, האמת היא שהחנייה של הרב-תכליתי היא גם בסדר, כי אני צריכה להגיע לבניין הראשי ואח"כ לרב-תכליתי כי יש אוריינטציה ב11:30. לא הבנתי אבל מה זאת אומרת לעלות לקומה 7 בבניין המדרגה? אני בכלל לא מכירה את האונ', את הפסיכומטרי עשיתי בבניין רבין וזהו, הייתי בבניין הראשי 2 דקות ואני בקושי זוכרת אותו. מה מרחק ההליכה מהרב-תכליתי לראשי? כי אני מגיעה בשעה די גבולית ואני צריכה להגיע למדור אישורים. תודה רבה על התשובה

tutiris

New member
אין בעד מה!

כדי להגיע מהמדרגה לראשי, את יכולה: או לעלות המון מדרגות ברגל (כל המדרגות של הבניין) או ללכת למעליות שנמצאות מאחורי המדרגות בקומה הראשונה ולעלות לקומה 7. כשיוצאים בקומה 7 מגיעים ל"קפה דשא". שם נכנסים לבניין הראשי. כדי להגיע למדור אישורים, את צריכה לחצות את הראשי, לעבור את הספרייה ולעלות במדרגות קומה אחת (ליד המוזיאון ומתחם האוכל). יש עוד אופציה. אם את לא בעד מעליות: לצאת חזרה מהשער לכביש בתוך האוניברסיטה, לעלות את כל הכביש עד לרחבת החנויות (והאוטובוסים) ולהיכנס לאוניברסיטה- איפה שהשומר ליד חנות הלהלבשה התחתונה (דלתא, נדמה לי)- ואז פשוט לצעוד עד שאת מגיעה למדור אישורים.

אני ענת

New member
מפחיד ואפילו מבהיל

אני מודאגת שלא אדע להתמצא באוניברסיטה אני לא מבינה מהו הבניין הראשי מהו הרב תכליתי ומה זה אומר חדר 600, 400 וכו.. ואיך לכל הרוחות אני אסתדר!!! סליחה אבל פשוט מתחשק לי לצעוק מרוב תסכול איפה הגברת הנחמדה שהבטיחה להחזיק את ידי ביום הראשון? אגב, הדפסתי את המפה שיש באתר האגודה זה עוד יותר הלחיץ אותי מה עושים?

flutter girl

New member
ענת, קודם כל

http://multimedia.haifa.ac.il/campus_map זאת מפה מאוד מובנת. חוץ מזה, המקום לא שומם! את תמיד יכולה לשאול אנשים שמסתובבים שם, ואני בטוחה שהרוב הגדול (אם לא כולם) ישמח לענות לך. מבחינת המספור של החדרים? הספרה הראשונה מייצגת את הקומה, ו2-3 הספרות האחרות מייצגות את מספר החדר. חדר 420, הוא בקומה 4, חדר 20. בבניין החדש אאל"ט זה באלפים, כלומר חדר 5033 יהיה בקומה 5, חדר 33. בכל מקרה, תמיד טוב לשאול, ואל תדאגי! יהיה בסדר.

אני ענת

New member
אשמח לעזרה ביום הראשון

אין לי מושג איך רוצים שאחרי שמסתיים שיעור בבניין הראשי קומה 700 בחדר 703 אספיק תוך כמה דקות להגיע לשיעור הבא בבניין חינוך קומה 4 חדר 463 ואחר כך שוב לרוץ לבניין הראשי לקומה 600 איך עושים ת זה? ואיפה זה קפה דשא?

הכל קרוב להכל! קפה דשא זה מחוץ לבנין ראשי

בניין חינוך זה בדיוק מול בנין ראשי! אם את רוצה - וכל מישהו אחר אני שבוע הבא באוני' ומוכנה לעשות סיור עאלק שייקח בערך רבע שעה גג

למעלה