מדור אישורים

tutiris

New member
גם את זה בסוף לומדים- ועד אז שואלים....

הראשי הוא הבניין שליד "קפה דשא". המגדל הגבוה הוא "אשכול". אם חוצים מהבניין הראשי באיזור החנויות לבניין שממול, מגיעים לבניין חינוך. לישו יש עוד בניין, לא זוכרת איזה, נדמה לי ג'ייקובס או משהו כזה. כשחוצים את הרחבה מקפה דשא לבניין שלידו יש מדגרות, זה בניין רבין או הבניין של משפטים. אם לא נכנסים לבניין הזה, אלא יורדים במדרגות- זה בניין מדרגה. בתחתית בניין מדרגה, אם חוצים את הרחבה, מגיעים לבניין הרב-תכליתי (שבו פעם כולם למדו הכל ולכן קוראים לו כך. היום בקושי לומדים בו). בהצלחה!

אני ענת

New member
תודה רבה על ההסבר

רק שאין לי מושג היכן קפה דשא מכירה רק את הבניין שלמעלה יש מצפה אין לי מושג איך קוראים לו שם הייתי ביום אוריינטציה ונדמה לי שבבנין הזה נמצא גם בית הספר לעבודה סוציאלית אאל"ט כרגע יש סלט בראש ויש לי עוד שבועיים כדי להבין איך מתארגנים באוניברסיטה מה גם שלא הבנתי את הסיפור של תוי חנייה. שוב תודה נראה לי שהפתרון יהיה להגיע במיוחד בשבוע הבא לאוניברסיטה ולעשות סיור הכרות ואז לא אלחץ ביום הראשון.

סלוניק

New member
תנסי להשתמש במפה שבאתר האוניברסיטה

היא התגלתה כמאוד נוחה כשנסעתי ליום ההכנה.

tutiris

New member
הבניין עם המצפה הוא רבין

ושם זו הפקולטה למדעי החברה. מקומה 7 של הבניין הזה אפשר לצאת אל "קפה דשא" שממש צמוד לבניין הראשי. אם עולים במדרגות של הראשי קומה אחת ויוצאים החוצה, מגיעים לרחבת החנויות והאוטובוסים. פה ההסבר הוא כמו קודם: אם חוצים את הכביש מגיעים לחינוך ולידו (ולא לישו. ההדגשה מוקדשת לנסיכה שהאמינה באגדות) ג'ייקובס. אל תדאגי, ביום הראשון יהיו מספיק אנשים שתוכלי לשאול! אין טעם להגיע במיוחד לאוניברסיטה. * חוץ מזה, אני שולחת לך מסר דרך תפוז- תסתכלי.

tutiris

New member
את לא יודעת שיש מדגרות באוניברסיטה? ../images/Emo6.gif

|אייקון של תרנגולת| מה אני אעשה שאין אייקון מתאים? תסתפקי בזה?
או בזה?
האמת שאין עוף מתאים אבל דווקא איש השלג די דומה לתרנגולת. אה, ואגב, התבלבלתי! מודה! לישו אין עוד בניין, ליחזקאל יש עוד בניין. התבלבלתי בנביא.... (וואו, עוד לא התחילה השנה וכבר התחרפנתי).

אני ענת

New member
תבורכו../images/Emo140.gif

היום צחקתי אחרי כמה ימים של לחץ וחיפוש של מי יכול להסביר לי את כל מה שאצטרך לדעת בימים הראשונים - צחקתי מהשרשור הזה יהיה טוב! אני מניחה שאחרי כמה ימים של התמצאות ושאלות רבות ארגע, בכל זאת אני כבר לא ילדה קטנה
שוב תודה

למעלה