מדור חיפוש קרובים

Esther 4ever

New member
סדר עלייה לבמה ורשימת שירים מלאה

נלקח מאתר של מדונה 1 Paul McCartney & U2 (Sgt Pepper) 2 U2 (One / Make it On Your Own/ TBC) 3 Coldplay (In My Place/Fix You) 4 Richard Ashcroft (Bittersweet Symphony) 5 Elton John (Satruday Nights, Bitch is Back) 6 Pete Docherty (Children of the Revolution) 7 Dido (Life for Rent, Thank You, White Flag) 8 Stereophonics (2 songs TBC) 9 REM (The One, Imitation of Life, Hurts, Religion) 10 Ms Dynamite ( Dy-na-mi-tee, Judgment Day, Redempiton Song ) 11 Keane (Everybodys Changing, Somewhere) 12 Travis (Rain on Me, Sing, Turn) 13 Annie Lennox (Broken Glass, Sweet Dreams, Sisters) 14 UB40 (Greatest Hits Medley) 15 Snoop Dog 16 Razorlight (Somewhere Else, Vice) 17 Madonna - Like A Prayer, Music, Ray of Light 18 Snow Patrol - Chocolate, Rain 19 Joss Stone - I Had a Dream, Super Love 20 Scissor Sisters - Take Your Mama, Laura 21 Velvet Revolver (2 songs still being decided) 22 The Killers (Somebody Told Me, Mr Brightside) 23 Sting (Message in a Bottle, Desert Rose, Every Breath) 24 Mariah Carey (Vision Of Love, Make it Happen) 25 Robbie Williams (Entertain You, Feel, Rock DJ) 26 The Who (Fooled Again, O Riley) 27 Pink Floyd (Money, Wish Yuo Were Here, Comfortably Numb) 28 Paul McCartney (Long and Winding Road) 29 Finale

guyshakur

New member
ההופעה מחר של פינק פלויד

אתץם חייבים לעזור לי זה דחוף.. יש למישהו מושג באיזה שעה פינק פלויד עולים מחר להופיע? כדי שאני אקליט את ההופעה.. בתודה מראש:)

באיזו שנה שעה תתחיל ההופעה של

פינק- פלויד ? ולא לשכוח שהם באו מליברפול ! העיר שממנה באו גם החיפושיות ואלופת אירופה בכדורגל !!!!!!!!!!

satan4

New member
באיזו שעה ההופעה של פינק פלויד?

האם מישהו יודע באיזו שעה ההופעה של פינק פלויד

a9981

New member
שאלה לגבי התוכנית של קוטנר

מישהו יודע באיזה יום ובאיזו שעה שודרה התוכנית של קוטנר בגל"צ ?

גם סידבארט יופיע עם הפינק פלויד !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש שידור באינטרנט איפשהוא?

חבר'ה, אני בעבודה עד 21:00 לפחות ורציתי לשאול אם מישהו יודע על שידור של המופע באינטרנט ברדיו (או כמובן שידור וידאו, אם יש) נכנסתי לאתרים של AOL שכתובים בהודעה העליונה בורוד אבל לא מצאתי שם שידור. לעזרתכם אודה, מיקי

בשעה 17:00 למיטב ידיעתי

הפרטים המלאים נמצאים בהודעה המקושרת בראש עמוד הפורום, בצבע וורוד.

חפש עוד - זה שם.

וברדיו - שידורים כל היום ב-BBC. כנס לאתר שלהם, ובחר כרצונך.

שימו לב: השידור הוא *ישיר", היינו..

כשיהיה מה לשדר, ישדרו ב-AOL. כרגע ההופעות עוד לא התחילו... הן תתחלנה רק ב-4, לפי שעוננו (אני לא יודעת לגבי השעות של הבמות האחרות, מחוץ ללונדון). AOL הודיעו שהם ישדרו את כל הבמות ואפשר יהיה לבחור. כ"כ, הם הודיעו שבמשך כל השבוע הבא יהיה ניתן לצפות בשידורים חוזרים של כל הבמות, מהשרתים שלהם.

../images/Emo6.gif

ב-VH1 יש עכשיו הודעה שהם ישדרו "מבזקים" מהייד פארק כל שעה, החל מ-3 אחה"צ לפי שעוננו.

למעלה