מדור חיפוש קרובים

Itai8

New member
זה עוד לא בטוח ב100 אחוז

אבל לפי השערה זה בערך ב10 וחצי / 11 בערב ככה... תקרא למעלה את השורה הוורודה זה יענה לך על כל השאלות בקשר להופעה

הם מקיימברידג'

מייסון ורייט מלונדון. שלושת האחרים הם ילידי קיימברידג'. אין ללהקה קשר לליברפול בכלל. סורי.

וכולם אוהדי אברטון

אפילו הגיעו לכמה משחקים שלהם בדרבי של המרסי סייד... ;)

סתם...

;) ... רציתי לראות איך הוא יגיב. "הם לא מליברפול וגם אוהדי אברטון". סיוט, תאמין לי. האמת הם צולמו משחקים כדורגל (התמונות אצל ציף) אבל לגביג€ אהדהג€ לקבוצת כדורגל זה לא יודע לי. מה שכן כולם אוהדי הנבחרת הלאומית. Whould you like to see britania rule again, all you have to do is follow the LIONS.

אוי ציףציף

יש לך סבלנות משהו מדהים.... אני הייתי משתגע לענות בפעם השד יודע כמה היום על אותה הכותרת הורודה עם הקישור. מה את שמה בתה שלך? אני רוצה גם!... ואם כבר אין לך תה יותר בבית... אני אעשה את זה במקומך, אשתדל לעשות זאת מבלי להתעצבן :)

אחלה, חמוד!

באמת למה אני עושה את זה? אולי כי אף אחד אחר לא טורח, כולם פשוט מתעלמים?

One Echoe

New member
ציף,

כרגע ראיתי פסומות בערוץ 10! פרסומת ממש יפה, ואמרו שהשידור מתחיל ב4:)

כן, ראיתי גם ב-Listing של השידורים

הם כנראה הקדימו - ובצדק, שכן ההופעות מתחילות ב-2 שם, שזה 4 כאן.

שנייה...

מה זה שאקור? שם משפחה שלך אולי? זה חשוב! תשובה לשאלתך: בין 10:30 ל-11:30

הרשימה הזו אינה רשמית

והיא בגדר שמועה, המסתובבת באינטרנט בשעות האחרונות. קחו אותה בערבון מוגבל.

rozgil

New member
גרסה ראשונית של הליין אפ דלפה :

גרסה ראשונית של הליין אפ דלפה : 1) Paul McCartney/U2 - Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band 2) U2 - One 3) Coldplay - In My Place, Fix You. Coldplay will then team up with Richard Ashcroft to perform a duet of Bitter Sweet Symphony Little Britain stars Matt Lucas and David Walliams will appear on stage, then introduce Elton John. 4) Elton John - Saturday Night's All Right For Fighting, Bitch Is Back. Elton will also perform a duet with Pete Doherty, Children Of The Revolution 5) Dido - Life For Rent, White Flag, Thank You 6) Stereophonics - TBC 7) REM - The One I Love, Losing My Religion, Imitation Of Life, Everybody Hurts 8) Ms Dynamite - Dy-na-mi-tee, Judgement Day, Redemption Song 9) Keane - Everybody's Changing, Somewhere Only We Know 10) Travis - Sing, Turn, Why Does It Always Rain On Me? 11) Annie Lennox - Walking On Broken Glass, Sisters Are Doin' It For Themselves, Sweet Dreams 12) UB40 - Medley 13) Snoop Dogg - TBC 14) Razorlight - Somewhere Else, Golden Touch, Vice 15) Madonna - Like A Prayer, Music, Ray Of Light 16) Snow Patrol - Chocolate, Run 17) Joss Stone - I Had A Dream, Super Duper Love 18) Scissor Sisters - Laura, Take Your Mama 19) Velvet Revolver - TBC 20) The Killers - TBC 21) Sting - Message In A Bottle, Desert Rose 22) Mariah Carey - Vision Of Love, Make It Happen 23) Robbie Williams - Let Me Entertain You, Rock DJ, Feel 24) The Who - Won't Get Fooled Again, Baba O'Riley 25) Pink Floyd - Money, Comfortably Numb, Wish You Were Here 26) Paul McCartney - Long And Winding Road 27) Finale - (Approximately 8.45pm) Paul McCartney rumoured to be joined on stage by the likes of Mick Jagger and George Michael

ראה מה שכתבתי למעלה

זוהי שמועה. זו אינה רשימה רשמית. מאז הבוקר יש "רשימות" כאלו שמסתובבות ברחבי האינטרנט. אין להסתמך עליהן.

צדקתם - זה הסטליסט

פורסם רשמית לפני כמה דקות ב-BBC. העליתי את זה ל"חשדות".

למעלה