מדור"מדור"-?
רציתי לדעת מה יהיה ה"מדור" במקרה של 2 ילדים קטנים? - ובהנחה שבעלי יאות להשאיר בידי את הדירה ולוותר על חלקו בה (תמורת "התחשבנות" כספית שנגיע אליה) ואני אמשיך בתשלום המשכנתא כ-1,000 ש"ח לחודש ? בתודה.
בהמשך לשאלתי - מדורמדור
המדור עבור שני ילדים הינו 40% מגובה שכר הדירה. משכנתא נחשבת כשכ"ד "רעיוני" לצורך קביעת המדור.
תשובהבהמשך לשאלתי - מדור
האם כוונתך ל 40% מהסכום החודשי כלומרבמקרה שלי) 400 ש"ח, והאם חלק זה (40%)מתייחס גם לארנונה, חשמל וטלפון? בתודה.
משהו לא מובן ליתשובה
הכוונה ל - 40% משכר הדירה החודשי. במקר של ארנונה - אם היא גבוה במיוחד האב יחוייב ב - 40% מגובה שכר דירה של דירה דומה ו קטנה יותר, תלוי בנסיבות. במקרה שלך - לצורך ההסכם אתם יכולים לחשב את המדור כ - 400 ש"ח. 40% מתייחס גם להוצאות אחזקת הבית כגון ארנונה, חשמל, מים וכו´.
לעו"ד צעירמשהו לא מובן לי
מדובר ב -40% מדור + אחזקת מדור (חשמל ארנונה וכד´) ציינת כי במקרה ארנונה ייתכן כי לא יהיה מחוייב עפ"י גובה החיוב אלא כיחס לדירה דומה ו/או קטנה יותר. השאלה: האם יש פסיקה שמתייחסת לגובה הארנונה ספציפית? כלומר, אפ הארנונה במקום מסויים בעיר היא גבוהה במיוחד, אז יחייבו אותו 40% מהסך שנגבה במקום אחר בעיר? או שמא העיקרון הינו אותו עקרון מנחה בפסיקה שאם הדירה הינה גדולה ו/או יקרה מהצרכים המתחייבים, אזי הבעל לא צריך לשאת בחלקו בדירה מסוג זה אלא מחשבים עפ"י דירה קטנה/ זולה יותר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.