מדחום לשוקולד

ronnie 123

New member
שאלה טובה, וחבל שאין עונים

גם אני טרם רכשתי.... הייתי שמחה להמלצות
 

motip3

New member
משתמשים במדחום שמיועד לעבודה עם שוקולד

יש עשרות דגמים מאזור ה- 50 ש"ח ועד 300 ש"ח ויותר, השאלה היא התקציב. בחנויות המתמחות מר קייק וכו' יש מבחר גדול מאוד. על מה לשים דגש:
1. תצוגה דיגטאלית (אני חושב שממילא כולם היום כאלו).
2. תצוגה של עשיריות מעלה.
3. רמת דיוק של פחות ממעלה סטייה.
4. מי שרוצה לפנק את עצמו יכול לרכוש מדחום עם חיישן מחובר לחוט שניתן להניח בקערה וככה שתי הידיים משוחררות.
5. רגישות טובה בתחום העבודה עם שוקולד 30 -50 מעלות.

ושוב, יש המון דגמים שעונים על כל הדרישות הללו וניתן למצוא אותם בחנויות המתמחות. הכל בהתאם לתקציב. אני משתמש כבר קרוב ל- 5 שנים עם אותו מדחום (דגם פשוט מאוד שאני כבר לא רואה בחונויות) ואין לי שום בעיות.

והנה מספר דוגמאות

ולסיום, הסיבה שלא ענו היא כי השאלה הזאת נשאלת בממוצע פעם בחודש..... ואם אנשים מתעצלים לעשות חיפוש על נושא שאלתם, אז שאר חברי הפורום "מתעצלים" לענות. יש יתרון נוסף בלעשות חיפוש, שניתן ככה לקבל תשובות רבות ומגוונות ולא לסמוך על תשובה אחת.


הרבה בהצלחה,

מוטי
 
ועוד נתון שלדעתי חשוב מאוד

שיהיה עמיד למים- יאפשר שטיפה הנוחות בלי שיתקלקל
ושלא יכבה בעצמו כדי לחסוך בטריה, אלא יעבוד רצוף.
 

ronnie 123

New member
מקבלת את ההערה
, ומעריכה

את הדגשים שהוספת...
 

BALEDIN

New member
ראיתי הרבה כאלה ולא הצלחתי להבין

מה טוב ומה לא
איזה מכשיר רכשתה?
ומה היתרונות והחסרונות שלו?
 

salo22

New member
משתמש בדיגיטליים של טיילור

מאוד מרוצה, לא זולים במיוחד כמו מקרים רבים של הזבל הזול מאוד שאפשר להזמין מסין, אבל גם לא יקרים מידי. לא יודע היכן הם בדיוק מיוצרים, אך בהחלט מבחינת עמידות ודיוק ביחס לזולים יותר שניסיתי בעבר, הם מוצלחים יותר.
 

wranger

New member
אני משתמש בסתם מדחום של מטבח

לא הקדשתי לזה הרבה מחשבה כשקניתי אותו. למעשה, נדמה לי שקניתי אותו בכלל כדי לבדוק את טמפרטורת השמן הרותח כשהכנתי סופגניות לחנוכה, ורק אחר כך הסבתי אותו לשוקולד (אני ממילא לא משתמש במדחום לשום דבר אחר במטבח).
כן מפריע לי שהוא נכבה לעיתים מעצמו כדי לחסוך סוללה, כמו שמיה כתבה למעלה, אבל לא עד כדי כך שאקנה מדחום חדש.
 
למעלה