זנזיבר!!!
S shelycat New member 22/10/01 #105 זנזיבר!!! ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif
D dorlim New member 22/10/01 #101 גם אני בעד חנוכה אבל חבל לי שלא כולם ישתתפו, אני באמת רוצה לפגוש את כולם!
ר רחלי1 New member 22/10/01 #53 רק וניל! ורק שטראוס! ../images/Emo88.gif כל ה"טעמבו" למיניהם הם תעלול שפל וחקייני שלא עובר את סף דלתנו!!!
רק וניל! ורק שטראוס! ../images/Emo88.gif כל ה"טעמבו" למיניהם הם תעלול שפל וחקייני שלא עובר את סף דלתנו!!!
ר רחלי1 New member 22/10/01 #58 שמתן לב איזה יופי זה...? מהיסטריה קיצונית הגענו לשלווה מוחלטת, והכל בזכות אופייכן הנינוח והחמוד, ותאוותנו המשותפת לקרמבואים...אנחנו מה זה חמודות, נכון?
שמתן לב איזה יופי זה...? מהיסטריה קיצונית הגענו לשלווה מוחלטת, והכל בזכות אופייכן הנינוח והחמוד, ותאוותנו המשותפת לקרמבואים...אנחנו מה זה חמודות, נכון?
ש שמופית New member 22/10/01 #61 זה מזכיר לי את האימייל שקיבלתי לפני כמה ימים - ניתוח אופי הגבר שלך לפי הדרך שהוא אוכל מילקי
ה הילית* New member 22/10/01 #65 כן, גם אני קיבלתי את זה ובמקרה אני גם מכירה את המנהלת של מילקי אז צחקתי איתה על זה...
ר רחלי1 New member 22/10/01 #62 רק עם מלפפון חמוץ לייד... ../images/Emo6.gif סתם...לפי המצברוח. אני חוששת להיגרר לתאורים שיחשדו כסמי-ארוטיים יתר על המידה.... אז בואי נגיד שזה דורש ריכוז ופיזור נפש לסרוגין, בשילוב עם עצימת עיניים (קצת כמו נשיקה...)
רק עם מלפפון חמוץ לייד... ../images/Emo6.gif סתם...לפי המצברוח. אני חוששת להיגרר לתאורים שיחשדו כסמי-ארוטיים יתר על המידה.... אז בואי נגיד שזה דורש ריכוז ופיזור נפש לסרוגין, בשילוב עם עצימת עיניים (קצת כמו נשיקה...)