מדיוונד וכלל תעשיות ביוטכנולוגיה

משקיע88

Well-known member
אני רואה בצעד של החברה השבדית אסטרטגיה של רגל בדלת. ברור שמה שמעניין אותה הוא היישום לפצעים סוכרתיים אסקרקס. הסתכלתי קצת בתמחור מפתחות של תרופות מובילות שצפויות למכור בשווי מעל מיליארד $ (כפוף לאישור בניית מתקני ייצור והסכמי הפצה). הן נסחרות בשווי X10 מזה של מדיוונד היום. הניסיון לרכוש את כולה (הוא לא הוכחש) ב400 מיליון $ במזומן נועד לנצל את מחסור המזומנים. כעת החברה גייסה בנוסף ל 25 מיליון במסגרת ה PIPE גם 12.5 מיליון יורו מקרן מחקר אירופאית מתוכן 2.5 מיליון מענק. אני מקווה שזה יספיק להגיע לאישור פייז 3.
לגבי כלל ביוטכנולוגיה, לדעתי בשלב זה היא משקיע פיננסי בלבד. היא תדולל לכ 9% בדילול מלא אבל שם צפויה לה בוננזה ענקית בתסריט האופטימי. לא אתפלא אם היא תבצע מימושים חלקיים עוד קודם. התמחור שלה כל כך נמוך לדעתי שהוא מפצה על נזילות ירודה ומכירות של מחזיקים שנמאס להם.

Reem88

Well-known member

מדיוונד (כ-14%)– תוצאות חיוביות בפרוטוקול ההנגשה לטיפול (NEXT) של NexoBrid בארה"ב​

yel5

Well-known member

מדיוונד (כ-14%)– תוצאות חיוביות בפרוטוקול ההנגשה לטיפול (NEXT) של NexoBrid בארה"ב​

הודעה משמחת שלא הפריעה למניה לרדת היום ב 6.5%. מחזיק.

משקיע88

Well-known member
לדעתי עיקר הפוטנציאל והסיכון במדיוונד הוא שלב 3 באישור אסקרקס. לדעתי נקסובריד וקולוספאן אינם מצדיקים שווי גבוה מהנוכחי, אבל אם היא תצליח לקבל אישור לאסקרקס יש סיכוי סביר ל X10 תוך שנים בודדות. אני עדיין חושב שכלל ביו לא תמתין עד לשלב קבלת האישור (בתקווה...) אלא תנסה לממש את החזקתה או חלקה בשנה הקרובה.

למעלה